خندوانه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع میترا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
این قضیه دوستیشون که خودشونم گفتن تمام طول مدرسه و دانشگاه وسربازی باهم بودن ^__^
همش تو بغل همن تو پشت صحنه .
به نظرم حق آیتم نخوردن مردمی که نه کتاب میخونن نه فیلم میبینن اجرای آیت قطعا براشون جذاب نیست .
احسنتتت ! یا خدا !

+ شوخی کردم ! :-"

+ قیاسی عاغا ((:
/
و خداوند غلط املایی گیرنده ها را دوست ندارد -ــــ-

ابوطالب و قیاسی 15 ساله رفیقند: ))
بریم داروخونه غوغا بود اصن: ))
بعضی توییتا قیاسی و ابوطالب تو توییتر فارسی هست برید بخونید شاد شید
+بددست
+کینگ کونگ

در مورد آیت و وحید داورا ک گفتن نمک ذاتی وحید باعث شد نسبت ب اجرای آیت برتری داشته باشه
آیت اجراش خیلی قوی بود،متنشم عالی یود انصافا
اما در مورد این دوتا واقعا نمیدونم چی بگم.از طرفی در مورد وحید راست میگن از طرفی هم حق ایت حذف شدن اونم با این اجرای قوی نبود

بعدا نوشت:
اما در مورد امشب
واقعا عالی بودن جفتشون.درسته ابوطالب خیلی عالیه اما از اونجایی ک نوع استندآپ شون باهم فرق میکنه،هر کدوم تو سبک خودشون عالین

این رامبد سَس پیت تور هنوزم برنامه داره:|o_O؟؟؟!!

اره حتما میبینم
+ چرا احساس میکنم رحیمیان رای مردمی رو داره پس بالا میاد؟/
اصلا یه حسی بم میگه تا فینال میره :D
...........................
اصلا اجرای قبلی متن یادش رف ملت واس چی بش رای دادن؟/
چون ملت ۹۰ بی مغزن ۹ درصد از اونا که دارن ازش استفاده نمیکنن بعد همه باهم ۹۹ درصدی میزنن تو سر اون یه درصد آدما

طنز داریم ---》مهران مدیری ابوطالب قیاثی یا قیاسی یا قیاصی علی صبوری و ...---》هوش بالا میخواد خیلی بالا
سیچوایشن کامدی هم داریم یعنی کمدی موقعیت یا همچین چیزی یه طنز آبکیه کلا ----》رامبد جوان وحید رحیمیان و آیت بی غم و...----》مسخره بازی میخواد مثلا غار غار یا قار قار کردن آیت و ویز ویز کردن وحید
کلا طنز بهتره هرچند برای آقای رامبد جوان هم خیلی احترام قائلم و حرفاش هم در مورد احساسات عین حقیقت بود
حالا داشتم روبیکا کامنتا رو چک میکردم ملت نوشتن ابوطالب بهتر بود ولی به وحید رای میدیم که رامبد بسوزه !!!!!!:eek::eek::eek:
خداییش هرچی سرمون میاد حقمونه از گرونی گرفته تا خفقان و غیره و غیره:@:@

حالا بدبخت قیاثی
یه عده ... با رامبد لج افتادن حق اونم ضایع میکنن

فقط اوطالب:D

طنز داریم ---》مهران مدیری ابوطالب قیاثی یا قیاسی یا قیاصی علی صبوری و ...---》هوش بالا میخواد خیلی بالا
سیچوایشن کامدی هم داریم یعنی کمدی موقعیت یا همچین چیزی یه طنز آبکیه کلا ----》رامبد جوان وحید رحیمیان و آیت بی غم و...----》مسخره بازی میخواد مثلا غار غار یا قار قار کردن آیت و ویز ویز کردن وحید
کلا طنز بهتره هرچند برای آقای رامبد جوان هم خیلی احترام قائلم و حرفاش هم در مورد احساسات عین حقیقت بود
حالا داشتم روبیکا کامنتا رو چک میکردم ملت نوشتن ابوطالب بهتر بود ولی به وحید رای میدیم که رامبد بسوزه !!!!!!:eek::eek::eek:
خداییش هرچی سرمون میاد حقمونه از گرونی گرفته تا خفقان و غیره و غیره:@:@
کلا طنز بهتره...
خوبه
اول میاید نظر شخصی خودتون رو اعلام میکنید
بعدش شروع میکنید به توهین به نظرات دیگران
و احساسی ترین کامنتی که توی این تاپیک دیدم به نظرم مال شما بود
همه ی مردم هم احمق...
من اگر دیشب نظرم چربید به ابوطالب حسینی دلیلش پیشی گرفتن قلمش بود از استعدادی که به شخصه توی وحید رحیمیان دیدم
اگر اون شب نظرم با وحید رحیمیان بود
دلیلش پیشی گرفتن اجراش از متن آیت بی غم بود
خودمُ میگم
نه نرم افزاری به نام روبیکا تو گوشیم هست که رای بدم
نه تمایلی به دیدن این برنامه
صرفا هدفم نشستن تو جمع خانواده بود
هرچی هم سرمون میاد از گرونی و غیره مشکل از خودمونه...
.
فقد سعی کن مرز بین بی شعوری و شعور رو با حماقت مشخص نکنی

ابوطالب خیلیییییی باحال بود:)):D:-b
مخصوصا اون تکش که گف بریم دارو خونه=))
وای اونجاش که گفت به خدا پسر خالمه=))=))

واقعا اینکه میایم اینجا ملت مثل ایسنتا گرام نمی گن بیاین از لج رامبد به وحید رای بدیم و یا همین که اجرای آیت طرفداراش اینجا بیشتر از بقیه جاهاس از دلایلیه که هنوز به سمپادیا امید هست

کلا مردم احساسی داریم حذف شدن ایت(بااینکه خودم زیاد ازاجراهاش خوشم نمیاد )چیز عجیبی نبود اون دوره هم اجرای بهزاد از حسین خیلی بهتر بود حسین باابغوره گرفتن اومد بالا

خوبه احسان کرمی اینقد گف احساسی رای ندین.

خدایی وحیدم خوب بود ولی ی جاهای تکراریشو احساس کردم زیادی طول داد
ابوطالب بهتر بود

Back
بالا