حذف سهمیۀ کنکور مدال‌داران المپیادها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Rain Man
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : حذف سهمیه کنکور المپیاد ها!!!

به نقل از mhr3 :
معاف بودن... الان فقط مدال های جهانی معافن طبق بخشنامه اخیر
هستن ! دیدم بخشنامه رو یه ذره بد گفته بخش طلاها رو . کلا خیلی غیر منطقیه حذف سهمیه طلا

سهمیه‌ی طلاها که همون داستان مصوبه‌ی شورای عالی انقلاب فرهنگی و ایناست. بخوان کاری بکنن هم به این زودیا نمی‌شه پروسه‌ی اداریش زمان‌برتر ه.

به نقل از محمّد عرفان :
هستن ! دیدم بخشنامه رو یه ذره بد گفته بخش طلاها رو . کلا خیلی غیر منطقیه حذف سهمیه طلا

غیر منطقی نبود که روش بحث نمیشد

به نقل از MissMarvelous :
سهمیه‌ی طلاها که همون داستان مصوبه‌ی شورای عالی انقلاب فرهنگی و ایناست. بخوان کاری بکنن هم به این زودیا نمی‌شه پروسه‌ی اداریش زمان‌برتر ه.
زمان بر نیست. .شورا تفویض اختیار کرده. بخشنامه اگه ابطال نشه اجرا میشه

به نقل از mhr3 :
غیر منطقی نبود که روش بحث نمیشد
زمان بر نیست. .شورا تفویض اختیار کرده. بخشنامه اگه ابطال نشه اجرا میشه
اون استدلالی که من آوردم را رد نکردید هنوز. اگه طلای غیر تیم بدون کنکور نمی‌ره دانشگاه چرا دربارهٔ طلاهای ادبی که اصلاً تیم جهانی ندارند حرف زده؟

بعدم هیچ جای بخشنامه از سهمیه ۱۰ درصد برای طلا حرف نزده

• لایک
امتیازات: h@di

به نقل از h@di :
اون است
دلالی که من آوردم را رد نکردید هنوز. اگه طلای غیر تیم بدون کنکور نمی‌ره دانشگاه چرا دربارهٔ طلاهای ادبی که اصلاً تیم جهانی ندارند حرف زده؟
عزیزم من مدافع وزارت خونه نیستم.. این بخشنامه ایراد زیاد داره..
دلیل ادبی هم نا آشنایی صادر کننده به روند المپیاد هست
به نقل از محمّد عرفان :
بعدم هیچ جای بخشنامه از سهمیه ۱۰ درصد برای طلا حرف نزده
چرا. .بند کارشناسی پیوسته. .گفته طلا. نقره. برنز و منتخبین خوارزمی باید 90 درصد آخرین فرد قبول شده رشته محل مورد نظر بزنند. .یعنی 10 درصد سهمیه

چرا. .بند کارشناسی پیوسته. .گفته طلا. نقره. برنز و منتخبین خوارزمی باید 90 درصد آخرین فرد قبول شده رشته محل مورد نظر بزنند. .یعنی 10 درصد سهمیه

برا طلاهای غیرمرتبط ه اون.

چرا تناقض داره؟ توی معرفی آزمون میگه اونایی که طلا دارن از کنکور معافن و به عضویت تیم جهانی در میان یه جا میگه اونایی که طلا میگیرن و عضو تیم جهانی میشن از کنکور معافن!

• لایک
امتیازات: Mim

یه راه هم اینه که از طریق رهبری مسئله رو پیگیری کرد!!! خود ایشون تو سخنرانی هاشون خیلی برو این مسئله تاکید دارن اگه مطلع بشن شاید کاری بکنن. کسی نمی دونه چطور میشه بهشون اطلاع بدیم این مطلبو. مستقیم!!! :-?

به نقل از mhr3 :
عزیزم من مدافع وزارت خونه نیستم.. این بخشنامه ایراد زیاد داره..
دلیل ادبی هم نا آشنایی صادر کننده به روند المپیاد هست چرا. .بند کارشناسی پیوسته. .گفته طلا. نقره. برنز و منتخبین خوارزمی باید 90 درصد آخرین فرد قبول شده رشته محل مورد نظر بزنند. .یعنی 10 درصد سهمیه
من بخشنامه خود باشگاه رو گفتم

به نقل از محمّد عرفان :
من بخشنامه خود باشگاه رو گفتم
اون ابطال شده.. باشگاه زورش نرسیده..
به نقل از Doki :
یه راه هم اینه که از طریق رهبری مسئله رو پیگیری کرد. خود ایشون تو سخنرانی هاشون خیلی برو این مسئله تاکید دارن اگه مطلع بشن شاید کاری بکنن. کسی نمی دونه چطور میشه بهشون اطلاع بدیم این مطلبو. مستقیم!!! :-?
اقدام شده :-)

به نقل از mhr3 :
اون ابطال شده.. باشگاه زورش نرسیده.. اقدام شده :-)
آقا بخشنامه ای که امشب اومد رو ysc رو می گم :D

طلاها که کلا دست وزارت علوم نیست ولی طبق بخشنامه ای که برای ثبت نام مرحله اول المپیادای علمی و ادبی دادن سهمیه شده 10 درصد.
خبری ام که از تاثیر مستقیم معدل براشون نیست. فک کنم اگه قرار بود خبری بشه تا الان میشد.

سلام....این قضیه ی حذف سهمیه ها چیه اخه؟قطعی شده؟؟

من همین الان شنیدم اومدم سایت واس اطمینان توروخدا زود بگین چه خبره؟؟؟مردم از نگرانی....

دوستان بالاخره چیشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سهمیه ها برداشته شده یانه؟؟؟

نه برداشته نشده . مثل قبل اعمال می‌شه .

هیچ وقت بخشنامه مبنی بر حذف کردن سهمیه نیومده. بهتره به جای اینکه خودتون وارد حاشیه المپیاد بکنین از رشته المپیادتون لذت ببرید.

Back
بالا