sahere
کاربر خاکانجمنخورده

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 2
- شهر
- مشهد
- دانشگاه
- علوم پزشکی مشهد
- رشته دانشگاه
- گفتار درمانی
پاسخ : نشست ادبی شعرای سایت/پیشنهادات
خب،دوستان عزیزم انشالله پنج شنبه این هفته ساعت ده شب اولین نشست!رو برگزار میکنیم.
به نظرم خوبه که تم عاشورایی داشته باشه به احترام این روز ها.پس ترجیحا اشعار عاشورایی یا مرتبط ترتون رو بفرستین برای همکار گرامی داماد مسعودی.یا حداقل صرفا اعلام کنید که میخواین شعر بذارین.اولویت با کساییه که زودتر اعلام کنن.لطفا همه راس ساعت ده حاضر باشین.
اگر شعر دیگه ای هم از شاعر دیگه میخواین بذارین مربوط به محرم باشه.مطلب علمی معرفی شاعر هم ما داریم ایشالا هم شما دریغ نفرمایید.
امیدوارم نشست اول به قدری خوب باشه که برای هفته های بعد هم ترغیب بشین.
اگر نکته ای از قلم افتاده بگین بهم:د
پ.ن:متاسفانه خودم به احتمال خیلی زیاد دسترسی به نت ندارم....همکار جان قبول زحمت فرمودن
پ.ن2:بچه ها من سر این نشست ادبیه شرط بستم مثه بچه های خوب بیاین همتون :/
متشکرم ؛؛)
خب،دوستان عزیزم انشالله پنج شنبه این هفته ساعت ده شب اولین نشست!رو برگزار میکنیم.
به نظرم خوبه که تم عاشورایی داشته باشه به احترام این روز ها.پس ترجیحا اشعار عاشورایی یا مرتبط ترتون رو بفرستین برای همکار گرامی داماد مسعودی.یا حداقل صرفا اعلام کنید که میخواین شعر بذارین.اولویت با کساییه که زودتر اعلام کنن.لطفا همه راس ساعت ده حاضر باشین.
اگر شعر دیگه ای هم از شاعر دیگه میخواین بذارین مربوط به محرم باشه.مطلب علمی معرفی شاعر هم ما داریم ایشالا هم شما دریغ نفرمایید.
امیدوارم نشست اول به قدری خوب باشه که برای هفته های بعد هم ترغیب بشین.
اگر نکته ای از قلم افتاده بگین بهم:د
پ.ن:متاسفانه خودم به احتمال خیلی زیاد دسترسی به نت ندارم....همکار جان قبول زحمت فرمودن

پ.ن2:بچه ها من سر این نشست ادبیه شرط بستم مثه بچه های خوب بیاین همتون :/

متشکرم ؛؛)