• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اسید پاشی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ابوالفضل
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اسید پاشی

چرا نظارت رو مساوی ممنوع بودن ميدونيد؟
وقتی نظارت باشه اینجوری نمیشه که بگيد "یه چار لیتر اسید"انگار دارید راجع به آب معدنی حرف میزنید.

به نقل از Bahar_R :
ولی مسئله اینه که اگر پلیس اشتباه کرد چی؟ اگر یکی رو گرفتن (بر فرض خطای غیرعامدانه) و مدارکی هم بر ضدش پیدا کردن که به نظرشون کافی اومد و این فرد قصاص شد و مثلا 2 سال بعد مشخص شد که این آدم بی گناه بوده میدونی چه فاجعه ای اتفاق افتاده؟ یک شهروند بی گناه به بدترین شکل مورد شکنجه ی غیرقابل برگشت قرار گرفته.
_________
و اما پیشگیری از این جرم؛ پیشگیری از جرم روش های به مراتب بهتری براش وجود داره تا اینکه یکی رو شکنجه کنیم که بقیه عبرت بگیرن.

1) خب انسان «ممکن الخطا» ست و همه اینو قبول دارن => همیشه در مقام نظر و فکر و به تبع قضاوت های بشری، درصدی از خطا بخاطر احاطه نـداشتن به همهِ جوانب موضوع وجود داره؛
حالا شما تصور کنید آدمی بخاطر اینکه اگر نـگیم هرگز از نظر تئوری، لااقل به دلیل مواردی مثل محدودیت عُمر و .. ، در خیلی موارد شاید نـتونه به حقیقت کامل و بی نقصی برسه => پس بخاطر همین، دست از هر عملی بکشه،

اونوقت چی میشه؟! فاجعه ای به مراتب بدتر از اونچه شما مطرح کردید رخ داده.
..
و اینطور مطرح کنم دوباره، فرض کنیم ما بدلیلی که شما گفتین و احتمال خطا در قضاوتمون، پس از مدتی به شواهدی برسیم که فرد قاتلی که اعدام نـشده، بی گناه بوده و آزادش کنیم .. اما دوباره پس از مدتی، بفهمیم شواهد قبلی نیز نـادرست بوده و اون فرد باز متهم شه؛ میدونید چه اتفاقی میفته؟! =>

ما به یک فردی که با خونسردی و به عمد جان مردم رو گرفته بوده، اجازه دادیم تا دوباره سالهایی آزادانه در جامعه تردد کنه و امکان جنایاتی دگ براش فراهم بشه! این از نظر شما فاجعه نـیست ؟!

+ شما موضوع رو صرفا از یکطرف نـگاه کردید، برای همین این مشکل ایجاد شده در نظرتون.

2) اینجا هم شما باز یکطرفه به قاضی رفتین! حرفتون راسته، اما همه ی راست نـیست :)

برای پیشگیری از جرم، هر بخشی از جامعه وظیفه ای داره؛ منتها انجام اون وظایف یا عدم انجامش توسط دستگاه های مسئول، دلیل نـمیشه تا بخش های دگ هم دست از کار بکشن!

مثلا دولت ها مسئولن برای پیشگیری، حداقلی از رفاه و اشتغال و .. رو فراهم کنن؛ دستگاه های فرهنگی نیز باید سطح فکری - فرهنگی مردم رو بالا ببرن و .. => اما چه اینها، اینکارارو انجام بدن یا نـدن،
نـمیشه به قاضی ایراد بگیریم که تو چرا مجرمی رو قصاص میکنی؟! که اگ این رو بگیم، به نـادرستی قائل به جبرِ اجتماع شده و منکر اختیار و عقل بشری (هرچند که جامعه و .. میتونه موثر باشه، اما اجبارکننده، نـه)

درسته که یکی از فواید ذکر شدهِ قصاص، عبرت گرفتن سایر مجرمان هست اما کسی هم نـگفته قصاص فقط برای اینه، و کسی هم نـگفته تنها راهِ پیشگیری و یا حتا بهترین راه هستش این! ولی بهرحال، قصاص هم از جمله ابزارها و شاید آخرینِ ابزارها باشه و نـمیشه منکرش شد کاملا.
.

نظارت یعنی اتلاف وقت از ما.
ببین همین جوریشم کار و مجوز و بدو بدو ها سخته ،بیان یه پروسه ام اضافه کنن برای خرید :|
بعد انقدر مصارفش زیاده که اونوی که بخواد بپاشه از یکی که چندین گالن میخره، یکم کش میره یا میگیره.
اسید ماده مصرفیه نمیشه گفت انقدر اسید استفاده کردی چی شد... مثلا من یه واکنشم جواب نمیداد 4 بار تکرارش کردم. خوب برای واکنشی که سری اول جواب داده هم میتونستم بگم دفعه 4 ام جواب گرفتم و 100 سی سی اسید بردارم..بعد برداشتن اسید خیلی راحت تر از این حرفاست چون همه مون همش تو واکنشامون داریم. نمیشه که به ازای هر 4 نفری که توی یه ازمایشگاهیم بالا سرمون پلیس بزارن،،ما تو دانشگاهمون حداقل 20تا ازمایشگاه داریم.

اینا برای ازمایشگاه بود ، دیگه صنعت و کارگاه و اینا بماند

بعلاوه نظارت باعث میشه بازار سیاه بوجود بیاد براش و قاچاق اسید هم به بقیه انواع قاچاق اضافه بشه.

آقا از سخنان امام جمعه فلان جا بکشید بیرون..... مطمئن باشید اگه ایشون این حرفو زده باشه و منظورشم همین نوع برخوردها باشه.....الان نمیاد بگه آره من منظورم اسید پاشی بوده :-"

کلا اینگونه حرفا مث باد شکم میمونه زده میشه و بعدشم میگن ما نبودیم یا منظورمون این نبود

تو قتل های محفلی کرمان آقای مصباح یه چیزی گفته بود بعدش گفت منظورم اینجوری نبوده ... در حالیکه قاتلین اعتراف کردن از حرف های آیت الله مصباح اینجوری برداشت کردن که چن نفرو بکشن

به نقل از سوشــیانت :
آقا از سخنان امام جمعه فلان جا بکشید بیرون..... مطمئن باشید اگه ایشون این حرفو زده باشه و منظورشم همین نوع برخوردها باشه.....الان نمیاد بگه آره من منظورم اسید پاشی بوده :-"

کلا اینگونه حرفا مث باد شکم میمونه زده میشه و بعدشم میگن ما نبودیم یا منظورمون این نبود

تو قتل های محفلی کرمان آقای مصباح یه چیزی گفته بود بعدش گفت منظورم اینجوری نبوده ... در حالیکه قاتلین اعتراف کردن از حرف های آیت الله مصباح اینجوری برداشت کردن که چن نفرو بکشن

یه نفر مسئول حرفی که می‌زنه هست. ولی دیگه مسئول برداشت‌های احمقانه‌ای که از حرفش می‌شه کرد نیست!!
الان شما اون حرف امام‌جمعه رو بشنوی، برداشتت اینه که باید بری اسید بپاشی رو صورت مردم؟! نه واقعا؟! اصلا همچین چیزی به ذهن یه آدم سالم می‌رسه؟!

من نمی‌گم برخورد با افراد نامعتقد به حجاب کار صحیحی هست. من کلا با این مسئله مشکل دارم. ولی خب دیگه این برداشت هم خیلی برداشت عجیبیه از اون حرف!!

"نیروی قهریه" و "چوب تر" یعنی چي؟!

کلن ازین حرفا زیاد میزنن اینا:دی ولی اگه به خاطر حرف این آقاهه این کارو کرده باشن تقصیر خودشونه، به هر حال اختیار داشته یارو خودش :-?

وقتی ما همه نگرانيم آقا پليسه در چه حاله؟
-در حال دستگير کردن "عکاسی که از تظاهرات مردم اصفهان عکس گرفت"
http://www.kaleme.com/1393/08/02/klm-200979/

+يحتمل بعد دستگير کردن کسایی که تو تظاهرات بودن،چند نفر از فضای مجازی که انتشار خبر کردن تازه برن دنبال اسيدپاشا:-؟ :)):/

عامل شودستگیر کردن??اگه دستگیر کردن نمیدونین مذهبین یا نه??

Back
بالا