اون اوایل سال که من جزو المپیادی ها بودم تو سایت زدن که زنگ سوم ما شیمی ویژه داریم. بعد فردا رفتم سر کلاس گفتن امروز شیمی ویژه ندارین. معلم ادبیات هم دقیقا از من پرسید و من هم هیچی بلد نبودم.
یکی از بهترین خاطرات مدرسم مربوط به همین تاپیکه...
دوم دبیرستان بودم و یکی از امتحانای ترم دوم، بعد از ۵ روز تعطیلی دینی بود تو ناخودآگاهم انقدر تکرار کردم که منطقی نیست واسه یه درس عمومی ۵ روز تعطیل باشیم و ... که خودمم باورم شد شنبه امتحان فیزیک داریم نه دینی!!! و من کل این ۵ روز رو فیزیک خوندم دو دور کردم قشنگ!خلاصه شنبه خوشحال و با اعتماد به نفس کامل رفتم مدرسه و دیدم دوستان همه دین و زندگی به دست تو حیاط دارن درس میخونن بازم باور نمیکردم که من اشتباه کردم و از یکی پرسیدم امتحان بعدی مگه شیمی نیس؟!اونم گفت نه فیزیکه بابا خلاصه گندی که زدم رو یه ربع مونده به امتحان فهمیدم خندم گرفته بود شدید
رفتم دفتر و خیلی کلی قضیه رو برای مدیر محترم تعریف کردم از شانس خوبم هم دبیر فیزیک مدرسه بود اون روز هم دبیر دین و زندگی
حدسش زیاد سخت نیست که با همکاری این ۳ عزیز من اون روز امتحان فیزیک دادم و دو روز بعد دین و زندگی
امتحان مطالعات اجتماعی سال اول چون همشو تقلب میکردیم تو ترم دوم دیدم هیچی بلد نیستم همین شد دو فصلو نرسیدم بخونم
امتحان دفاعی دومو توی ۳ ۴ساعت جمع کردم(باتقلب)
ماشالا به زنم به تخته همه نتیجه خوب گرفتن بعد این اتفاق ولی خب از اونجایی که با شانسی که من دارم اگه برم لب دریا ،دریا ابش خشک میشه همین امسال یه بار زیست نخوندم معلم اومد گفت پاشو بیا درس گفتم نخوندم و کامل بلد نیستم و این حرفا
بی رو در وایستی واسم یک گذاشت و رفت ....
کمتر از ۱ماه مونده به امتحانات و میکروب ویروس مورفو اناتومی بافت جنین و روانشناسیم مونده هنوز مال بعضیا کتاباشونم نخریدم ولی با این حال قصد هم ندارم بخونم
نکته اینجاست که من جز برا ترم و میان ترم (و پرسشای مطالعات دبیرش گیر بود) هیچ وقت برا سایر امتحانا و پرسشا درس نخوندم
عموما یا خبر نداشتم یا لازم نداشتم بخونم
شاید در حد دوره اگه میدونستم می خوندم ولی خوب عموما نمی دونستم و عموما نمره کاملم گرفتم
من بدبخت امتحان زیست داشتم پارسال نوبت دوم بود
امسال یازدهم هستم
وای من اصلا نتونسته بودم بخونم
هر چی هم خونده بودم یادم رفته بود
خودم را کشتم از سه روز قبل امتحان داشتم میخوندم مگه تموم بشو بود مردم آخرشم شب امتحان تموم کردم بیست شدم
کلا آدم دقیقه نودیم یعنی اگه ۳۰ روز وقت بدن برای ی امتحان من روز ۳۰ ام از ساعت ۹ صبح شروع می کنم ساعت ۵ صبح فرداش تموم می کنم ۵ تا ۷ هم دوره ]:
و قشنگ شکاف می خورم و میگم امتحان بعدی از اول می خونم زیاد بهم فشار نیاد
اما زهی خیال باطل، دوباره میشه روز از نو روزی از نو