اگه شغلت آزاد بود، دوست داشتی چیکاره میشدی؟؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع hamed.yas
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

چه نوع شغلی رو ترجیح میدی؟؟

• رای‌دهندگان
    399
تاجر فرش! با فرش باف ها قرار داد می بستم فرش ها رو صادر میکردم به اقصا نقاط دنیا.... خودمم یه حجره قدیمی میزدم تو بازار فرش برند خودمو میفروختم....
یه خونه هم دبی یا مسقط میگرفتم( این ربطی به موضوع نداشت ولی باید اینجا میگفتم که کلکسیون آرزو هام کامل شه8->)

کی به کیه، یکم خالی شم امشب ((:
شاید عجیب به نظر بیاد، عموما هم نباید اینا رو بگم چون خب، "برای یه خانم دکتر زشته!" ولی؛
عمیقا عاشق کار میکاپ، فروشندگیِ خصوصا لباس تو مغازه خودم، آشپزی، و بله، رانندگی نیسان هستم (((:

تو کافه کار میکردم
هم درست کردن نوشیدنی و غذا و اینا رو دوست دارم هم اینکه کلی آدم متفاوت میبینی که میتونی تو ذهنت فک کنی زندگی هرکدومشون چطوریه خیلی باحاله

کتاب فروشی ام خیلی خوبه ولی بزرگ باشه لطفا که کتاب زیاد داشته باشه

يه كافه ميزدم يه گرامافون هم ميذاشتم داخلش و دو سه تا كارتن هم صفحه گرامافون ميخريدم و ملت را مستفيض مي نمودم. چينشش هم به صورت قديمي تو سبك هاي كافه دربار و... . از اين چيزايي كه اين كافه جديدي ها به خورد مردم ميدادن هم ترجيح ميدادم توي منو نذارم و اون هم در مايه هاي همون كافه هاي قديمي باشه.

باریستا:) بوی قهوه آدم رو مست میکنه.. و اینکه نوشیدنی هایی درست کنی که با قلپ قلپ خوردنش خستگی و سختی روز یه نفر بشوره بره، واقعا حس خوبی میده به آدم:‌))
عکاس.. این جدی یکی از علایق شخصیمه که در آینده ای نه چندان دور مهارتش رو یاد خواهم گرفت:)
کتاب فروش یا اینکه یه دونه مغازه لوازم التحریر میداشتم، با کلی چیزای کیوت^^
و هم اینکه گلفروش. دیدن هر روزه ی گل ها آدمو به وجد میاره

ظاهر یسری کارا خیلی مشتیه ولی انجامشون طاقت فرساست مث راننده کامیون داستان زیاد داره

شاید لوازم التحریری
شایدم کتابفروشی

Back
بالا