پاسخ : اگه شغلت آزاد بود، دوست داشتی چیکاره میشدی؟؟
چه خوب که این تاپیک زده شد
من عاشق این شغلای ازادم:
۱. اینکه یه فروشگاه برند لباس داشته باشم با پرسنل فراوان و خوشگل و خوشتیپ
۲.یه ارایشگاه وی ای پی B-)
۳.یه کلینیک نگهداری از دام کوچک
۴.نمایشگاه ماشین
۵.گالری تابلوهای نقاشی هم دوس
۶.عکاسی حرفه ای هم ک عشقمه
۷.باشگاه بدنسازی و اتلیه هم دوس
۸. یه کافی شاپ ک ورود حیوانات خانگی توش مجاز باشه
دیگه چیزی یادم نیس....یادم بیاد میگویم
به ترتیب علاقه:
۱. یه کتابفروشی بزرگ باز میکردم که بخشهای مختلف، از کتابهای داستانی و رمان مثلا تا کتاب کنکور و کمک آموزشی داشته باشه.
۲. یه فروشگاه کت و شلوار میزدم. :دی به این صورت که اگه مغازهام دو طبقه بود، طبقه همکفش رو به کت و شلوار اختصاص میدادم و طبقه بالا رو به پیراهن و کراوات.
۳. قنادی میزدم یا رستوراندار میشدم. این دو شغل هم با اینکه زحمت زیادی داره ولی جزو شغلهای مورد علاقهام بوده همیشه.
نمیدونم فیلمِ "فانی فیس" رو دیدید یا نه!
من میخواستم جایِ اون دختری باشم که آدری هپبورن نقششُ بازی می کرد. تو یه کتابفروشیِ بزرگ و هاگوارتزگونه کار میکرد و کتاب میخوند و آرزوش دیدنِ نویسنده و اندیشمندی بود که عقایدش رو باور داشت. ولی پول نداشت که بره پاریس و نویسندهیِ محبوبش رو ببینه :د
یه کتابفروشی میزدم که کوچیک و دنج باشه با کلی کتاب از کف تا سقف کتاب باشه طوری ک وقتی میخوای ی کتاب برداری از نردبون استفاده کنی بری روی نردبونو کتابا رو ورق بزنی
ی کتاب فروشی ک همش بوی کتاب میده بوی زندگی همه جاش کتابه وقتی میخوای توش راه بری باید مراقب باشی چون روی زمین کلی کتاب روی هم چینده شده
من یه کارگاه خیاطی باز میکردم علاوه بر خیاطی هنرجو هم میپذیرفتم...بابت کارایی هم که میکردم پول خوبی میگرفتم...
دلم میخواست معلم خصوصی هم بشم...ریاضی و جامعه شناسی...
کتابدار کتابخانه...هیشکی هم نیاد بشینم به کتاب خوندنم برسم هر وقت هم کتاباش تموم شد استعفا بدم
البته تجربه همشونو داشتم...ولی در کل دلم میخواد استاد دانشگاه بشم ...برای وکلا تدریس کنم تو یه دانشگاه ملی ...هر چند استاد دانشگاه بودن یه شغل ازاد نیست