• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آزادی بیان آری یا خیر؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع maziar
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

ازادی بیان اری یا نه ؟

• رای‌دهندگان
    93
پاسخ : آزادی بیان آری یا خیر؟

آزادی بیان مطلق که طبیعتا هیچ جا نیست، چون مثال نقضی که همه جای دنیا بدون استثنا هست، اینه که شما توی دادگاه حق نداری دروغ بگی و به زبون آوردن دروغ جرم به حساب میاد.

به نقل از sadlove :
حالا ازادی بیان تو همه کشورا و جامعه ها هست ؟ :- سوال
من داشتم بی بی سی گوش میکردم گفت حتی فرانسه هم مثلن با اینکه یه کشوریه ک اهل انتقاد و دست انداختن هستن و کاریکاتور هم حتی از فرانسه اومده اما ازادی بیان مطلق ندارن ! تو دو مورد : یکی کشت و کشتار بود اگه اشتباه نکنم و دومیش توهین به یهودیت (یهودیت کشی)
کشوری هست ؟ سوال شد برام :- اس
کشت و کشتار خب اصلا بیان نیست که بخواد آزاد باشه. :-؟
اون مورد دوم هم یکی ممنوعیت انکار هولوکاسته یکی بیان جملات یهودی ستیزه. اولی خب میتونه یه ضعف باشه از نظر آزادی بیان. مورد دوم هم توی اروپا به طور کلی بعد از جنگ جهانی خیلی حساس بوده ولی در مورد سایر ادیان هم هست. مثلا کسی بیاد در مورد مسلمون ها یه یه مسلمونی به طور کلی توهین آمیز حرف بزنه فکر کنم جرم باشه. (ولی یهودی ستیز و مسلمون ستیز و ... با اسلام ستیز و یهودیت ستیز فرق داره ها. اولی فقط مشکل داره.)

به نقل از sadlove :
حالا ازادی بیان تو همه کشورا و جامعه ها هست ؟ :- سوال

من داشتم بی بی سی گوش میکردم گفت حتی فرانسه هم مثلن با اینکه یه کشوریه ک اهل انتقاد و دست انداختن هستن و کاریکاتور هم حتی از فرانسه اومده اما ازادی بیان مطلق ندارن ! تو دو مورد : یکی کشت و کشتار بود اگه اشتباه نکنم و دومیش توهین به یهودیت (یهودیت کشی)

کشوری هست ؟ سوال شد برام :- اس

ازادیه بیانه مطلق خوب ممکن نیست. ازادیه بیان بر حسب قانون کشور مطرح میشه.

یعنی شما ازادید هر چی دلتون می خواد بگید! ولی اگه خلافه قانون کاری بکنید مجرم هستید!.

حرف زدن در مورد نژاد ها ( یهودیت صرفن دین نیست یک نژاده. و تقریبن از معدود نژاد هایی هست که اصیله و کمتر مخلوط با دیگر نژاد ها شده و وقتی ۶ میلیون یهودی رو هیتلر زندانی کرد و سوزوند اتفاقی بود که همه ی دنیا بابتش متاثر شدن )

و خوب بر خلاف خیلی از باقی مسایل این قضیه در موردش شواهده زیادی وجود داره! و تو دورانی بوده که دوربین عکاسی وجود داشته!

و خوب حرف زدن در موردش مجازه ولی انکارش نه.
انکار هلوکاست یک اقدامه نژاد پرستانه محسوب میشه.

ازادی مطلق بیان وجود نداره. و این تا حدی خوبه. یعنی مثلن زمانی که خمینی تو پاریس بود رفتار خوبی باهاش میشد و می تونست گفته هاشو منتشر کنه. با بی بی سی حرف هاشو به مردم میزد! ( همون بی بی سی انگلیسیه ریاکاره روباه مکاره صهیونیستیه کافره فراماسون :-" ) و خوب اصلن هدف وظیفه رو توجیه نمی کنه ها!!

به هر حال ازادی در محدوده ی قانون وجود داره.

و ازادی مطلق خوب خوبه که نیست! مثلن فرض کنید وقتی خمینی فرمان اعدام و قتل میداد باید خیلی خوشحال باشیم که عملی نشد!
یا وقتی تروریست های مشابه فداییان اسلام که تروریست های ایرانی بودن هم مثل القاعده و حماس و حزب الله باید خیلی خوشحال باشیم که افکار مسمومشون رو پخش نمی کنن وگرنه کسی امنیت نداشت.

یا مثلن وقتی احمدی نژاد میاد میگه اسراییل باید از صحنه ی روزگار محو بشه. خوب طبیعتن باید باهاش برخورد بشه. چون داره امنیت یک کشور و مردمشو تهدید می کنه.

یعنی خوب وقتی حرف درباره ی تشویق به کشتار هست باید مانعش شد.

و همونطور که گفتم توهین به فرد با توهین به عقیده فرق داره. شما به عقیده توهین کن ولی به فرد نه.

الان ایران چ ربطی داشت ؟ :-"
ایران ک ازادی بیان نداره اصن . :))

حرف من این بود ک کشوری هست داشته باشه ازادی مطلق یا نه . ک گفتین نداره..
هیچ جا وجود نداره . ازادی بیان مطلق وجود نداره یعنی کاملن ازادی بیان نداره . پارادوکسه اینکه بگیم ازادی بیان وجود داره اما مطلق نیست . خب یعنی چی ؟ یعنی به خود کشور نمیتونن ازادی بیان کنن اما به کشورا و عقاید کشورای دیگه میتونن !؟ وا !

اتفاقن "یهودی ستیزی" نیست . بش میگن "یهودی کشی" . تاکید کرد مرد فرانسویه :-؟
گفت اینکه توهینی کنن به یهودیت یعنی میخوان یهودیتو از بین ببرن واسه همین میگن "یهودی کشی" .

"نظرشون" راجب کشت و کشتار .

به نقل از sadlove :
الان ایران چ ربطی داشت ؟ :-"
ایران ک ازادی بیان نداره اصن . :))

حرف من این بود ک کشوری هست داشته باشه ازادی مطلق یا نه . ک گفتین نداره..
هیچ جا وجود نداره . ازادی بیان مطلق وجود نداره یعنی کاملن ازادی بیان نداره . پارادوکسه اینکه بگیم ازادی بیان وجود داره اما مطلق نیست . خب یعنی چی ؟ یعنی به خود کشور نمیتونن ازادی بیان کنن اما به کشورا و عقاید کشورای دیگه میتونن !؟ وا !

اتفاقن "یهودی ستیزی" نیست . بش میگن "یهودی کشی" . تاکید کرد مرد فرانسویه :-؟
گفت اینکه توهینی کنن به یهودیت یعنی میخوان یهودیتو از بین ببرن واسه همین میگن "یهودی کشی" .

"نظرشون" راجب کشت و کشتار .

من تقریبن هیچ قسمت از حرفم محوریتی در مورد ایران نداشت هرچند شاید مثال هایی ازش اورده باشم.

ببینید شما ازادی بیان دارید. ولی نباید جرم کنید.

مثلن من به عنوان برنامه نویس می تونم هر برنامه ای بنویسم کسی نمی گه ننویس ولی اگه برنامه ای که تولیده منه قوانین رو زیر پا بذاره من محکوم میشم. ولی این به این معنی نیست که من ازادی ندارم!

منظورتو از این جمله نفهمیدم :

یعنی به خود کشور نمیتونن ازادی بیان کنن اما به کشورا و عقاید کشورای دیگه میتونن !؟ وا !

شما ازادیه بیان دارید. می تونید از حکومت دولت صحبت کنید. ولی حق ندارید به افراد توهین کنید ( یعنی اگر کردید به شخصه خاصی اون شخص میتونه با ارایه ی مدرک از شما شکایت کنه )‌

و در مورده خود یهودیت شما می تونید حرف بزنید. کسی با این مشکل نداره.

تعریف ازادی بیانو میشه بگین ؟

نه منظورم اون به شخص نبود . به عقاید بود . همون قضیه یهودیت . یعنی میتونم توهین کنم به بهودیت نظرمو بگم تو فرانسه ؟ منظورم اینه . به "دین" یهودیت .

(سوالی بود مگرنه یهود هم ارزش خودشو داره توهینی ندارم . )

به نقل از sadlove :
تعریف ازادی بیانو میشه بگین ؟

نه منظورم اون به شخص نبود . به عقاید بود . همون قضیه یهودیت . یعنی میتونم توهین کنم به بهودیت نظرمو بگم تو فرانسه ؟ منظورم اینه . به "دین" یهودیت .

(سوالی بود مگرنه یهود هم ارزش خودشو داره توهینی ندارم . )

نه به دین می تونید توهین کنید. قطعن ازتون انتقاد میشه. ولی کسی با تنگ به جونتون نمی افته. یا قانونن مشکل براتون پیش نمیاد.

به نقل از مازیمون :
نه به دین می تونید توهین کنید. قطعن ازتون انتقاد میشه. ولی کسی با تنگ به جونتون نمی افته. یا قانونن مشکل براتون پیش نمیاد.

اما این یه چیز دیگه میگفت :-؟

حالا ب هر حال :-"""
تعریف ازادی بیان (;;

به نقل از sadlove :
اما این یه چیز دیگه میگفت :-؟

حالا ب هر حال :-"""
تعریف ازادی بیان (;;

اینکه شما میتونید هر حرفی بزنید یا هر چیزی رو بنویسید.

ولی خوب در عینه حال شما حق ندارید قانونی رو بشکنید.

و در کنارش بررسی میشه با قانون های مانعش. هر چی قوانین مانع کمتر باشه ازادی ه بیان بیشتری وجود داره

در مورد هولوکاست من تو فیس داشتم اسکرول میکردم یه پیچی نوشته بود صرفا بحث هولوکاست نیست،انکار هر گونه نسل کشی همون حکم رو داره.#بررسی_کنید_حرفش_به_نظر_درست_بود :-"

به نقل از Fireball.II :
در مورد هولوکاست من تو فیس داشتم اسکرول میکردم یه پیچی نوشته بود صرفا بحث هولوکاست نیست،انکار هر گونه نسل کشی همون حکم رو داره.#بررسی_کنید_حرفش_به_نظر_درست_بود :-"
استفاده ازون برای کشتن هزاران نفر دیگه هم همون حکم رو داره!!!!

Back
بالا