- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان 1
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- مهندسی مواد و متالورژی
پاسخ : آزادی بیان آری یا خیر؟
آزادی بیان مطلق که طبیعتا هیچ جا نیست، چون مثال نقضی که همه جای دنیا بدون استثنا هست، اینه که شما توی دادگاه حق نداری دروغ بگی و به زبون آوردن دروغ جرم به حساب میاد.
اون مورد دوم هم یکی ممنوعیت انکار هولوکاسته یکی بیان جملات یهودی ستیزه. اولی خب میتونه یه ضعف باشه از نظر آزادی بیان. مورد دوم هم توی اروپا به طور کلی بعد از جنگ جهانی خیلی حساس بوده ولی در مورد سایر ادیان هم هست. مثلا کسی بیاد در مورد مسلمون ها یه یه مسلمونی به طور کلی توهین آمیز حرف بزنه فکر کنم جرم باشه. (ولی یهودی ستیز و مسلمون ستیز و ... با اسلام ستیز و یهودیت ستیز فرق داره ها. اولی فقط مشکل داره.)
آزادی بیان مطلق که طبیعتا هیچ جا نیست، چون مثال نقضی که همه جای دنیا بدون استثنا هست، اینه که شما توی دادگاه حق نداری دروغ بگی و به زبون آوردن دروغ جرم به حساب میاد.
کشت و کشتار خب اصلا بیان نیست که بخواد آزاد باشه.به نقل از sadlove :حالا ازادی بیان تو همه کشورا و جامعه ها هست ؟ :- سوال
من داشتم بی بی سی گوش میکردم گفت حتی فرانسه هم مثلن با اینکه یه کشوریه ک اهل انتقاد و دست انداختن هستن و کاریکاتور هم حتی از فرانسه اومده اما ازادی بیان مطلق ندارن ! تو دو مورد : یکی کشت و کشتار بود اگه اشتباه نکنم و دومیش توهین به یهودیت (یهودیت کشی)
کشوری هست ؟ سوال شد برام :- اس
اون مورد دوم هم یکی ممنوعیت انکار هولوکاسته یکی بیان جملات یهودی ستیزه. اولی خب میتونه یه ضعف باشه از نظر آزادی بیان. مورد دوم هم توی اروپا به طور کلی بعد از جنگ جهانی خیلی حساس بوده ولی در مورد سایر ادیان هم هست. مثلا کسی بیاد در مورد مسلمون ها یه یه مسلمونی به طور کلی توهین آمیز حرف بزنه فکر کنم جرم باشه. (ولی یهودی ستیز و مسلمون ستیز و ... با اسلام ستیز و یهودیت ستیز فرق داره ها. اولی فقط مشکل داره.)

) و خوب اصلن هدف وظیفه رو توجیه نمی کنه ها!!

;