• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های نیشابور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mehran
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی‌های نیشابور

بچه ها ی پیش دانشگاهی فردا ساعت 9 صب موسسه علوی برای برنامه ریزی عید فرصت باقی مونده
رتبه های برتر کنکور هم هستن
این گردهمایی از طرف انجمن فارق التحصیلات سمپاده

ای بابا این روزا که ما بیکاریم بحث نی :-wروزایی هم که ما بیکار نیستیم بازم بحث نی! ;D
بعد میگن جوون مردم چرا همش میره پست نا امید کننده تو ح.ب میذاره! :((بعد میگن چرا میره سراغ....بازی! ;D

^-^
عیده دیگه، مگه شیه؟
خوش باشین :|
(پسرخاله) :دی
عید همتون مبارک بچه ها ;)

به نقل از پــوریــا ل. :
بچه ها ی پیش دانشگاهی فردا ساعت 9 صب موسسه علوی برای برنامه ریزی عید فرصت باقی مونده
رتبه های برتر کنکور هم هستن
این گردهمایی از طرف انجمن فارق التحصیلات سمپاده
خوب بود...خوش گذشت... دستشون درد نکنه

من که دیگه از یه جایی به بعد حس کردم این جلساتی که توش میگن ما فلان کارو کردیم به دردم نمیخوره واقعا :-??

باید روش خودمو پیش بگیرم !

اتفاقا واسه همین هم بحث کردن گفتن نباید مثل روش های موفق پیش برین باید شبیه اونا عمل کنین!

من میگم حتی شبیه ـهشون هم نباید کار کنی !

هر کسی واسه موفقیت ـش شیوه ی خاص خودشو داره که باید اونو کشف کنه !

خوبه والا مثلا بیان بگن برای رسیدن به فلان جا باید از این مسیر بری بقیه راه ها هم بن بسته بعد تو بگی نه من تک تک راه هارو میرم هر کدوم بن بست بود برمیگردم تا بالاخره راه اصلی رو پیدا کنم

یا برای رسیدن به مقصد چند راه باشه که یکی از همه نزدیک تره تو چطوری میخوایی بفهمی کدوم نزدیکتره؟ جز اینه که باید از اونایی که این راه هارو رفتن بپرسی؟

من نگفتم همه راها رو برو، خیر سرت 12 سال یا بیشتر داری درس میخونیُ باید فهمیده باشی چجوری میفهمی و بازده ـت بیشتره :دی
از تجربیات بقیه باید استفاده کنی ولی نباید دقیقا مثل اونا باشی، یجورایی باید شخصی سازی ـشون کنی !
البته شما قضیه ـت با بقیه فرق میکنه، همون بپرسی از بقیه بهتره واست :دی

آره ! سال چهارمی ها باز حرف همو بهتر می فهمن ;D ما از سخنان گهر بار شما دو نفر استفاده می کنیم :-"

Back
بالا