سمپادی‌های نیشابور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mehran
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی‌های نیشابور

بچه ها ی پیش دانشگاهی فردا ساعت 9 صب موسسه علوی برای برنامه ریزی عید فرصت باقی مونده
رتبه های برتر کنکور هم هستن
این گردهمایی از طرف انجمن فارق التحصیلات سمپاده

ای بابا این روزا که ما بیکاریم بحث نی :-wروزایی هم که ما بیکار نیستیم بازم بحث نی! ;D
بعد میگن جوون مردم چرا همش میره پست نا امید کننده تو ح.ب میذاره! :((بعد میگن چرا میره سراغ....بازی! ;D

^-^
عیده دیگه، مگه شیه؟
خوش باشین :|
(پسرخاله) :دی
عید همتون مبارک بچه ها ;)

به نقل از پــوریــا ل. :
بچه ها ی پیش دانشگاهی فردا ساعت 9 صب موسسه علوی برای برنامه ریزی عید فرصت باقی مونده
رتبه های برتر کنکور هم هستن
این گردهمایی از طرف انجمن فارق التحصیلات سمپاده
خوب بود...خوش گذشت... دستشون درد نکنه

من که دیگه از یه جایی به بعد حس کردم این جلساتی که توش میگن ما فلان کارو کردیم به دردم نمیخوره واقعا :-??

باید روش خودمو پیش بگیرم !

اتفاقا واسه همین هم بحث کردن گفتن نباید مثل روش های موفق پیش برین باید شبیه اونا عمل کنین!

من میگم حتی شبیه ـهشون هم نباید کار کنی !

هر کسی واسه موفقیت ـش شیوه ی خاص خودشو داره که باید اونو کشف کنه !

خوبه والا مثلا بیان بگن برای رسیدن به فلان جا باید از این مسیر بری بقیه راه ها هم بن بسته بعد تو بگی نه من تک تک راه هارو میرم هر کدوم بن بست بود برمیگردم تا بالاخره راه اصلی رو پیدا کنم

یا برای رسیدن به مقصد چند راه باشه که یکی از همه نزدیک تره تو چطوری میخوایی بفهمی کدوم نزدیکتره؟ جز اینه که باید از اونایی که این راه هارو رفتن بپرسی؟

من نگفتم همه راها رو برو، خیر سرت 12 سال یا بیشتر داری درس میخونیُ باید فهمیده باشی چجوری میفهمی و بازده ـت بیشتره :دی
از تجربیات بقیه باید استفاده کنی ولی نباید دقیقا مثل اونا باشی، یجورایی باید شخصی سازی ـشون کنی !
البته شما قضیه ـت با بقیه فرق میکنه، همون بپرسی از بقیه بهتره واست :دی

آره ! سال چهارمی ها باز حرف همو بهتر می فهمن ;D ما از سخنان گهر بار شما دو نفر استفاده می کنیم :-"

به نقل از پـوریــا خ. :
البته شما قضیه ـت با بقیه فرق میکنه، همون بپرسی از بقیه بهتره واست :دی
هه بابا فیلسوف ، علامه ، رتبه ی تک رقمی
باشه من از بقیه میپرسم چون اصا در زمینه درس خوندن تجربه ندارم ;)

• لایک
امتیازات: *M.M*

اوه اوه اوه کار داره به جاهای باریک کشیده میشه دیگه نمیشه بحث و عوض کنین :-w

آره بحثای جالبین ;D
حالا شما ها که پستم نمیذارین چقدر درس خوندین حالا؟ من که دارم رکورد عمیق ترین خوابامو میزنم #:-Sخیلی باحاله دارم واسه بقیه سال آذوقه انبار میکنم تازه کلی هم لقب تازه گرفتم :))
شما چطور؟آیا از زندگی نوروزی خود لذت میبرید؟آیا به فکر کاری تازه هستید؟آیا نمیتوانید درس بخوانید؟پس با ما همراه شوید آدرس:سایت سمپادیا

(چرت نوشتم میدونم فقط محض تعویض بحث ;D)

هنو دو سه روزه از سال 92 گذشته،این لحظاتتون رو با درس خوندن کوفتتون نکنید .من شخصا واقعن الان حوصله حتی باز کردن کتابو ندارم ،یکبار خواستم ریاضیامو حل کنم واسه عید داده بود پشیمون شدم :))
ما واقعن بعده عید ،عیدمون کوفتمون میشه؛معلما درک ندارن اصن !از شنبه که میریم امتحان داریم : |

خوشبحالتون :-s....چه راحت میگردین.... این نوروز من+ کتاب و درس....ناراحت نیستم....خسته هم نیستم....فقط به عید سال دیگه فک میکنم 8-^...یه خانوم دانشجو ;D....بچه ها واسه ما کنکوریا دعا کنین...بعد عیدم تو مدرسه جامونو پر کنین :)

بچه ها بیخیال بابا خیلی درس نخونین دیگه!!

درسم میخونین لااقل بیاین اینجا 2 تاپست بدین رونق بگیره 2 هفتس که دست نخورده سمپادیهای نیشابور :-w

ما که کنکور داریم اگه اندازه شما بخونیم رتبه 2 رقمیمون حتمیه بخدا :)

به نقل از MeHdI.H :
بچه ها بیخیال بابا خیلی درس نخونین دیگه!!

درسم میخونین لااقل بیاین اینجا 2 تاپست بدین رونق بگیره 2 هفتس که دست نخورده سمپادیهای نیشابور :-w

ما که کنکور داریم اگه اندازه شما بخونیم رتبه 2 رقمیمون حتمیه بخدا :)
آخه خبر نداری از فضای مدرسه ما....بچه های سوم و دوم و اول انقدر میخونن که نگو..... اصلا توی سالن زنگ تفریحا خالیه خالیه اگه ما چهارما نباشیم ;D ....فک کنم 70 درصد صحبتاشون راجع به درس باشه....ولی ما X_X

به نقل از کاساندان :
آخه خبر نداری از فضای مدرسه ما....بچه های سوم و دوم و اول انقدر میخونن که نگو..... اصلا توی سالن زنگ تفریحا خالیه خالیه اگه ما چهارما نباشیم ;D ....فک کنم 70 درصد صحبتاشون راجع به درس باشه....ولی ما X_X
دلت خوشه ها
90 درصد کلاس ما فک کنم روزی نیم ساعتم به زور درس میخونن ;D

به نقل از کاساندان :
اره به خدا با دوستام زنگ تفریح میرم بیرون هنوز 2قدم نرفته بحث درس میشه من از همون جا برمیگردم کلاس....

Back
بالا