dokhtar-e-tanha
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 2
- شهر
- مشهد
پاسخ : سمپادیهای نیشابور
دوستان هدیه چی گرفتین شما؟
دوستان هدیه چی گرفتین شما؟
به نقل از کاساندان :چادر نمازا چوجور بود؟؟؟؟ ما که وقت نداشتیم وایسیم ببینیم.تا تو کتابخونه کارمون تموم شد سریع برگشتیم....
دوستان اون مرکز چی دادن بهتون؟؟؟؟؟؟
* اخرین روز سمپاد دانش آموزی
میگفتی واسه ما هم بذارن کنار بیایم بگیریمبه نقل از -arash- :به ما که ی کیف دادن البته نه از اون بزرگا از این کوچیکا که توش باید کارت بزاری !!!
حالا نمیدونم این همه کارت از کجا بیارم توش بزارم ؟؟؟ ....
فقط اون سمپادی که روش نوشتن خیلی باحاله آدم احساس غرور میکنه !!!
به نقل از -arash- :به ما که ی کیف دادن البته نه از اون بزرگا از این کوچیکا که توش باید کارت بزاری !!!
حالا نمیدونم این همه کارت از کجا بیارم توش بزارم ؟؟؟ ....
فقط اون سمپادی که روش نوشتن خیلی باحاله آدم احساس غرور میکنه !!!
خوب باشه گفتم پاشو بیا بگیر عزیزم زود بیا تموم نشهبه نقل از پـوریــا خ. :میگفتی واسه ما هم بذارن کنار بیایم بگیریم
کنکوری جماعت دلش به همین چیزا خوشه دیگه
نه راستش ! ولی فک کنم اندازه ی چادر نمازای گلگلی شما بشه خانووم !!!به نقل از ! nazi ! :شما حساب نکردین ببینین قیمتش چند در میاد ؟؟
بله دیگه ما اینیمبه نقل از کاساندان :بابا ایول به این حسابگری.... میگم برو وزیر اقتصاد شو...وضع ازین بدتر که نمیشه
گفتن اولین روز امتحانا بهتون میدیم :-$
نه بابابه نقل از -arash- :نه راستش ! ولی فک کنم اندازه ی چادر نمازای گلگلی شما بشه خانووم !!!
خوب اینم حرفیه !!! " قیمتش رو به ما نگفتن " ما هم نپرسیدیم ...به نقل از ناهیــــــــــــــــــــــد :نه بابا
مگه هر کیف چه قد قیمتشه؟؟
فوق فوقش 8 تومن از این بیشتر که نیست!!!
خوب من از همه ی دوستانی که دیروز زحمت کشیده بودن و به نمایشگاه ما اومده بودن جا داره که تشکر کنم وبه نقل از pouya BT :بچه های شهید بهشتی !!!جریان این نمایشگاه شما چی بود؟؟؟؟ چرا امروز نذاشتن بیایم؟؟؟ چرا تو پوستر ها هیچی در مورد تفکیک روز ها ننوشته بود؟؟؟ چرا روز مسابقات دومینو این موردو نگفنه بودند؟؟؟؟
این ها همش سوالاتی هس درباره ی هماهنگی مدرستون که از بعد از ظهر ذهنمو مشغول کرده
خوب والا نمیدونم چقدر شده ؟؟!!به نقل از ! nazi ! :دقیقا با ناهید موافقم از 8 تومن بیشتر نمیشه مگه که چرم ِ اصل باشه که نیست دیگه
درستهبه نقل از nanosampad :شما اسم اینوگذاشتین نمایشگاه؟نمیذاشتینش سنگین تر بود باورکنین!حداقل توحیاط میذاشتین ملت له نشن!
دوتاازمسوالای شیمیتون خیلی بی اعصاب بودن.غرفه دینی باحال بود!مخصوصا جایزه هاش
پاک کن هاتونم کلی سوژه بود واسه خودش
چجوری بوده مگه حالا؟؟؟به نقل از nanosampad :شما اسم اینوگذاشتین نمایشگاه؟نمیذاشتینش سنگین تر بود باورکنین!حداقل توحیاط میذاشتین ملت له نشن!
دوتاازمسوالای شیمیتون خیلی بی اعصاب بودن.غرفه دینی باحال بود!مخصوصا جایزه هاش
پاک کن هاتونم کلی سوژه بود واسه خودش