سمپادی‌های نیشابور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mehran
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی‌های نیشابور

به نقل از -arash- :
ولی ما ب مدارسی ک پوستر داده بودیم نامه زدیم نمیدونم چرا ی عده ای بازم اومده بودن !؟

نمیدونم چه دلیلی داره ولی از سال اول راهنمایی من شاهد اختلافات بین فرزانگان و شهید بهشتی ام!!!
اصن خیلی رقابت بدی بین دو تا مدرسه به وجود اومده ...
بر سر هر نمایشگاه و مسابقه ای که یا مرکز ما و یا مرکز شما اجرا میکنه تا 1 ماه بحث و ایناست ... :-"
بیخیالش دیگه باو ...
ما مثلا سمپادی های نیشابور ایم نباید اینقد با هم لج باشیم ...
و البته فک میکنم بخاطر همین رقابت هاست که مدیر مدرسه ی ما بهمون اعلام نکرد که تفکیک جنسیتی شده :)
واسه مسابقات دومینو هم میگفتن چرا شرکت کردین و اینا ...
و همچنین دلیلی هم نداره که نمایشگاه ما با شما مقایسه بشه ...
هم ما واسه نمایشگاه زحمت کشیدیم و هم شما ...
و دوتاش هم از نظر من عالی بود !!
تمومش کنین دیگه بخدا ارزش نداره اینقد بحث و جدال ..!!!

در راستایِ پستِ قبلیم جا اشاره کنم که این مدرسه و مسئولین‌ش حتی ارزشِ اینکه اعصاب خودتو و بقیه رو به‌هم بریزی و بخوای برای دفاع ازشون بحث کنی رو هم ندارن. وقتی اونا ذره‌ای واسه شما و زحمات‌تون ارزش قائل نیستن شما چرا انقد کل‌کل می‌کنید و میخواید ثابت کنید که همه‌چی خوب بوده؟ بیخیال پسر.

فک نمی کردم اینقدر سر نمایشگاه بحث و جدل باشه، :-? جفت نمایشگاه ها خوب بود. به قول دوستان باید دو تا مرکز دست در دست دهیم به مهر نه دعوا.

به نقل از zahra AB :
فک نمی کردم اینقدر سر نمایشگاه بحث و جدل باشه، :-? جفت نمایشگاه ها خوب بود. به قول دوستان باید دو تا مرکز دست در دست دهیم به مهر نه دعوا.
آفرین
چون با این بحث ها ب جایی نمیرسیم !!! :)

به به ... :)
فک میکنم اولین باری باشه که "توافق" رو توی این تاپیک میبینم!
ممنون.

به نقل از :الهام :
به به ... :)
فک میکنم اولین باری باشه که "توافق" رو توی این تاپیک میبینم!
ممنون.
خواهش میکنم :)
ب نظرم این بهترین کاره !!!

واقعا کادر دو تا مدرسه اعجوبه هایین واسه خودشون .... یادمه سوم راهنمایی بودم بعد ما تو آزمایشگاه بودیم از شهید بهشتی اومدن بازدید نمایشگاه باید از تو سالن رد میشدن که یکی از اعضای مهربون و باغیرت!!!! کادر مدرسه اومد جلو در آزمایشگاه و چادرشو باز کرد و بعد اجازه داد پسرا رد شن تا اون چادر حجابی باشه تا پسرا ما رونبینن :)) :)) :o :o ...واقعا چجوری فکر میکنن که به این نتایج میرسن خدا میدونه..... =))

همگی خسته نباشن...این چیزا همیشه هست و مهم نیس مهم اینه بچه ها هنو ذوق و شوق برگزاری نمایشگاهو فراموش نکردن .... ;)

به نقل از کاساندان :
واقعا کادر دو تا مدرسه اعجوبه هایین واسه خودشون .... یادمه سوم راهنمایی بودم بعد ما تو آزمایشگاه بودیم از شهید بهشتی اومدن بازدید نمایشگاه باید از تو سالن رد میشدن که یکی از اعضای مهربون و باغیرت!!!! کادر مدرسه اومد جلو در آزمایشگاه و چادرشو باز کرد و بعد اجازه داد پسرا رد شن تا اون چادر حجابی باشه تا پسرا ما رونبینن :)) :)) :o :o ...واقعا چجوری فکر میکنن که به این نتایج میرسن خدا میدونه..... =))

همگی خسته نباشن...این چیزا همیشه هست و مهم نیس مهم اینه بچه ها هنو ذوق و شوق برگزاری نمایشگاهو فراموش نکردن .... ;)
چ بامزه !!! ;D 8-^
فقط بنده خدا چادرش رو باز کرد برا شما ، ی سوال پیش میاد !!! :-"
خودش چی ؟ :-?
پسرا خودش رو بدون چادر ببینن مشکلی نداره ؟؟؟؟ ;;) =D> :-?? ;D

به نقل از کاساندان :

واقعااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چقد ضایع
کی بوده اون شخص باغیرت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از نظر من با این کاراشون بیشتر جلب توجه می کنن؟

به نقل از کاساندان :

اگه جایه شما بودم میرفتم از بالای سرش برای پسرا دست تکون میدادم........... :-h :-h :-h :-h :-h :-hکادر مدرسه هم ک عمومآ قدشون از بچه ها کوتاتره \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/........پس امکان پذیر بوده.............. ;D ;D ;D

به نقل از کاساندان :

واقعا ؟؟؟؟ :-/بابا بیخیال ;D شاید منظور و قصدشون یه چی دیگه بوده.. ینی تا این حد :-?? اصن باورم نمیشه!!! :-\

به نقل از NT :
اگه جایه شما بودم میرفتم از بالای سرش برای پسرا دست تکون میدادم........... :-h :-h :-h :-h :-h :-hکادر مدرسه هم ک عمومآ قدشون از بچه ها کوتاتره \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/........پس امکان پذیر بوده.............. ;D ;D ;D
ینی واقعا اگه خودت یه بچه راهنمایی بودی این کارو میکردی؟ :-/

به نقل از کاساندان :

چه جالب که منم جزو اون گروهه بودم :-"
میشه سالی که ما دوم دبیرستان بودیم دیگه.از طرف استاد الهی(عباس خودمون) شورای دانش آموزی رفتن واسه تحکیم و افزایش روابط با اون مرکز صحبت کنن که با پاسخ قاطع "نه" خانوم کاشفی(همون لیلای خودمون) مواجه شد این پیشنهاد :))
هیچی دیگه.ما هم رفتیم نمایشگاه رو ببینیم که این اتفاقات افتاد.البته یه کلاسم بود که ورزش داشتن که بد بخت هارو مجبور کردن برن سر کلاس بخاطر ما :))

به نقل از ناهیــــــــــــــــــــــد :
ینی واقعا اگه خودت یه بچه راهنمایی بودی این کارو میکردی؟ :-/
شاید....خدارا چه دیدی.....؟؟؟؟؟

به نقل از رشید شاملی :
چه جالب که منم جزو اون گروهه بودم :-"
میشه سالی که ما دوم دبیرستان بودیم دیگه.از طرف استاد الهی(عباس خودمون) شورای دانش آموزی رفتن واسه تحکیم و افزایش روابط با اون مرکز صحبت کنن که با پاسخ قاطع "نه" خانوم کاشفی(همون لیلای خودمون) مواجه شد این پیشنهاد :))
هیچی دیگه.ما هم رفتیم نمایشگاه رو ببینیم که این اتفاقات افتاد.البته یه کلاسم بود که ورزش داشتن که بد بخت هارو مجبور کردن برن سر کلاس بخاطر ما :))
حالا ببین ها.......یه بازدید رفتین همه رو از کار و زندگی انداختین......... [-(

به نقل از NT :
شاید....خدارا چه دیدی.....؟؟؟؟؟
واقعاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا !!!؟؟؟ ;D

به نقل از -arash- :
واقعاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا !!!؟؟؟ ;D
گفتم ک شاید....... :-??......اخه ادم وقتی با یه عمل عجیب مواجه میشه معمولآ جواب عجعب هم میده.....!!!!

به نقل از NT :
گفتم ک شاید....... :-??......اخه ادم وقتی با یه عمل عجیب مواجه میشه معمولآ جواب عجعب هم میده.....!!!!
درسته :)
ولی اینکار خیلی خیلی عجیبه !!!
واقعا با حال میشه ،
حتی فکرم ک میکنی قشنگه ... :))

یاد ورود اقایان ممنوع افتادم فک میکردم فیلمه مسخره بازیه اما ظاهرا بیانگر حقایق تلخ جامعه ی ماست ;D

Back
بالا