سمپادی‌های نیشابور

dokhtar-e-tanha

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
پاسخ : سمپادی‌های نیشابور

به نقل از -arash- :
ولی ما ب مدارسی ک پوستر داده بودیم نامه زدیم نمیدونم چرا ی عده ای بازم اومده بودن !؟

نمیدونم چه دلیلی داره ولی از سال اول راهنمایی من شاهد اختلافات بین فرزانگان و شهید بهشتی ام!!!
اصن خیلی رقابت بدی بین دو تا مدرسه به وجود اومده ...
بر سر هر نمایشگاه و مسابقه ای که یا مرکز ما و یا مرکز شما اجرا میکنه تا 1 ماه بحث و ایناست ... :-"
بیخیالش دیگه باو ...
ما مثلا سمپادی های نیشابور ایم نباید اینقد با هم لج باشیم ...
و البته فک میکنم بخاطر همین رقابت هاست که مدیر مدرسه ی ما بهمون اعلام نکرد که تفکیک جنسیتی شده :)
واسه مسابقات دومینو هم میگفتن چرا شرکت کردین و اینا ...
و همچنین دلیلی هم نداره که نمایشگاه ما با شما مقایسه بشه ...
هم ما واسه نمایشگاه زحمت کشیدیم و هم شما ...
و دوتاش هم از نظر من عالی بود !!
تمومش کنین دیگه بخدا ارزش نداره اینقد بحث و جدال ..!!!

poorya.kh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهیـد بهشتی
شهر
نیشابـور
دانشگاه
علم‌وصنعت‌ ایران
رشته دانشگاه
مهندسی‌کامپیوتر

در راستایِ پستِ قبلیم جا اشاره کنم که این مدرسه و مسئولین‌ش حتی ارزشِ اینکه اعصاب خودتو و بقیه رو به‌هم بریزی و بخوای برای دفاع ازشون بحث کنی رو هم ندارن. وقتی اونا ذره‌ای واسه شما و زحمات‌تون ارزش قائل نیستن شما چرا انقد کل‌کل می‌کنید و میخواید ثابت کنید که همه‌چی خوب بوده؟ بیخیال پسر.

zahra AB

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

فک نمی کردم اینقدر سر نمایشگاه بحث و جدل باشه، :-? جفت نمایشگاه ها خوب بود. به قول دوستان باید دو تا مرکز دست در دست دهیم به مهر نه دعوا.

-arash-

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
Shahid Beheshti
شهر
Neishenburg City
رشته دانشگاه
Civil_Eng

به نقل از zahra AB :
فک نمی کردم اینقدر سر نمایشگاه بحث و جدل باشه، :-? جفت نمایشگاه ها خوب بود. به قول دوستان باید دو تا مرکز دست در دست دهیم به مهر نه دعوا.
آفرین
چون با این بحث ها ب جایی نمیرسیم !!! :)

-elham-

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
هرمزگان

به به ... :)
فک میکنم اولین باری باشه که "توافق" رو توی این تاپیک میبینم!
ممنون.

-arash-

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
Shahid Beheshti
شهر
Neishenburg City
رشته دانشگاه
Civil_Eng

به نقل از :الهام :
به به ... :)
فک میکنم اولین باری باشه که "توافق" رو توی این تاپیک میبینم!
ممنون.
خواهش میکنم :)
ب نظرم این بهترین کاره !!!

kasandan s

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نیشابور
دانشگاه
پردیس فرهنگیان مشهد
رشته دانشگاه
علوم تربیتی

واقعا کادر دو تا مدرسه اعجوبه هایین واسه خودشون .... یادمه سوم راهنمایی بودم بعد ما تو آزمایشگاه بودیم از شهید بهشتی اومدن بازدید نمایشگاه باید از تو سالن رد میشدن که یکی از اعضای مهربون و باغیرت!!!! کادر مدرسه اومد جلو در آزمایشگاه و چادرشو باز کرد و بعد اجازه داد پسرا رد شن تا اون چادر حجابی باشه تا پسرا ما رونبینن :)) :)) :O :O ...واقعا چجوری فکر میکنن که به این نتایج میرسن خدا میدونه..... =))

همگی خسته نباشن...این چیزا همیشه هست و مهم نیس مهم اینه بچه ها هنو ذوق و شوق برگزاری نمایشگاهو فراموش نکردن .... (;

-arash-

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
Shahid Beheshti
شهر
Neishenburg City
رشته دانشگاه
Civil_Eng

به نقل از کاساندان :
واقعا کادر دو تا مدرسه اعجوبه هایین واسه خودشون .... یادمه سوم راهنمایی بودم بعد ما تو آزمایشگاه بودیم از شهید بهشتی اومدن بازدید نمایشگاه باید از تو سالن رد میشدن که یکی از اعضای مهربون و باغیرت!!!! کادر مدرسه اومد جلو در آزمایشگاه و چادرشو باز کرد و بعد اجازه داد پسرا رد شن تا اون چادر حجابی باشه تا پسرا ما رونبینن :)) :)) :O :O ...واقعا چجوری فکر میکنن که به این نتایج میرسن خدا میدونه..... =))

همگی خسته نباشن...این چیزا همیشه هست و مهم نیس مهم اینه بچه ها هنو ذوق و شوق برگزاری نمایشگاهو فراموش نکردن .... (;
چ بامزه !!! :D 8->
فقط بنده خدا چادرش رو باز کرد برا شما ، ی سوال پیش میاد !!! :-"
خودش چی ؟ :-?
پسرا خودش رو بدون چادر ببینن مشکلی نداره ؟؟؟؟ ;;) <D= :-?? :D

prosur

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نیشابور

به نقل از کاساندان :

واقعااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چقد ضایع
کی بوده اون شخص باغیرت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از نظر من با این کاراشون بیشتر جلب توجه می کنن؟

NT

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
NEYSHABUR
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
Amirkabir University of Technology
رشته دانشگاه
computer eng.

به نقل از کاساندان :

اگه جایه شما بودم میرفتم از بالای سرش برای پسرا دست تکون میدادم........... h-: h-: h-: h-: h-: h-:کادر مدرسه هم ک عمومآ قدشون از بچه ها کوتاتره \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/........پس امکان پذیر بوده.............. :D :D :D

pouya BT

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نیشابور

به نقل از کاساندان :

واقعا ؟؟؟؟ :-/بابا بیخیال :D شاید منظور و قصدشون یه چی دیگه بوده.. ینی تا این حد :-?? اصن باورم نمیشه!!! :-\

ناهید

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 نیشابور
شهر
نیشابور

به نقل از NT :
اگه جایه شما بودم میرفتم از بالای سرش برای پسرا دست تکون میدادم........... h-: h-: h-: h-: h-: h-:کادر مدرسه هم ک عمومآ قدشون از بچه ها کوتاتره \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/........پس امکان پذیر بوده.............. :D :D :D
ینی واقعا اگه خودت یه بچه راهنمایی بودی این کارو میکردی؟ :-/

Rashowa

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1390
دانشگاه
علم و صنعت وArts et Métiers ParisTech
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از کاساندان :

چه جالب که منم جزو اون گروهه بودم :-"
میشه سالی که ما دوم دبیرستان بودیم دیگه.از طرف استاد الهی(عباس خودمون) شورای دانش آموزی رفتن واسه تحکیم و افزایش روابط با اون مرکز صحبت کنن که با پاسخ قاطع "نه" خانوم کاشفی(همون لیلای خودمون) مواجه شد این پیشنهاد :))
هیچی دیگه.ما هم رفتیم نمایشگاه رو ببینیم که این اتفاقات افتاد.البته یه کلاسم بود که ورزش داشتن که بد بخت هارو مجبور کردن برن سر کلاس بخاطر ما :))

NT

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
NEYSHABUR
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
رشته دانشگاه
computer eng.

به نقل از ناهیــــــــــــــــــــــد :
ینی واقعا اگه خودت یه بچه راهنمایی بودی این کارو میکردی؟ :-/
شاید....خدارا چه دیدی.....؟؟؟؟؟

NT

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
NEYSHABUR
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
رشته دانشگاه
computer eng.

به نقل از رشید شاملی :
چه جالب که منم جزو اون گروهه بودم :-"
میشه سالی که ما دوم دبیرستان بودیم دیگه.از طرف استاد الهی(عباس خودمون) شورای دانش آموزی رفتن واسه تحکیم و افزایش روابط با اون مرکز صحبت کنن که با پاسخ قاطع "نه" خانوم کاشفی(همون لیلای خودمون) مواجه شد این پیشنهاد :))
هیچی دیگه.ما هم رفتیم نمایشگاه رو ببینیم که این اتفاقات افتاد.البته یه کلاسم بود که ورزش داشتن که بد بخت هارو مجبور کردن برن سر کلاس بخاطر ما :))
حالا ببین ها.......یه بازدید رفتین همه رو از کار و زندگی انداختین......... [-(

-arash-

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
Shahid Beheshti
شهر
Neishenburg City
رشته دانشگاه
Civil_Eng

به نقل از NT :
شاید....خدارا چه دیدی.....؟؟؟؟؟
واقعاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا !!!؟؟؟ :D

NT

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
NEYSHABUR
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
رشته دانشگاه
computer eng.

به نقل از -arash- :
واقعاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا !!!؟؟؟ :D
گفتم ک شاید....... :-??......اخه ادم وقتی با یه عمل عجیب مواجه میشه معمولآ جواب عجعب هم میده.....!!!!

-arash-

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
Shahid Beheshti
شهر
Neishenburg City
رشته دانشگاه
Civil_Eng

به نقل از NT :
گفتم ک شاید....... :-??......اخه ادم وقتی با یه عمل عجیب مواجه میشه معمولآ جواب عجعب هم میده.....!!!!
درسته :)
ولی اینکار خیلی خیلی عجیبه !!!
واقعا با حال میشه ،
حتی فکرم ک میکنی قشنگه ... :))

Poorya.L

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور
مدال المپیاد
-
دانشگاه
-
رشته دانشگاه
مکانیک

یاد ورود اقایان ممنوع افتادم فک میکردم فیلمه مسخره بازیه اما ظاهرا بیانگر حقایق تلخ جامعه ی ماست :D

بالا