خوبه دیگهبه نقل از پـوریــا :مدرسه رو حال کن اصلا
الان ما از مدرسه در رفتیم اومدیم کافی من (از رو دیوار)
مدرسه ست داریم ؟![]()
به نظر منبه نقل از დ¸.•M๑ტր!Ֆ๑Иუ•.¸დ :آخ الهی منحل شه این مخابرات بیشعور دو سه هفته بدون اینترنت بودم
وای شنیدین خبر اینکه:
نسبت قبولی پسرا به دخترا در کنکور 70 به 30 شده؟؟!!!
نامردیه [-( [-( [-( [-(
فکره بعد عید رو هم میکنی... کارآگاه رشید...الان ما از مدرسه در رفتیم اومدیم کافی نت (از رو دیوار)
مدرسه ست داریم ؟![]()
به نقل از Poorya.L :نمیدونم چقدر واسه اونا هزینه کردن!!!!!
به نقل از Dr.Stansfield :یعنی الان دکترا دارن؟بعد تدریسشون چه جوریه؟
بعد خیلی به ما ظلم نمیشه که باید با آقای ارمی داشته باشیم؟![]()
![]()
کجاشو دیدی؟!؟ ... در طوله روز فیلم بچه ها رو ریکورد میکنه شب میبره خونه با خانوم بچه ها نیگا میکنه!به نقل از Poorya.L :اره امروز از کنار دفتر مدیر که یه پنجره رو به حیاط داره رد شدیم دیدیم یه تلوزیون جلوشه و تمام دوربینا رو یکجا داره نگاه میکنه با چه کیفیتی نمیدونم چقدر واسه اونا هزینه کردن!!!!!
بعد بچه ها جلو دفترش جمع شدن سریع پرید با کنترل خاموش کرد که کسی نبینه نمیدونست داریم نگاش میکنیم
قیافه اش مظلومه ولی یه آب زیر کاهیه![]()
خیلی هم خوب!به نقل از Dr.Eniac :پسر عمه من نصبیده ، تقریبن درومده 3.5![]()
کی گفته آسونه؟شمات بهتون خوب درس دادن خوب یاد گرفتین میگین آسونه...اگه اونجوری باشه همه چی آسونه ....به نقل از HIM :ریاضی 3 تجربی چی داره مگه حالا؟ (
خودتم بشینی کتابو بخونی میفهمی. نیازی به دبیر نیست اصن!![]()
به نقل از لیندا :دبیر ریاضی راهنماییتون کیه؟؟؟
به نقل از Poorya.L :
استاد قندهاری (
استاد صابری نیک![]()
آخ ببخشید اصلا حواسم به راهنمایی نبود فکر کردم دبیرستانو میگی :-[به نقل از Dr.Eniac :چرت نگو آقای قندهاری معلم دوم دبیرستانن !
دکتر صابری هم که فقط یه زنگ تو هفته آمار با دوم ریاضی دارن !!! (ایشون هم دبیرستانن)
دبیرهای راهنمائی آقای سامقانی و فتحی هستن ...
هه نیشابوری هارو دست کم گرفتی،کولاک میکنن فقط امکانات کمهبه نقل از soroosh.farshchin :اینجا چه خبره؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
چقدر سمپاد نیشابوری تو سایت زیاد شده!!!!
پیر شدیم رفت خدایی!
خب مگه بده تعداد زیاده؟؟!!به نقل از soroosh.farshchin :اینجا چه خبره؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
چقدر سمپاد نیشابوری تو سایت زیاد شده!!!!
پیر شدیم رفت خدایی!
ینی منو هم نمیشناسی سروش؟؟؟به نقل از soroosh.farshchin :من هیچکدومتونو نمیشناسم!
پیر شدیم دیگه![]()