آره ما هم سال پیش خودمون گروه بندی کردی امسال اینجوری شدهبه نقل از Poorya.L :مگه اونا باید شمارو گروه بندی کنن ما خودمون گروه دادیم نمیدونم پاسال بود یا پیرار سال
نمی دونم چرا این دبیرای ریاضی انقده جیگرن!به نقل از soroosh.farshchin :
خدایی چقدر اذیتش کردیم ولی همیشه بهمون احترام میگذاشت!
مرد خوبی بود دیگه![]()
به بچه های فرزانگان (دبیرستانیا)گفتن که کار سوق اونا آذر هستش :)به نقل از پدرام فــ . :گمون كنم كارسوق بچه هاي دبيرستان بهمن باشه!![]()
ها هاهاهاهاهاها...اصن گروهو حال کردیبه نقل از დ¸.•M๑ტր!Ֆ๑Иუ•.¸დ :آره ما هم سال پیش خودمون گروه بندی کردی امسال اینجوری شده
واسه همین از بین 8 تا گروه فقط یکیشون قوی بود اونم گروه الهامشون که برنده شدن![]()
آره خب اونم از لطف و عنایت ضمیری مخ کلاس بود وگرنه مطمئنا برنده نمیشدید چون پلتون 1 امتیازم نمیووردبه نقل از OOO.elham.OOO :ها هاهاهاهاهاها...اصن گروهو حال کردی
بسوزن همه ولی الهه چشمون زد...
ولی در کل بسوزین ما سوالامونو کامل شدیم![]()
چرا همه فک میکنن این مخه بابا نصف سوالا رو من حل کردم اون یاسمنم که اون وسط فقط داد بیداد میکردبه نقل از დ¸.•M๑ტր!Ֆ๑Иუ•.¸დ :آره خب اونم از لطف و عنایت ضمیری مخ کلاس بود وگرنه مطمئنا برنده نمیشدید چون پلتون 1 امتیازم نمیوورد
پلتون شده بود جوجه تیغیکج و معوجم بود
ولی شانست خوبه آفرین
![]()
آره خب منم تا نصفه ها حل میکردم کسی نبود ادامش بده B-)به نقل از OOO.elham.OOO :چرا همه فک میکنن این مخه بابا نصف سوالا رو من حل کردم اون یاسمنم که اون وسط فقط داد بیداد میکرد
خوب بقیش رو هم باهمفکری حل میکردیم...گیر نده دیگه...اگه من نبودم کامل نمیشدیمبه نقل از დ¸.•M๑ტր!Ֆ๑Иუ•.¸დ :آره خب منم تا نصفه ها حل میکردم کسی نبود ادامش بده B-)
بقیه دوستانم تایید میکردن و بهم امید میدادن که من میتونم حل کنم![]()
آره خب هر کسی نقشی داره تو هم مطمئنا نقش داشتی...بهر حال آفرین دیگهبه نقل از OOO.elham.OOO :خوب بقیش رو هم باهمفکری حل میکردیم...گیر نده دیگه...اگه من نبودم کامل نمیشدیم
الان هپیی شما؟به نقل از OOO.elham.OOO :پس همگی حسودیتون بشه که ما کامل شدیم نه فقط محدثه B-)
بحث لازم بودن یا نبودن نیس. بحث جنبه مدرسه و مخصوصا جنبه بچه هاست.به نقل از HIM :سوژه:
به نظر شما تشکیل انجمن موسیقی در مرکزتون لازمه یا نه؟ چرا؟
جهتِ لایکِ بیشتر...به نقل از Poorya.L :لطفا بحث های دونفره راه نندازین موضوع باید جوری باشه که مربوط به کل بروبچ سمپاد نیشابور باشه![]()
آخه مسئله اینجاست که مدرسه ی ما هیچ مشکلی با این قضیه نداره وحاضره همکاری هم بکنه. بچه ها هم استقبال کردن ولی مسئله اینجاست که با توجه به اینکه هنوز برگزاریه نمایشگاه دستاوردها قطعی نیست آیا تشکیل این انجمن در صورت برگزار نشدن نمایشگاه دستاوردها لزومی هم داره یا نه ، فقط وقتمون رو میگیره؟!؟به نقل از ~DREAM~ :بحث لازم بودن یا نبودن نیس. بحث جنبه مدرسه و مخصوصا جنبه بچه هاست.
موسیقی واقعا چیز خوبیه ولی مدرسه ما غیرممکنه چنین اتفاقی بیفته
کلا ی سری چیزا هست که مدرسه روش تعصب داره و اگر بخوای رو اونا گیر بدی میشی جزء آدم بدا !
البته من نمیگم بچه ها بی جنبه ن ولی ثابت شده وجود یک بی جنبه در هر کلاس کلا اوضاع رو به هم ریخته می کنه.
جهتِ لایکِ بیشتر...
به نقل از OOO.elham.OOO :بحث:مدرسه ما همایش نانو داره.
دقیقا" که همین نیست...به نقل از OOO.elham.OOO :بحث:مدرسه ما همایش نانو داره.
خب حالا چه جوریاس؟به نقل از Dr.Stansfield :دقیقا" که همین نیست...
سه تا موضوع پیشنهادی بوده:
زمین شناسی و نانوتکنولوژی و ریاضی...
قراره یکدومش انتخاب بشه!