بچه های سوم تجربی که همه شرکت کردن تازه بعضیا دو سه تا مقاله دادن(چون اجبار بود یدونه زمین پزشکی به خاطر درس زیست بدیم)کلا" هم یدونه مقاله اجباری بود بخاطر نمره زمین شناسی...به نقل از ▓ پـ ــوریـ ـا ▓ :×
این همایش سنگ آب زندگیتون چند نفر شرکت کردن تقریب ^-^
کلا چنتا مقاله به دستتون رسیده؟ نه فقط از مدرسه ی خودتون...به نقل از Dr.Stansfield :بچه های سوم تجربی که همه شرکت کردن تازه بعضیا دو سه تا مقاله دادن(چون اجبار بود یدونه زمین پزشکی به خاطر درس زیست بدیم)کلا" هم یدونه مقاله اجباری بود بخاطر نمره زمین شناسی...
فک کنم حدود 50 تا مقاله نهایتش!
مسئولاش از چندمن؟؟به نقل از Dr.Stansfield :بچه های سوم تجربی که همه شرکت کردن تازه بعضیا دو سه تا مقاله دادن(چون اجبار بود یدونه زمین پزشکی به خاطر درس زیست بدیم)کلا" هم یدونه مقاله اجباری بود بخاطر نمره زمین شناسی...
فک کنم حدود 50 تا مقاله نهایتش!
خو 50 تا الان خیلی زیاده؟؟به نقل از میکا :کلا چنتا مقاله به دستتون رسیده؟ نه فقط از مدرسه ی خودتون...
آقای چوپانکاره که میگفت تعداد مقاله های دریافتی خیلی کم بوده...
بنده خدا هر جلسه نصف ساعتو برای همایش شما تبلیغ میکرد که بچه ها شرکت کنن... نهایتا فک کنم 1 یا 2 مقاله فرستادن بچه ها...![]()
دقیق نمیدونم..ولی اینو مطمئنم که بچه های سوم تجربی همه مقاله دادن...مدارس دیگه رو نمیدونم!به نقل از میکا :کلا چنتا مقاله به دستتون رسیده؟ نه فقط از مدرسه ی خودتون...
آقای چوپانکاره که میگفت تعداد مقاله های دریافتی خیلی کم بوده...
بنده خدا هر جلسه نصف ساعتو برای همایش شما تبلیغ میکرد که بچه ها شرکت کنن... نهایتا فک کنم 1 یا 2 مقاله فرستادن بچه ها...![]()
به نقل از ✖محــــدثـه²✖ :مسئولاش از چندمن؟؟
خو 50 تا الان خیلی زیاده؟؟
مسئولاش فک کنم از بچه های سوم ریاضی یا خود خانوم بهزادنیاس! O0
تبلیغ؟؟؟الان؟؟؟پنج شنبه آخرین مهلتشه!
کلا فک کن 50 نفر دعوت شنبه این مشدیا تبلیغ کنیم
![]()
کنسل شد دیگه... ینی کنسلش کردن...به نقل از Dr.Stansfield :شهید بهشتی یه همایش پارسال داشتین...ایران و اسلام بود چی بود؟چی شد؟
15 همایشه...یه هفته قبلشبه نقل از آقـــــــ!ی خـاص :نتیجه همایش زمین شناسی رو کی اعلام میکنن؟
الان مسابقه ی پل ماکارونی ما هم همون 14 و 15 اسفنده ... اینجوری نمیشه خب #-oبه نقل از Dr.Stansfield :15 همایشه...یه هفته قبلش
خوب ساعتش چنده؟دقیقا" 14 یا 15؟به نقل از پـوریــا :الان مسابقه ی پل ماکارونی ما هم همون 14 و 15 اسفنده ... اینجوری نمیشه خب #-o
یکیشو جا به جا کنیم![]()
پسرا 14 ، دخترا 15به نقل از Dr.Stansfield :خوب ساعتش چنده؟دقیقا" 14 یا 15؟
خوب فک کنم همایش تا اونموقع تموم بشه!یعنی همون 4!به نقل از پـوریــا :پسرا 14 ، دخترا 15
ساعت 4 بعد از ظهر احتمالا
مثل هميشه؟!!!به نقل از kasandan s :آره بابا چه خبره مثل همیشه تاساعت2یا5/2بیشترطول نمیکشه
به نقل از پدرام فــ . :مثل هميشه؟!!!
مگه چندمين دوره ي همايشتونه؟