سمپادی‌های نیشابور

Poorya.L

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور
مدال المپیاد
-
دانشگاه
-
رشته دانشگاه
مکانیک
پاسخ : سمپادی‌های نیشاپور

به نقل از nazi joon :
یه سوال ;;)اینکه مثه مسابقه روبیک اول بین دخترا و پسرا برنده رو انتخاب میکنین و بعد کلی؟یا کلا بین دخترا و پسرای راهنمایی و دبیرستان؟ :-??
نه مثل پارساله (کلیه) تنها فرقش اضافه شدن بخش سازه های خلاقه

Pedram.fe

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
نیو نیشابور سیتی
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

از اونجايي كه ساخت پل سختــــــه
اينطوري نيست كه يه مرحله ي فينال داشته باشه.
هر كه راندمانش بيش، برنده شود!

yeeganeh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نیشابور
دانشگاه
دانشگاه صنعتی شاهرود
رشته دانشگاه
مدیریت صنعتی

بلللللللللله همایش ما هم که یکشنبه است روز قحطی بود خو یه روز دیگه میذاشتید مسابقتونو.
ولی در کل از همون سه گروهی که لطف کردند شرکت کردند دعوت میکنیم که بیان و ت وهمایش شرکت کنن.

Rubiker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور
دانشگاه
ان شاء الله "علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
ان شاء الله "پزشکی"

سلام.كلا چنتا مقاله پذيرفته شده؟به جز مدرسه ما و خودتون از كدوم مدارس مقاله پذيرفته شده؟زمان ارائه 7:45 صبحه يا عصر؟چه كساني توي كادر داوري حضور دارن؟دكتر رئوفيان هم هستن؟ من الان تو قطارم و دارم از همايش انرژي هاي سبز ميام و زياد در جريان همايش بچه هاي فرزانگان نيستم.ممنون ميشم از كساني كه توي كادر همايش هستند منو راهنمايي كنن.مرسي

shadi2011

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
؟
شهر
؟

به نقل از آقـــــــ!ی خـاص :
سلام.كلا چنتا مقاله پذيرفته شده؟به جز مدرسه ما و خودتون از كدوم مدارس مقاله پذيرفته شده؟زمان ارائه 7:45 صبحه يا عصر؟چه كساني توي كادر داوري حضور دارن؟دكتر رئوفيان هم هستن؟ من الان تو قطارم و دارم از همايش انرژي هاي سبز ميام و زياد در جريان همايش بچه هاي فرزانگان نيستم.ممنون ميشم از كساني كه توي كادر همايش هستند منو راهنمايي كنن.مرسي
نفس بکش وسط سوالات فرزندم!
کلا 8 تا.عترت,غرویان,ابوذر و فرزانگان سبزوار, زمان ارائه صبحه.سرکار خانوم فهیم و جناب آقای چوپانکاره{اگه کس دیگم هس نمیدونم}
الان قضیه چیه؟شما منتخب شدی ک باید در جریان باشی؟
اگه نه ک لازم نیس اطلاعات اضافی ای بدونید و خودتون بیاید ببینید.{البته اگ مقاله دادید}
و اگه آره اول بتون تبریک میگم...شما در 20 مین باید کل همایشتونو ارائه بدید {نمیدونم گروه شهیدبهشتی چندمین گروه ارائه دهنده بود}و یک پاور پوینت درست کنید و ارائه بدید باش{مگه مدرسمون ب مدرستون اینا رو نگفته؟ بعدمگه مدیرتون بهتون اینا رو نگفته؟ :-/}و خوب همین دیگه
موفق باشید

Rubiker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور
دانشگاه
رشته دانشگاه
ان شاء الله "پزشکی"

بله دخترم!از مدرسه ما فقط مقاله ي من(موسوي زارع) و دوستم آقاي مهرابادي كه هم تيمي امه پذيرفته شده!نگفتيد صبحه يا عصر؟شما مقاله داديد؟پذيرفته شده؟

shadi2011

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
؟
شهر
؟

بله دخترم!از مدرسه ما فقط مقاله ي من(موسوي زارع) و دوستم آقاي مهرابادي كه هم تيمي امه پذيرفته شده!نگفتيد صبحه يا عصر؟شما مقاله داديد؟پذيرفته شده؟
دخترم؟ ^-^
آهان!خوب تبریک..شما هنو آماده نشدید؟موضوعتون چی بود؟لعنتی زمین اینقدر کلمه داره ک آدم دهنش آسفالت میشه! :((
ب همین مناسبت الان پشت پی سی اَم! :D
صبحه برادر!صبحع!
بلی بلی!هم مقاله دادیم هم پذیرفته شد! ^-^

Rubiker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور
دانشگاه
رشته دانشگاه
ان شاء الله "پزشکی"

تبريك ميگم!موضوعتون چيه؟مال ما فيروزه است.آره واقعا دهن من كه داره سرويس ميشه.

shadi2011

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
؟
شهر
؟

نه دیگه نمیگم!سیکوریته!
مقاله ی شما رو نمیدونم ولی مال ما دقیقا باید 8 ساعت بشینی تاحفظ شی تازه کمِ کمش!.. :-s
امیدوارم خوب ارائه بدید..ببینیم چ میکنیم....حس میکنم مدرسه میخواد یکی از س گروه پسر باشند هر چقدرم بد ارائه بدند!پَ شما شانستون زیاده!

Rubiker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور
دانشگاه
رشته دانشگاه
ان شاء الله "پزشکی"

هركي بيشتر تلاش بهتر كنه بهتر نتيجه ميگيره.چرا همايشتون سايت و لوگو نداره؟!يا يه وبلاگ؟

shadi2011

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
؟
شهر
؟

هركي بيشتر تلاش بهتر كنه بهتر نتيجه ميگيره.چرا همايشتون سايت و لوگو نداره؟!يا يه وبلاگ؟
ارزش گزارتون فالس میباشد!هیچ وخ اینجوری نبوده و نخواهد بود.هر کی خدا حال کنه بیشتر بش حال بده موفق میشه!ب من یکی ک ثابت شده شمارو نمیدونم.
آهان!دیروز اسم خودمو تو نت سرپ کردم بعد دیدم وب مدرسمون اومده و اینا!{وبلاگ}مال همین همایشه بود...
کلا برید تو نت سرچ کنید میاد.
ولی لوگو داره!اتفاقا بعد از سالهااا مدرسمون سلیقش کشیده ی لوگوی بسیار بسیار مفهومی و شیک گذاشته!خیلی کیف کردم..میبینید حالا! B-)

Poorya.L

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور
مدال المپیاد
-
دانشگاه
-
رشته دانشگاه
مکانیک

اقا احسان :-"
برو تو قسمت همایشا بعد همایش سنگ اب زندگی فرزانگان نیشابور هم ادرس وبشونه هم یه سری اطلاعات دیگه :-w

Rubiker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور
دانشگاه
رشته دانشگاه
ان شاء الله "پزشکی"

چه مسخره!خب نبايد لوگو رو در اختيار بچه ها قرار بديد تا بزارن توي پاورپوينتشون؟ همايش تا ساعت چند طول ميكشه؟از مدرسه شما چنتا مقاله پذيرفتن؟

shadi2011

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
؟
شهر
؟

چه مسخره!خب نبايد لوگو رو در اختيار بچه ها قرار بديد تا بزارن توي پاورپوينتشون؟ همايش تا ساعت چند طول ميكشه؟از مدرسه شما چنتا مقاله پذيرفتن؟
شما کلا نخبه اید!الان من گفتم پاور ما رو میبینید؟کی از لوگوی مدرسه استفاده کرد؟!مدرسه خودش ی برگه هایی رو کپی کرده بود ک دست معاونمون بود و منم دیدم. :|
نمیدونم ولی خیلی خیلی خدا کنه کمتر از ساعت 12 طول بکشه تا بچه های ما از همایش نرن مدرسه.
3تا
فعلا

*M.M*

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان

50 تا مقاله بیشتر نبوده اگه کسی قبول نشده باشه که :-"""""

تعداد افراد کمه همه هم مقاله هاشون قبول شده :-"""

Rubiker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور
دانشگاه
رشته دانشگاه
ان شاء الله "پزشکی"

شما ميگيد 50 تا مقاله به دبيرخانه ارسال شده و الان فقط 8تا مقاله پذيرفته شده .پس شما چجوري ميگين همه ي مقاله پذيرفته شدن؟!

يه سوال.ما خودمون اسلايدا رو رد ميكنيم؟يا فرد خاصي رو براي اينكار درنظر گرفتيد؟

×دو پست متوالی ترکیب شد×

*M.M*

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان

شما ميگيد 50 تا مقاله به دبيرخانه ارسال شده و الان فقط 8تا مقاله پذيرفته شده .پس شما چجوري ميگين همه ي مقاله پذيرفته شدن؟!
خو 8 تا مقاله برای ارائه اس دیه؟؟ :-""""

Poorya.L

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور
مدال المپیاد
-
دانشگاه
-
رشته دانشگاه
مکانیک

اقا احسان به خدا اینا جاش توهمون تاپیک همایششونه باو میخوایی در اینجا رو تخته کنن؟
ببین دادا کلا شاید تعداد زیادی مقاله انتخاب بشن ولی برای حظوره نه برای ارائه
مثلا میگم:
پنجاه تا انتخاب میشن که بیان همایشو ببینن ولی مثلا ده تا یا کمتر انتخاب میشن که درباره مقاله اشون توضیح بدن :-??
همه ی همایشا همینجورین :|

yeeganeh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نیشابور
دانشگاه
دانشگاه صنعتی شاهرود
رشته دانشگاه
مدیریت صنعتی

دوستان اطلاعات غلط ردوبدل نكنيد 93تا مقاله رسيده بود ب دبيرخانه همايش كه 8تا برگزيده داشتيم و يكيش همين جناب آقاي خاص هستش. يه سر به وبلاگ بزنيد نوشتيم ليستو.واسه ارائه هم خود اعضاي گروه بايد اسلايدشونو رد كنن...داوري هم مرحله اول آقاي رئوفيان و آقاي چوپانكاره و خانم فهيم بودن احتمالا واسه فردا هم هستن آقاي رئوفيان.خلاصه تا فردا اميدوارم هم شادي هم اقاي خاص موفق باشند....تا ساعت 12:30 در نظر گرفته شده

Rubiker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور
دانشگاه
رشته دانشگاه
ان شاء الله "پزشکی"

ولي انصافا سطح مقالات پايين بود.تو همايش اهواز نفر اول اختراع داشت!ولي من بازم بتون تبريك ميگم
خانم محدثه شما تو همايش بودي؟!!

بالا