سوالات تصادفی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع farshidGCD
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
آخرین ویرایش:
راستی چرا نمونه فونت ها رو با کلمه « ابجدهوز » می نویسن؟؟ چرا کلمه ی دیگه ای نیست!! -_-
اینا در واقع حروف ابجد هستن
حروف ابجد همون ۲۸ حرف عربی هستن
به ترتیب حروفی که تو این کلمات اومده
اَبجَد هَوَّز حُطّی کَلَمَن سَعفَص قَرَشَت ثَخِّذ ضَظِغ
(البته درمورد اعرابشون مطمئن نیستم)

اسم اون کناره های کیف که بند به ان وصل میشه چیه
مخم سوت کشید

عبارت:《من خیلی خنگم چون فکر می‌کنم که خنگم.》
درسته یا غلط؟
و اینکه
در این صورت من خنگ هستم یا خیر؟
احتمال خیلی زیاد نه
چون تونستی خودت رو ارزیابی کنی، با یه نمونه کاملی مقایسه کنی، نمره هم بدی تهش
خنگی نسبیه ، در این حد رو خیلیا نرسیدن هنوز بهش

می شه مرحله "آن کس که نداند و بداند که نداند ، لنگان خرک خویش به منزل برساند"

اسم اون کلید هایروی دسته ps4 چیست که باهاش حرکت میکنیم

پاسخ : سوالات تصادفی

من راجب نحوه ی زندگی اسکیموها و عشایر سوال دارم. بشدتتت هم ذهنمو گاهی مشغول میکنه! کسی اطلاعاتی داره در اختیارم بذاره لطفا. جدی جدی همه تو یه چادر میخوابن؟! همه ینی؟ مثلا یه خانواده حداقل چار نفری همه باهم تو یه چادر؟ بعد حموم کجا میرن؟ دستشویی چی؟ کلا بهداشت و رعایت میکنن؟ ازین سوالا :)) درگیره ذهنم واقعا://

راجب این که اسکیمو ها چجوری زندگی میکنند خب میتونید اطلاعات خوبی رو توی اینترنت پیدا کنید، ولی بله قبابل عشایری معمولا به صورت خانوادگی(یه پدر و مادر و فرزند هاشون و شاید پدربزرگ و مادربزرگ ها) توی یه چادر میخوابند، حموم شون رو معمولا با مواد ساده ی شوینده یا حتی بدون شوینده و با آب رود ها یا چشمه ها و... خودشون رو میشورند، برای دستشویی هم میرن جایی مکانی رو انتخاب میکنن و چاله درست میکنند و....

به نظر شما PS (playstation) PS بهتره یا Xbox ؟؟ (به شخصه با PC موافقترم!)

از این کش موهایی که بازیکنا می بندن دور سرشون کجا میشه خرید؟:-"
ینی تو چی چی فروشی پیدا میشه؟((:
تل کشی اسپرت اسمشه
لوازم ورزشیا شاااید داشته باشن ولی بدلیجات و اکسسوری فروشیا دارن

از کجا بفهمیم اون هدف و رویایی که داریم واقعا هدف خودمونه ، نه هدف و رویایی یکی دیگه که به نظرمون قشنگ اومده؟

ذهنم درگیره این موضوع شده که از کجا معلوم این مسیری که دارم میرم ، همون چیزیه که خودم میخوام
چه میدونم... شاید محیط و آدمای اطرافم باعث شدن من این مسیر رو انتخاب کنم

حاجی PS رو با Xbox مقایسه نکن اصلا
از چه نظر؟؟ تو ایران که با پلی استیشن راحت تری. اگه از نظر سخت افزاری میگی که خب ایکس باکس قویتره ولی لامصب بازی های انحصاری PS4 بیشتر و خب بهتره . ایکس ابکس فقط یه هیلو به درد میخوره که خب یدونه هست. از نظر واقعیت مجازی پلی استیشن باز بهتره.:D

از چه نظر؟؟ تو ایران که با پلی استیشن راحت تری. اگه از نظر سخت افزاری میگی که خب ایکس باکس قویتره ولی لامصب بازی های انحصاری PS4 بیشتر و خب بهتره . ایکس ابکس فقط یه هیلو به درد میخوره که خب یدونه هست. از نظر واقعیت مجازی پلی استیشن باز بهتره.:D
کاری ب ایران ندارم. گیمینگ با PS خیلی بیشتر حال میده.

سیر سرکه سمنو سنجد سبزه سیب سکه سماق
پس چرا هشت سین شد؟
سکه بعدا بهشون اضافه شده
هفت سین اصلی همون سیر سرکه سمنو سنجد سبزه سیب سماق هستن

آخرین ویرایش:
همه جای ایران نون سوخاری دارن و طرفدار داره؟؟؟ واقعا برام سوال شده بود:-?
%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%B3%D8%B1-%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D9%88%D8%AE%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D9%81%D8%B7%D8%A7%D8%B1%DB%8C-2-600x467.jpg

آخرین ویرایش:
این ها ها و هو هو هایی که تو اپرا از خودشون در میارن معنیی هم داره یا فقط وسعت صداشونو نشون میدن با هو هو کردن ؟؟؟؟؟

Back
بالا