کاکتوس
کاربر نیمهفعال
- نام مرکز سمپاد
- زهرا
- شهر
- یه گوشه
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
سوال بعدی اینکه منفیامون چیشد پس؟!
واسه همدیگه پیام کجا بزاریم اگه بانگ نباشه؟ =//هدف از بانگ انجمن چیه؟:/ همینطوری برا دلخوشی هرچی خواستیم بزاریم؟
عفو ادمین خوردیم ((((:سوال بعدی اینکه منفیامون چیشد پس؟!
ممنون:)واسه همدیگه کجا پیام بزاریم اگه بانگ نباشه؟ =//
عفو ادمین خوردیم ((((:
اینا در واقع حروف ابجد هستنراستی چرا نمونه فونت ها رو با کلمه « ابجدهوز » می نویسن؟؟ چرا کلمه ی دیگه ای نیست!! -_-
احتمال خیلی زیاد نهعبارت:《من خیلی خنگم چون فکر میکنم که خنگم.》
درسته یا غلط؟
و اینکه
در این صورت من خنگ هستم یا خیر؟
پاسخ : سوالات تصادفی
من راجب نحوه ی زندگی اسکیموها و عشایر سوال دارم. بشدتتت هم ذهنمو گاهی مشغول میکنه! کسی اطلاعاتی داره در اختیارم بذاره لطفا. جدی جدی همه تو یه چادر میخوابن؟! همه ینی؟ مثلا یه خانواده حداقل چار نفری همه باهم تو یه چادر؟ بعد حموم کجا میرن؟ دستشویی چی؟ کلا بهداشت و رعایت میکنن؟ ازین سوالا درگیره ذهنم واقعا://
تل کشی اسپرت اسمشهاز این کش موهایی که بازیکنا می بندن دور سرشون کجا میشه خرید؟
ینی تو چی چی فروشی پیدا میشه؟((:
Headwearاون که میگم یه کم فرق داره. نازک تره و تنگ تره و میشه صورتتو باهاش بپوشونی.
حاجی PS رو با Xbox مقایسه نکن اصلابه نظر شما PS (playstation) PS بهتره یا Xbox ؟؟ (به شخصه با PC موافقترم!)
از چه نظر؟؟ تو ایران که با پلی استیشن راحت تری. اگه از نظر سخت افزاری میگی که خب ایکس باکس قویتره ولی لامصب بازی های انحصاری PS4 بیشتر و خب بهتره . ایکس ابکس فقط یه هیلو به درد میخوره که خب یدونه هست. از نظر واقعیت مجازی پلی استیشن باز بهتره.حاجی PS رو با Xbox مقایسه نکن اصلا
کاری ب ایران ندارم. گیمینگ با PS خیلی بیشتر حال میده.از چه نظر؟؟ تو ایران که با پلی استیشن راحت تری. اگه از نظر سخت افزاری میگی که خب ایکس باکس قویتره ولی لامصب بازی های انحصاری PS4 بیشتر و خب بهتره . ایکس ابکس فقط یه هیلو به درد میخوره که خب یدونه هست. از نظر واقعیت مجازی پلی استیشن باز بهتره.
سکه بعدا بهشون اضافه شدهسیر سرکه سمنو سنجد سبزه سیب سکه سماق
پس چرا هشت سین شد؟
مرسیسکه بعدا بهشون اضافه شده
هفت سین اصلی همون سیر سرکه سمنو سنجد سبزه سیب سماق هستن
اینجا که هستهمه جای ایران نون سوخاری دارن و طرفدار داره؟؟؟ واقعا برام سوال شده بود
۹