- مدیر
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- همینجا
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
این ها ها و هو هو هایی که تو اپرا از خودشون در میارن معنیی هم داره یا فقط وسعت صداشونو نشون میدن با هو هو کردن ؟؟؟؟؟
چون آدم خوبی نیست! هنوز خودشو نشناخته و دوست داره همه رو از خودش راضی نگه داره، و آدمی که میخواد همه ازش راضی باشند بیماره! و اسم آدم دو رو هم با خودشه؛ "منافق"!!چرا معاون مدرسمون به شدت دوروعه ؟
من اطلاعاتم زیاد نی ولی خب طبق چیزای ک خوندم اولا ک ازدواج و رابطه ی جنسی همجنسگراها ممنوعه طبق حکم دین در نتیجه اگر حکومت بفهمه هردو محکوم ب اعدام میشن ت ایران ک اینجوریه ت بقیه کشوراهم فک نکنم چیزی ب اسم جهزیه داشته باشن ک چنین سوالی پیش بیاد دوما ت بعضی از این روابط فرد تاپ و باتم وجود داره ک یکم درک رابطه شون رو برای افراد استریت راحت تر میکنه ولی درکل چنین قضایایی عامیت نداره ینی ی زوج همجنسگرا مجبور نیستن تاپ داشته باشن خلاصه که چنین مسئله ای چندان حائز اهمیت نیس ت این کاپلادر ازدواج همجنسگراها جهیزیه گردن کدومشونه؟
چون قبلنا ک انسان این همه چشمه نور مصنوعی درست نکرده بود اونا از رو نور ماه جهت یابی میکردن و الان با دیدن نور لامپ و اینا گیج میشن فک میکنن ماههچرا پشه ها ب نور علاقه دارن؟؟
#چراغای اتاقم خاموشه و دو تا پشه ب مانیتور لپ تاپ چسبیدن!!
خوب به برعکسش فکرکنچرا به هرچی فک میکنم برعکسش اتفاق میفته؟
چون قبلنا ک انسان این همه چشمه نور مصنوعی درست نکرده بود اونا از رو نور ماه جهت یابی میکردن و الان با دیدن نور لامپ و اینا گیج میشن فک میکنن ماهه
(الان یسری از دوستان میگن ماه هم چشمه ی نور مصنوعیههههههه:eek: خودم میدونم منظورم از مصنوعی چیزی بود ک ساخت انسانه ن طبیعت)
چرا بعضی حشره ها دور نور نمی رن ؟ مثل مگس و زنبور ؟علاوه بر این چون فرمونهایی که حشرات برای جفت یابی و جذب جنس مخالف بکار میگیرن، مادون قرمز داره و این لامپا هم مادون قرمز تولید میکنند ، با هدف جفتگیری نزدیکشون میشن:”
هم مگس ها و هم زنبور ها جذب نور میشن چون اونام جهت یابیشون بر همین اساسه فقط طی یسری ازمایشا مشخص شده جذب بعضی از لامپ ها نمیشن یا تمایلشون کمتره ، حتی برای ساخت تله های مگس هم از چراغ قوه استفاده میشه ولی چراغ قوه ی UV رو بیشتر به کار میبرن چون مگس ها بیشتر جذب میشنچرا بعضی حشره ها دور نور نمی رن ؟ مثل مگس و زنبور ؟
یعنی آنلایناین علامت آدمک سفید با زمینه سبزرنگ چیه رو آواتار بعضی کاربرا؟؟
اگه بفهمه بلاک میکنهمیشه از یه آنتی ویروس eset (یه سریالش) رو دو تا pc استفاده کرد؟
جای نگهداریشو ندارن فقط میخوان رد کنن برهاینکه قیمت نفت منفی شده یعنی چی ؟ یعنی من اگه بخوام یه بشکه نفت بخرم یه مقدار پول هم اضافه تر بهم می دن ؟
یه شماره مجازی گیر بیارچجوری میشه تو تلگرام به یکی پیام داد و نفهمه کی براش فرستاده؟ منظورم بات پیام ناشناس نیست که خود طرف لینک داده باشه از قبل.
اینکه قیمت نفت منفی شده یعنی چی ؟ یعنی من اگه بخوام یه بشکه نفت بخرم یه مقدار پول هم اضافه تر بهم می دن ؟