سوالات تصادفی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع farshidGCD
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
چرا معاون مدرسمون به شدت دوروعه ؟
چون آدم خوبی نیست! هنوز خودشو نشناخته و دوست داره همه رو از خودش راضی نگه داره، و آدمی که میخواد همه ازش راضی باشند بیماره! و اسم آدم دو رو هم با خودشه؛ "منافق"!!

در ازدواج همجنسگراها جهیزیه گردن کدومشونه؟:-?
من اطلاعاتم زیاد نی ولی خب طبق چیزای ک خوندم اولا ک ازدواج و رابطه ی جنسی همجنسگراها ممنوعه طبق حکم دین در نتیجه اگر حکومت بفهمه هردو محکوم ب اعدام میشن ت ایران ک اینجوریه ت بقیه کشوراهم فک نکنم چیزی ب اسم جهزیه داشته باشن ک چنین سوالی پیش بیاد دوما ت بعضی از این روابط فرد تاپ و باتم وجود داره ک یکم درک رابطه شون رو برای افراد استریت راحت تر میکنه ولی درکل چنین قضایایی عامیت نداره ینی ی زوج همجنسگرا مجبور نیستن تاپ داشته باشن خلاصه که چنین مسئله ای چندان حائز اهمیت نیس ت این کاپلا

آخرین ویرایش:
ما هم (متوسطه دوم) باید تو سامانه شاد بریم؟
مدرسه ما هیچی نگفته

چرا پشه ها ب نور علاقه دارن؟؟ @-|
#چراغای اتاقم خاموشه و دو تا پشه ب مانیتور لپ تاپ چسبیدن!!
چون قبلنا ک انسان این همه چشمه نور مصنوعی درست نکرده بود اونا از رو نور ماه جهت یابی میکردن و الان با دیدن نور لامپ و اینا گیج میشن فک میکنن ماهه
(الان یسری از دوستان میگن ماه هم چشمه ی نور مصنوعیههههههه:eek: خودم میدونم منظورم از مصنوعی چیزی بود ک ساخت انسانه ن طبیعت)

چون قبلنا ک انسان این همه چشمه نور مصنوعی درست نکرده بود اونا از رو نور ماه جهت یابی میکردن و الان با دیدن نور لامپ و اینا گیج میشن فک میکنن ماهه
(الان یسری از دوستان میگن ماه هم چشمه ی نور مصنوعیههههههه:eek: خودم میدونم منظورم از مصنوعی چیزی بود ک ساخت انسانه ن طبیعت)
علاوه بر این چون فرمون‌هایی که حشرات برای جفت یابی و جذب جنس مخالف بکار می‌گیرن، مادون قرمز داره و این لامپا هم مادون قرمز تولید می‌کنند ، با هدف جفت‌گیری نزدیک‌شون می‌شن:”
چرا بعضی حشره ها دور نور نمی رن ؟ مثل مگس و زنبور ؟ :-؟

چرا بعضی حشره ها دور نور نمی رن ؟ مثل مگس و زنبور ؟ :-?
هم مگس ها و هم زنبور ها جذب نور میشن چون اونام جهت یابیشون بر همین اساسه فقط طی یسری ازمایشا مشخص شده جذب بعضی از لامپ ها نمیشن یا تمایلشون کمتره ، حتی برای ساخت تله های مگس هم از چراغ قوه استفاده میشه ولی چراغ قوه ی UV رو بیشتر به کار میبرن چون مگس ها بیشتر جذب میشن

میشه از یه آنتی ویروس eset (یه سریالش) رو دو تا pc استفاده کرد؟

اینکه قیمت نفت منفی شده یعنی چی ؟ یعنی من اگه بخوام یه بشکه نفت بخرم یه مقدار پول هم اضافه تر بهم می دن ؟

بچیا یه تاپیک نویسندگی داشتیم ، یه موضوع انتخاب میکردیم هرکی یه تیکه از داستانشو مینوشت اسمش چی بود

این علامت آدمک سفید با زمینه سبزرنگ چیه رو آواتار بعضی کاربرا؟؟

چجوری میشه تو تلگرام به یکی پیام داد و نفهمه کی براش فرستاده؟ منظورم بات پیام ناشناس نیست که خود طرف لینک داده باشه از قبل.
یه شماره مجازی گیر بیار

نه ... یعنی هزینه ای که برای تهیه اون یه بشکه نفت ش۲ده از مبلغی که بابت خریدش پرداخت میشه بیشتره... فک کنم ...
اینکه قیمت نفت منفی شده یعنی چی ؟ یعنی من اگه بخوام یه بشکه نفت بخرم یه مقدار پول هم اضافه تر بهم می دن ؟

بچه ها من نتم وصله و میتونم بیام اینجا اما هیچ جای دیگه ای برام باز نمیشه
تا دیروز خوب بود یهو از دیشب اینطور شده.(البته برای گوشی رو چک نکردم فعلن برای لپتاب اینطوریه)
چیکار کنم؟

شما میتونید چت هاتون رو ببینید؟
من فک کنم یه نفر بهم پیام داده اما نمیتونم ببینمش
اصن وقتی یکی پیام میده چجوری میفهمین؟

Back
بالا