- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهر ستاره ها
- سال فارغ التحصیلی
- 2020
چرا باید در حالت نرمال قد دخترا از پسرا کوتاه تر باشه ؟؟
تو هر پینی که سیو میکنی یه قسمت هست به اسم photos که میتونی به اصطلاح اون پینو try کنی و تصویرشو بذاری. حالا اینکه try به چه معنیه در اون پین به خصوص هرچیزی ممکنه باشه مثلا اگه یه محصولی باشه که خریدن میتونن عکسشو بذارن یا یه دستور غذا باشه که بعد از پختنش عکسشو میذارن. تو استفادههایی که من داشتم مثلا چون اکثرا چیزای مربوط به طراحی بوده معمولا اون عکسو طراحی کردن و طراحی خودشونو تو اون قسمت فوتوز میفرستن و حتی بعضی جاها ملت میم و جک میفرستن. کلا هر عکسی در اون قسمت فوتوز گذاشته بشه با همین نوتیفیکشن tried a pin میاد.تو پینترست این پیغام یعنی چی:
Felani tried a pin you've saved
داستان آدم و حوا با تکامل تطبیق نداره! یا باید فکر کنی اول آدم و حوا بودن یا اینکه انسان از تکامل بوجود اومده. (اگه منظورتو از انسان اولیه درست فهمیده باشم.)اول آدم و حوا بودن یا انسان های اولیه؟
آدم و حوا ازدواج کردن بعدش بچه دار شدند، بعد بقیه انسان ها چجوری به وجود اومدن؟ از ازدواج خواهر و برادر؟
وقتی آدم و حوا در بهشت وسوسه شدند و اون میوه ها رو خوردند زمین به وجود اومد یا خدا از قبل خلق کرده بود؟
خو نگاه سوالم این بود من الان قدم ۱۶۹هستش چرا اکثر پسرا ۱۸۰اینان بعد دخترا رشدشون کمتر میشهچون دورهی رشد پسرا طولانی تره B-)
خب منم میدونم دخترا زودتر رشد میکنن دیگه تمام ولی چرا دورشون باید کوتاه باشه؟؟؟چرا نباید بیشتر باشهخب منم گفتم
دورهای که بدن رشد قدی میکنه در پسرها طولانیتر از دخترهاست..برای همین قد پسرها بلندتر میشه
نمیشه رمزتو عوض کنیبچه ها
با گوشیه یه نفر وارد سایت شدم حواسم نبود سیو نکنم اطلاعاتمو الان راحت تو پیج من میتونه بره
سابقه رو پاک کردم ولی حل نشد چ کنم؟
برای جواب ریپلای کنین لطفا
خواهش میکنمممنون ولی داده ها رو ک پاک کردم اونم اوکی شد
برای سهولت در خواندن و سرعت بخشیدن به سرعت حرف زدن فردی ک حرف میزنهچرا می نویسیم چهار ولی چار می خونیم ؟
_ایجاد انگیزه ی درونیدرمان چیست؟
بعد دو نقطه نیم فاصله بذارچجوری دونقطه)) یا دونقطه(( می ذارین بدون اینکه ( ) یا ( ) بشه ؟
"نوش" معنیای تو مایه های "شهد" داره و اون جمله، کنایه ست از این که این چیزی که حضرت مشعول لمباندن هستین، گوارای وجود!سوالات اساسی من تو گروه اکیپمون