سوالات تصادفی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع farshidGCD
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
تو پینترست این پیغام یعنی چی:
Felani tried a pin you've saved
تو هر پینی که سیو میکنی یه قسمت هست به اسم photos که میتونی به اصطلاح اون پینو try کنی و تصویرشو بذاری. حالا اینکه try به چه معنیه در اون پین به خصوص هرچیزی ممکنه باشه مثلا اگه یه محصولی باشه که خریدن میتونن عکسشو بذارن یا یه دستور غذا باشه که بعد از پختنش عکسشو میذارن. تو استفاده‌هایی که من داشتم مثلا چون اکثرا چیزای مربوط به طراحی بوده معمولا اون عکسو طراحی کردن و طراحی خودشونو تو اون قسمت فوتوز میفرستن و حتی بعضی جاها ملت میم و جک میفرستن. کلا هر عکسی در اون قسمت فوتوز گذاشته بشه با همین نوتیفیکشن tried a pin میاد.

اول آدم و حوا بودن یا انسان های اولیه؟
آدم و حوا ازدواج کردن بعدش بچه دار شدند، بعد بقیه انسان ها چجوری به وجود اومدن؟ از ازدواج خواهر و برادر؟
وقتی آدم و حوا در بهشت وسوسه شدند و اون میوه ها رو خوردند زمین به وجود اومد یا خدا از قبل خلق کرده بود؟
داستان آدم و حوا با تکامل تطبیق نداره! یا باید فکر کنی اول آدم و حوا بودن یا اینکه انسان‌ از تکامل بوجود اومده. (اگه منظورتو از انسان اولیه درست فهمیده باشم.)

خب منم گفتم
دوره‌ای که بدن رشد قدی میکنه در پسرها طولانی‌تر از دخترهاست..برای همین قد پسرها بلندتر میشه
خب منم میدونم دخترا زودتر رشد میکنن دیگه تمام ولی چرا دورشون باید کوتاه باشه؟؟؟چرا نباید بیشتر باشه

بچه ها اطلاعات یکی از درایوهای لپ تاپم کامل پاک شده ، همون موقع کرونا اومد نتونستم لپمو ببرم درست کنن ، الان که دو سه ماه گذشته بعضیا میگن دیگه ریکاوری نمیشه
بعضیا میگن چون تو اون درایو بازم فایل ریختی دیگه قبلیا ریکاوری نمیشه
اعصابم خیلی داغون کسی راهی بلده؟میشع؟ نمیشه؟

ریپلای لطفا

بچه ها
با گوشیه یه نفر وارد سایت شدم حواسم نبود سیو نکنم اطلاعاتمو الان راحت تو پیج من میتونه بره
سابقه رو پاک کردم ولی حل نشد چ کنم؟

برای جواب ریپلای کنین لطفا
نمیشه رمزتو عوض کنی
۱. تو قسمت تنظمیات - قسمت privacy - قسمت saved password برو یوزر و پسوردتو حذف کن
۲. تو همون قسمت تنظیمات - قسمت sites - قسمت website data اطلاعات سایت رو حذف کن

7y4c_screenshot_۲۰۲۰-۰۵-۰۸-۰۲-۴۲-۱۶.png
x1e9_screenshot_۲۰۲۰-۰۵-۰۸-۰۲-۴۲-۳۶.png
سوالات اساسی من تو گروه اکیپمون:-"

ممنون ولی داده ها رو ک پاک کردم اونم اوکی شد
خواهش میکنم
توی همون قسمت تنظیمات - privacy - برو قسمت delet browsing data بعدش auto fill و password و site data رو حذف کن
.. (البته حواست باشه کلا هرچی خودش داشته هم حذف نشه)

چرا می نویسیم چهار ولی چار می خونیم ؟ :-?

چرا بعضی از تاپیک ها برای من بالا نمیاد؟

_ایجاد انگیزه ی درونی
_مراجعه به Self Made (پیج و کانال تلگرام) که واقعا خوبه و من خودم چن تا کلیپ از اونایی ک میشناسم و دوسشون دارم سیو کردم هر وقت خسته میشم میرم میبینم
بقیه ی موارد بستگی ب شرایط داره
اینکه منظورت از زندگی؛دقیقا چیه

شارژر لپ تاپم موقعی که توی پریز تکون میخوره، صدای جیلیز میده! مشکلی برا لپتاپ پیش نمیاد؟

چرا نزدیکای غروب پرنده ها بیشتر صدا میدن؟

چرا داریم همینجوری بی هدف به زندگیمون ادامه میدیم؟

چجوری دونقطه)) یا دونقطه(( می ذارین بدون اینکه ( :)) ) یا ( :(( ) بشه ؟

به نظرتون چرا وقتی چرخ گوشت یا ابمیوه گیری روشنه سیگنال تلوزیون قطع میشه؟
پ.ن: انتن تلوزیون هم وصله

7y4c_screenshot_۲۰۲۰-۰۵-۰۸-۰۲-۴۲-۱۶.png
x1e9_screenshot_۲۰۲۰-۰۵-۰۸-۰۲-۴۲-۳۶.png
سوالات اساسی من تو گروه اکیپمون:-"
"نوش" معنی‌ای تو مایه های "شهد" داره و اون جمله، کنایه ست از این که این چیزی که حضرت مشعول لمباندن هستین، گوارای وجود!

چرا وقتی با دستمون جلوی یکی از چشمامونو میگیریم تا نور بهش نرسه مردمک اون یکی چشم دیگه هم بزرگ میشه؟

میدونم سوال ضایعیه ولی خب نمیدونم دیگه:(
۱- شب قدر و احیا رو توضیح بدین لطفا.
۲- تو این شبا چیکار میکنن؟؟؟ فقط نگین قرآن به سر که اونو میدونم ولی هیچ ایده ای ندارم که تو قرآن به سر چیکار میکنن:/

این پرنده ها چرا پرواز نمیکنن از اینجا برن؟ ویزا که نمیخاد چرا نمیرن مسافرت؟
شایدم میرن. میرن؟ :-"

Back
بالا