- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهرکرد
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
به خاطر رنگش دیگه، مثل چشم عسلی و...چرا به میز عسلی میگن میز عسلی؟ چه ربطی به عسل داره؟
شایدم موقع درست کردن یکم عسل میمالن بهش عسلی میشه هار هار هار
به خاطر رنگش دیگه، مثل چشم عسلی و...چرا به میز عسلی میگن میز عسلی؟ چه ربطی به عسل داره؟
خب یعنی منظورت جوابی بیشتر از اینه که: درواقع میگیم این اتم دارای بارالکتریکی مثبته، یعنی مقدار بیشتری پروتون داره تا الکترون (با از دست دادن e) و مقدار p های خنثی نشدهش میشه مقدار بار الکتریکیش؟بار الکتریکی چیه؟
خودش چیه؟
نگین چیزیه که خاصیتش میشه دافعه یا جاذبه
بار الکتریکی حقیقتا خواص زیر اتمیِد
در واقع بله
حس می کنم اینطور جواب ها یه طور پیچوندن محسوب میشه :"
ما داریم تعریف می کنیم اگر در اتمی X الکترون جدا بشن اون اتم دارای بارالکتریکی مثبت میشه اما هنوز نمی دونیم بارالکتریکی چیه؟ :"
ما می دونیم پروتون و نوترون دارای بار الکتریکی هستن
اما دقیقا نمی دونیم بار الکتریکی چه معنایی داره
برای مثال وقتی می گیم فاصله بین دو جسم X عه داریم راجع به میزان مسافت بین آن دو صحبت می کنیم که مربوط میشه به کمیت طول
یا حتی برعکس می تونیم بگیم کمیت طول یعنی میزان فاصله
اما بارالکتریکی یعنی چی؟ :"
خب طبق چیزی که من خوندم ، انقباض عضلات رحم باعث میشه به رگ های خونی اطرافش فشار وارد بشه و جریان خون کاهش پیدا کنه و درنهایت اکسیژن و اکسیژن رسانی هم کم میشهسوال خودم: چرا وقتی پریودیم گرما باعث تسکینمون میشه؟ چه حالا کیسه آب گرم (موضعی) و چه پتو و آفتاب (کلی) ؟
و البته یخ کنیم دل درد میشیم؟!
گمونم، چون درد پاسخ به آسیب بافتیه؛ کمبود اکسیژن هم موجب آسیب (یا احتمالش) بشه!این کاهش اکسیژنه که باعث ایجاد درد میشه ( اینجاش خودمم سوال دارم که چرا ؟ )
نه نمیخره و اجازه هم نمیگیره فقط چاپ میکنه!!!!!یه دوستی دارم تو انتشاراتی اینو بهم گفت درصد راستیشو نمیدونمیکی میتونه به من بگه که انتشارات جنگل حق انشارشو میخره از نویسنده و ناشر اصلی و اجازه میگیره یا نه؟
و اینکه اصلا چجوری و از کجا میشه اینجوری اطلاعاتو به دست آورد؟
ب سختی خاهرچطور اذیت نمیشین و انقدر میخونین؟
جرم تعریف نداره؟بار الکتریکی حقیقتا خواص زیر اتمیِ
یعنی چی؟
مثل جرم
جرم و نمیشه مفهوم واقعیشو تعریف کرد یعنی از روی اثراتش میشه فهمید میشه گفت اگه یک نیوتون به جرمی وارد کنیم اگه ۱ متر بر ثانیه شتاب بگیره جرمش ۱ کیلوگرم میشه
هویت بار الکتریکی هم از اثراتش مشخص میشه
یعنی از میدان
بار حقیقتا به الکترون و پروتون ربط نداره
به کوارک ها مربوط میشه
پدیده ای در ماده که میدان به وجود میاورد بار الکتریکی است
اگه کیفیتها برابر باشه، نهاگه یه فیلمی رو آنلاین ببینیم اینترنت کمتری مصرف میشه تا اینکه دانلودش کنیم؟! :/
پشت گوش گربه ها یه تیکه شبیه گوش هست ولی گوش نیست (؟!!!!) نمیدونم چطوری بگمش ولی یه بخشی هست دقیقا پشت گوششون عه ... انگار یه تیکه پوست دوباره روش چسبوندن ، کسی میدونه اون چیه ؟
+اگه بفهمین چی گفتم جدا واستون احترام قائلم ((((: