- نام مرکز سمپاد
- شهید مدنی
- شهر
- تبریز
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
چرا ال۹۰ پاخور نداره؟
گام اول: مرتب سازی کلمات به روش گروتفند(چیدن کلمات براساس شباهت حروف اول و بقیه)مثلا من الان یه خط اختراع کردم به هیچ چیزم اسم خودشو ندادم مثلا لپتاپ میشه لولپ الان این ادمای3000 سال دیگه چطوری رمزگردانیش میکنن؟
اصن چطوری خط قبلی ها رو فهمیدن مگه همون چیزی رو میگفتن که ما الان میگیم؟شاید مثلا اونا به سگ میگفتن سنگ کی پاسخگوعهههه؟
تو یه آتئیستی !هیچ چیز از هیچ به وجود نمیاد و هرچیزی یه آغازی داشته.
پس خدا چطور به وجود اومده؟
هنوز مطمئن نیستمتو یه آتئیستی !
جدی منم هنوز تصمیم قطعی نگرفتم کودوم وری باشمهنوز مطمئن نیستم
یه سوال دیگههیچ چیز از هیچ به وجود نمیاد و هرچیزی یه آغازی داشته.
اول مرغ بوده یا تخم مرغ؟
مهمترین چیز تو زندگی چیه؟
چیزی میتونه پیوسته وجود داشته باشه؟
منم یه خط دارم که واسه خودم توی یه دفتری نوشتهمش با چند تا متن و خاطره. فک کن هزارسال دیگه اون دفترو پیدا میکنن ده نفر خودشونو پاره میکنن بعد میذارن با ترجمهش تو موزه میگن خاطرات دختری هفده ساله در هزار سال پیش، به دستخط و سطح دغدغههای وی توجه کنید!مثلا من الان یه خط اختراع کردم به هیچ چیزم اسم خودشو ندادم مثلا لپتاپ میشه لولپ الان این ادمای3000 سال دیگه چطوری رمزگردانیش میکنن؟
اصن چطوری خط قبلی ها رو فهمیدن مگه همون چیزی رو میگفتن که ما الان میگیم؟شاید مثلا اونا به سگ میگفتن سنگ کی پاسخگوعهههه؟
طبق اطلاعات الان مرغهیچ چیز از هیچ به وجود نمیاد و هرچیزی یه آغازی داشته.
اول مرغ بوده یا تخم مرغ؟
مهمترین چیز تو زندگی چیه؟
چیزی میتونه پیوسته وجود داشته باشه؟
فلسفه هم میگه مرغطبق اطلاعات الان مرغ
ی چیزایی تو تخم مرغ هست ک فقط مرغ میتونه بسازتش
از تکامل یک پرنده ی دیگهفلسفه هم میگه مرغ
اما اون مرغه چطور بوجود اومده؟
متوجه شدم، مرسیاز تکامل یک پرنده ی دیگه
توضیح بدم یا ن؟
فاکیه نظریه ای گالیله داره که اگه ما یه جسم سنگین مثل چکش و یه پر رو روی زمین و ارتفاع و بدون مقاومت هوا رها کنیم هر دو همزمان به سطح زمین میرسن
و یه ویدیو هم از فضانورد آپولو15 هم اینو تایید کرد و آزمایشو با چکش و پر توی ماه انجام داد و درست بود نظریه گالیله
ولی دلیلش چیه؟
شتاب گرانشی یکسان؟یه نظریه ای گالیله داره که اگه ما یه جسم سنگین مثل چکش و یه پر رو روی زمین و ارتفاع و بدون مقاومت هوا رها کنیم هر دو همزمان به سطح زمین میرسن
و یه ویدیو هم از فضانورد آپولو15 هم اینو تایید کرد و آزمایشو با چکش و پر توی ماه انجام داد و درست بود نظریه گالیله
ولی دلیلش چیه؟
خب ببین. اگه آزمایشو با وجود داشتن مقاومت هوا انجام بدیم چکش سریعتر میخوره به زمین و فرض کن سطح چکش با پسر مساویهشتاب گرانشی یکسان؟
اون مقاوت هواعه بستگی به سطح و جرم جسم داره واسه همین زمانش بیشتر میشه
ولی شتاب گرانشی با ارتفاع یکسان یکیه فک کنم
اینطوریه که شتاب ثابتهخب ببین. اگه آزمایشو با وجود داشتن مقاومت هوا انجام بدیم چکش سریعتر میخوره به زمین و فرض کن سطح چکش با پسر مساویه
پس نبود مقاومت هوا چطور میتونه رو گرانش تاثیر بزاره؟