• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد منابع المپیاد کامپیوتر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sampadcity.com
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : منابع المپیاد کامپیوتر

تا چه حدیش برای مرحله ۳ خوبه ؟‌
من رسیدم به جایی که نیاز به MST داشت دیگه !!!!

به نقل از 619 :
ببخشید میشه بگید که کف نمره ی مرحله سوم چند بوده؟
اگه اشتباه نکنم حدود 70 از مجموع 2 روز بود ( دقیق مطمئن نیستم) ولی نمی شه دقیق تایین کرد! چون مرحله 2 رو هم تاثیر داده بودن در انتخاب نفرات آخر.

به نقل از 619 :
و اینکه من از یکی شنیدم که قبولی در مرحله دوم،اگه مرحله سوم قبول نشی،5% تراز کنکور داره!!! حقیقت داره؟
خیر. دروغه ;D

به نقل از آرمیتا ثابتی‌اشرف :
تا چه حدیش برای مرحله ۳ خوبه ؟‌
من رسیدم به جایی که نیاز به MST داشت دیگه !!!!
بیخیال! سوال های پارسال رو که خودت دیدی! خفن ترین الگوریتمی که توش استفاده می شد، غربال اراتستن بود!

• لایک
امتیازات: M.M.Z

اي بابا! اينجام كه عينه شااززز شده! همش روحيه مي دين!‌بس كنين بابا! قبول كنين كه الان شروع كردن خييليي ديره! شايد بشه رسيد ولي ديره!

سطح كسايي كه مياند مرحله 3 از نظر برنامه نويسي و الگوريتم در چه حده؟همه خيلي حرفه اي اند؟كلا" در چه حد بايد آدم بلد باشه تا بدونه حتما" واسه مرحله 3 مشكلي نداره؟

به نقل از Milad.R :
سطح كسايي كه مياند مرحله 3 از نظر برنامه نويسي و الگوريتم در چه حده؟همه خيلي حرفه اي اند؟كلا" در چه حد بايد آدم بلد باشه تا بدونه حتما" واسه مرحله 3 مشكلي نداره؟

همه جور سطحی به وضوح می آن اونجا! از کسایی که خیلی برنامه نویسی کار کردند، تا کسایی اصلا المپپیاد رباضی می خوندن و برنامه نویسی کار نکردند!
برای قبول شدن هم نیاز به "سواد" زیادی ندارید به اون صورت! فقط 2 چیز مهمه:
1-سوال های مدل مرحله 3 رو تمرین کرده باشید، تا هم اینکه دستتون گرم شده باشه و هم اینکه با کلک ها و تکنیک هایی که به سریع تر شدن اجرای برنامه و یا راحت تر شدن کد زدن واسه خودتون کمک می کنند آشنا بشید و بتونید ازشون استفاده کنید.

2- سوتی ندید! خیلی ها توی مرحله 3 از سوتی دادن لطمه خوردن! مرحله سوم یه مدلی داره که خیلی احتمال سوتی دادن توش بالا هست! خیلی ها هم فقط سوتی دادن باعث می شه که رد بشن تو مرحله 3! پس لازمه حداکثر دقت رو داشته باشید موقع کد زدن تا سوتی ندید.

فکر کنم برای شروع کتابهای ترکیبیات انتشارات فاطمی و یه کتاب گسسته خوب باشه.

به نقل از پروفسور :
فکر کنم برای شروع کتابهای ترکیبیات انتشارات فاطمی و یه کتاب گسسته خوب باشه.
یه کتاب گسسته منظورت چیه؟

به نقل از fery :
کتاب گسسته بیشتر به درد ریاضیا میخوره
برا شروع ریاضیات انتخاب بخونین بعدشم الفبای المپیاد ریاضی و ترکیبیات علیپور

به نقل از fery :

به نقل از error :
کتاب گسسته بیشتر به درد ریاضیا میخوره
برا شروع ریاضیات انتخاب بخونین بعدشم الفبای المپیاد ریاضی و ترکیبیات علیپور

یه کتاب تازه شروع کردم به خوندن ، اسمش هست "ریاضیات گسسته و ترکیبیاتی از دیدگاه کاربردی"

کتاب واقعن جالبیه ، توش الگوریتم رو با مباحث ترکیبیاتی قاطی کرده ، یه نگاه بش بندازین اگه خوشتون اومد بخونیدش من که راضیم ;D

بعد یه سوال داشتم ، بچه ها من اصلن نمیتونم با گراف وست رابطه اخوت برقرار کنم ، کسی کتاب دیگه ای برا گراف نمیشناسه ؟ :-?

به نقل از Dr.Eniac :
بعد یه سوال داشتم ، بچه ها من اصلن نمیتونم با گراف وست رابطه اخوت برقرار کنم ، کسی کتاب دیگه ای برا گراف نمیشناسه ؟ :-?

اگه می تونی با انگلیسیش رابطه بر قرار کن! بر قرار نکنی بدبخت می شی ;D

اول و آخر اگه می خواید گراف المپیاد رو بلد باشید، باید وست بخونید ;D

Back
بالا