• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

هدف نهایی‌تون توی زندگی چیه؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع نسترنگار
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : هدف نهایی‌تون توی زندگی چیه؟

اصولا هر هدفی که تو دنیا وجود داشته باشه فانیه.
شادی ها ،لذت ها و... همشون فانی ان.
اکثرا میل به جاودانگی داریم پی به اهداف جاودانه متمایل میشیم.
صرفا تو این دنیا هدف خاصی ندارم جز مرگ و بعد از اون میتونم توی زندگی ابدیم هدف جاودانه ام رو انتخاب کنم.

همیشه دوست داشتم یه ادم متفاوت باشم یکی متفاوت از بقیه از هر لحاظی هیچ وقت تو زندگی ارزو نکردم مثلا یه پزشک بشم در اینده یه ماشین خوب داشته باشم یه خونه خیلی خوب هر روز پاشم برم سرکار شب برگردم بعد فردا دوباره تکرار مکررات نه اینکه این زندگی بد باشه ولی واسه من جذابیتی نداره وقتی بچه بودم تقریبا 10 سالم اینا دوست داشتم بزرگ که شدم مدافع حقوق بشر بشم ولی گذر زمان این ارزومو واسم براورده نشدنی کرد تو زندگی هدفم این بوده و هست که یه انسان تاثیر گذار باشم دوست داشتم یه دختر شجاع باشم حتی اگه لازم باشه بخاطر عقایدم جونمم بدم و با عقایدم زندگی کنم بدون هیچ ترسی نا برابری های جامعه رو در حق ادما بگم گرچه همه ادما یه عقایدی دارن ولی خیلی کمن اونایی که حاضرن بخاطر عقایدشون خودشونو به خطر بندازن الگوی زندگیم نلسون ماندلا و سیمین بهبهانیه.هدف من تو زندگی شجاع بودن و متفاوت بودنه

من دوست دارم عارف بشم :D
#جدی

به نظر من مهم ترین هدفی که ما بچه ها میتونیم داشته باشیم مفید بودن برای جامعه است شما اگه یک فرد مفید باشید میتونید به کشورتون خیلی کمک کنید و کشورتونو به یک کشور پیشرفته تبدیل کنید

الکی زنده نباشم، زندگی کنم

خوب من جواب این سخن رو با توجه به سخن امام علی علیه السلام میدم

امام علی(ع) در نهج البلاغه می فرمایند

خداوند شما را افرید تا از نعمت های دنیا بهره ببرید در انها اندیشه کنید و به بهشت راه یابید و خود را از عذاب سخت جهنم دور سازید

هدفم اینه جوری زندگی کنم وقتی تو 70 سالگی به عقب نگاه میکنم حسرت چیزی رو نخورم

فقط فقط رسیدن به حقیقت هدف نهایی من است

این که تو لحظه مرگم ازین که زندگی کردم یا زندگی داشتم ناراحت نباشم

تکامل از ابعاد مختلف در زندگی

Back
بالا