هدف نهایی‌تون توی زندگی چیه؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع نسترنگار
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : هدف نهایی‌تون توی زندگی چیه؟

استفاده هر چی بیشتر از اکسیژن و منابع طبیعی وکلا هر کاری که باعث بشه نسل بشر هر چه زودتر منقرض بشه!! :|

رضایت. ولی بعید می‌دونم بهش برسم چون اصولاً انسان کمال‌طلب‌ه و به هیچ حدی راضی نمی‌شه. مگر رسیدن به کمال که کار عرفا و صوفیه‌ست.

بمیرم و ببینم اونورش چیه :-" اگرخالی بود و آگاهیم قطع شد هم که هیچی

من به شخصه وقتی فکر میکنم میبینم در آخر تنها چیزی که آدم تو لحظه ی مرگ بهش فکر میکنه همون کارای خوبیه که انجام داده.وگرنه هیچ چیز دیگه ای برای آدم نمیمونه.

یکی اینکه راستش واقعا از مرگ خیلی خیلی می ترسم. پس زنده موندن
دو اینکه میخوام ببینم بعدش چی میشه. یعنی ادامه زندگیم چه خبر خواهد بود.

میدونم که احتمالا کامل و شاید درست نیست ولی فعلا همینه

کسب توانایی گذشتن از همه چیز برای حفظ شرافت

هدفم اینه که به یه شعور و پختگی ای برسم که هر چیزی نتونه اینقد روحیه و حال و هوامو به هم بزنه؛ یه جورایی ثبات داشته باشم
واقعا روزی که حس کنم به این هدفم رسیدم عید منه

شاید مختصر ترینش این باشه که در حالی که خودم دارم یاد میگیرم، به بقیم کمک کنم که واقعا زندگی کنن. نه فقط نفس کشیدن و حس پوچی، واقعا زندگی کنن.

هدف نهایی تون توی زندگی چیه؟ از بین هدف هایی که برای خودتون تعیین کردین کدومشون مهم ترن؟ منظورم مثلاً شغل خوب و پول دار شدن نیست، یک چیزی فراتر از این حرف ها. اصلاً برای اینکه بتونیم «خوب» زندگی کنیم به هدف احتیاج داریم؟
من خودم دوست دارم جراح مغز و اعصاب بشم ولی خب معلم اجتماعی مون:/// میگه ک تو هرکاری اگه علاقه داشته باشید پیشرفت میکنید و به هرحال میتونید ازش پول کسب کنید.خب اینجوری نیازی به درس خوندن هم نیست،میدونی رئیس یه کافه معروف تو تهران نیازی به داشتن مدرک تحصیلی نداره.... ولی میبینیم ماهیانه درآمد زیادی داره اما خب من هنوز نمیدونم به چی علاقه دارم همون هدف قبلیمو پیش میگیرم🙂

رسیدن به یه زندگی خوب ، شغل خوب و یک زندگی عالی

هدف نهایی تون توی زندگی چیه؟ از بین هدف هایی که برای خودتون تعیین کردین کدومشون مهم ترن؟ منظورم مثلاً شغل خوب و پول دار شدن نیست، یک چیزی فراتر از این حرف ها. اصلاً برای اینکه بتونیم «خوب» زندگی کنیم به هدف احتیاج داریم؟
به قول یاس
یخوام اون روز کنار دریا باشم کف پامو بذارم تو آب تماشا کنم نوه هامو
تو ساحل باهاشون بازی میکنم گل میخورم بعد خسته میشم رو ماسه ها شل میکنم

باده خیام میرم بالا به یاد ایام یه حاله کمیاب یه حس عجیب داره جریان
تو رگام با این رویا سرگرمم فقط حقیقت بهم گفت برگردم عقب
انگار یه تکون یه زمین لرزه منو دوباره برگردوند به همین لحظه:)

ندارم و به استیصال رسیدم.. هدف های کوتاه مدت و میان مدت رو رسیدم بهش و بقیه چیزایی که ندارم برام جذابیتی نداره.. که بخوام پیگیر شم

این که به یه جایی برسم که خوب و از بد و باطلو از حق تشخیص بدم دنیا رو درک کنم و چشمام باز بشه. بعد شروع کنم تا میتونم به آدما تو هر زمینه ای کمک کنم. جوری که خدا با لبخند بهم نگاه کنه و وقتی میمیرم جای خالیم حس بشه و تو قلب مردم به خوبی یاد بشم نه این که یه جوری بمیرم که هیچ باری از زمین کم نشه.

Back
بالا