• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد گپ المپیاد زیستی های دوره 18

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Fereshteh S
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

درصد شما تو مرحله 2 ؟

• رای‌دهندگان
    29
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : هجدهمین دوره المپیاد زیست شناسی [ مرحله اول]

واقعا منظورتون از آسون چیه؟نمیگم خیلی سخت بود... ولی راحت تر از پارسال نبود... امسال چن تا سوال بود که بیشتر سلیقه ی فردی بود... یعنی میشه چن تا گزینه رو براش درست گرفت و فقط سلیقه باشگاه تعیین میکنه کدوم گزینه درسته...

در مورد سوال تیروئید ... خب به نظر من ساخت هورمون کاهش پیدا میکنه و علائم کم کاری رخ نمیده... درسته که کم کاری تیروئید بوجود اومده و تیروئید کمتر کار میکنه نسبت به قبل ولی دیگه علائمش که چاقی و کمبود انرژی و خشکی پوست هست دیده نمیشه....البته این نظره منه!دقیق نمیدونم درسته یا نه!

در مورد اون زنبور که چوب ها رو به برگا متصل میکرد چطور؟کدومش به نظرتون درست بود؟

به نقل از R..N :
در مورد اون زنبور که چوب ها رو به برگا متصل میکرد چطور؟کدومش به نظرتون درست بود؟
در مورد این سوال اینکه.من زدم اون گزینه ای که زده بود برای مشخص تر کردن قلمرو و کاهش مراقبت.
چون این رفتار باعث صرف کردن انرژی کمتری برای قلمروش میشه و شایستگیشو افزایش میده

به نقل از hamed.yas :
در مورد این سوال اینکه.من زدم اون گزینه ای که زده بود برای مشخص تر کردن قلمرو و کاهش مراقبت.
چون این رفتار باعث صرف کردن انرژی کمتری برای قلمروش میشه و شایستگیشو افزایش میده
اگه دلیلش اینه چرا از قبل خودش این کارو نکرده بود ؟ یعنی قبل از اینکه چوب باشه. من فک میکنم واسه مخفی کردن چوبا بوده که قلمرو رو بهم زده بوده.

دقت کردین سوالاش ارزش بحث نداره؟ کاشکی یکم وقت میذاشتن سوال درست میدادن.

اگه کسی جوابارو داره لطفا بگه برای دوستم میخوام

كليد دفتر چه ي يك رو نميدونيد؟؟؟

به نقل از علی‌سینا :
اگه دلیلش اینه چرا از قبل خودش این کارو نکرده بود ؟ یعنی قبل از اینکه چوب باشه. من فک میکنم واسه مخفی کردن چوبا بوده که قلمرو رو بهم زده بوده.

دقت کردین سوالاش ارزش بحث نداره؟ کاشکی یکم وقت میذاشتن سوال درست میدادن.

دقیقا من با همین استدلال بقیه گزینه ها رو رد کردم. ینی چرا از قبل مرتب نکرده بود.؟؟ چرا از قبل بزرگ تر نساخته بود و...
ولی جواب تو این میشه که واسه اینکه بخواد یه زمانی رو صرف جمع آوری( یا حتی شکستن چوب درختان ) بکنه هزینه داره واسش.ولی وقتی چوبا آماده س قطعا از اون به سود خودش استفاده میکنه.

این جا کسی طلای المپیاد زیست نگرفته یا حتی نقره. اگه گرفته بیاد سوالای امسال رو جواب بده

به نقل از علی‌سینا :

به نظرم منظور زنبور از این کار منظم تر کردن مرز قلمرو بود... چون وقتی زنبور توانایی حرکت دادن چوب هارو داشت اونارو دور میکرد ! نه اینکه به برگا متصل کنه در ضمن این نوع زنبور ناخودآگاه بی قرار هست و مرزش هر جوری باشه بازهم برای مراقبت از قلمرو همون اندازه انرژی مصرف میکنه و با بزرگی و کوچیکی مرز کاری نداره.... بازم میگم که این نظره منه....

به نقل از R..N :
به نظرم منظور زنبور از این کار منظم تر کردن مرز قلمرو بود... چون وقتی زنبور توانایی حرکت دادن چوب هارو داشت اونارو دور میکرد ! نه اینکه به برگا متصل کنه در ضمن این نوع زنبور ناخودآگاه بی قرار هست و مرزش هر جوری باشه بازهم برای مراقبت از قلمرو همون اندازه انرژی مصرف میکنه و با بزرگی و کوچیکی مرز کاری نداره.... بازم میگم که این نظره منه....
دور کردن انرژی بیشتری میخواد تا مخفی کردن !

به نقل از علی‌سینا :
دور کردن انرژی بیشتری میخواد تا مخفی کردن !

میدونم و قبول دارم!!!اما حدس زدم که زنبور میخواد مرزشو مرتب کنه! نه اینکه چوب هارو دور کنه!!! چوب تو حالت عادی هم میشه رو زمین وجود داشته باشه! اما خب الان که نظم مرزشو بهم زده واسه همین میخواد اونارو به برگا متصل کنه!!! تا مرزش مرتب بشه راستش این سوال یه جوریه که فقط باید از زنبور پرسید که چرا این کارو کردی! چاره دیگه ای نداره :D

• لایک
امتیازات: TMNT
وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا