گپ المپیاد زیستی های دوره 18

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Fereshteh S
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

درصد شما تو مرحله 2 ؟

• رای‌دهندگان
    29
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : هجدهمین دوره المپیاد زیست شناسی [ مرحله اول]

دوستان شما کد شریفو دیدین دو تا از سوالاتو خود به خود حذف کرده لعنتی :|

قبول نمی شم :))

من مطمئنم که فبول میشی خواهر گلم :xاینقدر ناامید نباش درصدت که بالاتر از کفه پس دیگه چته؟ :-? >:p

علاوه بر اینکه بهتره با هیچ کلیدی ، جز کلید باشگاه صحیح نکنید ، باید بگم این کلید ( شریف ) تعداد غلط هاش زیاده و دو سوال رو هم بیخود حذف کرده چون هیچ مشکلی ندارن .

كف اعلام شد؟چند درصد؟

کف هیچوقت قبل از اعلام نتایج مشخص نمیشه . کف ، درصد آخرین نفریه که قبول میشه :) مثلا کف دوره 14 ، 16/2 درصد بود . یعنی حتی اگر کسی 16.1 بود قبول نمیشد .
نمیتونید اصلا درباره کف بحث کنید ...

به نقل از ســرونـاز :
علاوه بر اینکه بهتره با هیچ کلیدی ، جز کلید باشگاه صحیح نکنید ، باید بگم این کلید ( شریف ) تعداد غلط هاش زیاده و دو سوال رو هم بیخود حذف کرده چون هیچ مشکلی ندارن .
قبول دارم! کلید بعضی از سوالا خیلی عجیب غریب انتخاب شده بود! اون دوتا سوال با چه دلیلی حذف کردن؟ کسی میدونه؟

• لایک
امتیازات: reza7

یه نکته ی جالبم در مورد سوالای امسال این بود که اصلا سوال با متن انگلیسی نداشت برعکس دفعه های قبل!

سلام ، بچه ها لطفا هر کس از مدرسه برای باشگاه فکس کنه که سوالات رو حذف نکنن (اون دوتا که گزینه کم داشت!) چون جوابش بود تو گزینه ها ، در ضمن من از چند نفر ( مدال اوران ) پرسیدم و خودمم تفحص کردم !! و پی بردم که سوال درون همزستی انچنان سوال درستی نیست!!! یعنی دو گزینه ی ریبوزوم و روبیسکوش کاملا منطبق بر جواب اصلی نیستند! ! #:-S

سلام دوستان :-h من تازه وارد و البته المپیادی هستم :D

راستش منم فکر می کنم امسال از سال های قبل سنگین تر بود واحتمال قبول شدنم کم باشه :((
ولی از 2تا چیز خیلی لجم میگیره X-( 1-این که یه سوال رو اشتباه خوندم و اشتباه جواب دادم ~X(
2-یه سوال رو که بلدش بودم اما جواب ندادم :-?

باشگاه کلید تمام المپیادا رو داده بجز زیست! واقعا نمیدونم چرا دیگه دارن اینقد لفتش میدن! X-(

دیر دادن کلید بخاطر اینه که تازه دارن سوالات رو بررسی میکنند . احتمال زیاد چند تا سوال حذف شده باشه .

راستی اینم بگم که گزینه ۳ برای سوال درون همزیستی ، کلا گزاره ی غلطیه . چون زیرواحد های بزرگ آنزیم روبیسکو توسط DNA هسته ای ساخته میشن ، نه زیر واحد کوچک .

کلید رسمی باشگاه اومد کد ۱ http://upir.ir/bahman93/zist.jpg

با کلید باشگاه60درصد زدم
شما چند زدین؟

من که سال اولم. خوب هم زده باشم فرقی به حالم نمیکنه :|

لطفا اگه کسی کلید دفترچه ی شماره ی 2 رو داره لینک دانلودش رو بذاره

دوستان اگر کسی اون سوال ریشه دولپه ( عکسه ) و ژن ویروس سرماخوردگی رو درست زد ، لطفا بیاد بگه با چه توجیهی .

یه توصیه واسه ی دوستان اول دبیرستانی که واسه المپیاد میخوان بخونن دارم!
از همین الان سعی کنین 7 جلد کتابای کمپبل یا کتابای سولومون رو بخونین(البته لازم نیست کل 7 جلد رو فول باشین، خوندن این کتابا سخت نیس فقط کافیه که بخواین، تا این کارو بکنید) ! زیاد سعی نکنین خودتونو با مفاهیم خیلی پیچیده دانشگاهی درگیر کنین! مفاهیم دبیرستان رو عمیق یاد بگیرین کافیه واسه قبولیتون!و سعی کنین سواد زیستی تون رو بالا ببرین! و یکی دیگه ام این که اگه المپیادو با هدف کنکور بخونید هم که دیگه خیلی عالیه! شما اولی آ خیلی وقت دارین ! قدرشو بدونین! در ضمن هدف از خوندن المپیاد نباید فقط قبولی باشه! بیشتر سعی کنین واسه افزایش آگاهی تون این کارو بکنید !همین دیگه (اینا تجربه ی 2 ساله ی المپیادی من بود! گفتم شاید به درد کسی بخوره واسه همین نوشتم) موفق باشین ;)

به نقل از ســرونـاز :
دوستان اگر کسی اون سوال ریشه دولپه ( عکسه ) و ژن ویروس سرماخوردگی رو درست زد ، لطفا بیاد بگه با چه توجیهی .
اون سوال ريشه دولپه جوابش ٥هه،من نديدم كسي ٤بزنه،سوال ويروس سرماخوردگي هم من گزينه ٣ زدم يعني تقريباً هر كي اين سوال رو زده بود اين گزينه رو زده بود
قراره كه فردا اعتراضات رو فكس كنيم تجديد نظر كنند!!

به نقل از ماهِ ـشاد :
اون سوال ريشه دولپه جوابش ٥هه،من نديدم كسي ٤بزنه،سوال ويروس سرماخوردگي هم من گزينه ٣ زدم يعني تقريباً هر كي اين سوال رو زده بود اين گزينه رو زده بود
قراره كه فردا اعتراضات رو فكس كنيم تجديد نظر كنند!!
دقیقا درسته . ریشه رو مطمئنم گزینه ۵ میشه . هیچ نیازی هم به دونستن مطلب خاصی نداره . حتی اگر فقط جای کامبیوم آوندی رو هم تشخیص بدن و هیچ اطلاعی هم درباره متازایلم و پروتوزایلم نداشته باشن میفهمیدن !

به نقل از ســرونـاز :
دقیقا درسته . ریشه رو مطمئنم گزینه ۵ میشه . هیچ نیازی هم به دونستن مطلب خاصی نداره . حتی اگر فقط جای کامبیوم آوندی رو هم تشخیص بدن و هیچ اطلاعی هم درباره متازایلم و پروتوزایلم نداشته باشن میفهمیدن !
خب درباره ويروس سرماخوردگي چي؟؟شما چي زدي؟
پس اگر ممكنه شما هم اعتراضتون رو فردا فكس كنيد براشون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا