پاسخ : برنامه نهایی میتینگ بهاری سمپادیا [افتاد روز جمع
@Am!nM.A
این همه موضوع مطرح شد ، شما دقیقا رفتی چسبیدی به حاشیه؟
من متاسفانه کار پیش اومد نتونستم بیام.(واقعا خوش گذشت بهتون؟
دفعه بعد کی هستش؟ هروقت باشه سعی میکنم بیام.)
دنبال میکردم تاپیک رو که این بحث پیش اومد.
یه مهمونی هست مهمونی مجردی، فقط برای مجردهاست.حالا یه جمع دخترونه که کارای دخترونه و ... باشه ،اینطوری خب اوکیه و حق با بره ناقلا ست.
اما اینکه به خاطر جنس مخالف بودن باشه این میشه:
یک دختر بالاخره باید تو اجتماع با جنس مخالفش رو به رو بشه، چه تو دانشگاه ، چه تو مسافرت و چه تو ازدواج.
هرچقدر که از این قضیه فرار کنه شخص باز بالاخره باید یک جایی باهاش رو به رو بشه. حالا اگر موضوعش معذب بودنه بله حق با شماست، اینطوری که من تو این عکس دیدم بیشتر پسر بودن. ولی بالاخره از یه جایی باید این حس معذب بودن رو باهاش مقابله کرد. تو دانشگاه که تا جایی که من دیدم و از اطرافیان هم پرسیدم اکثرا تو یکی دوسال اول جمع ها کمتر مختلط هست. اما بعدش افراد کم کم خو میگیرن به این قضیه و اجتماعی تر میشن و جنس مخالف رو به عنوان یه آدم معمولی میشناسن.
جدا از این قضیه ، کلا از اینکه واژه های جنس مخالف ، جنسیتی و جمع مختلط و ... اینهارو به کار میبرم حس خوبی ندارم، همین که جدا میکنیم این دو نوع آدم رو(!) باعث میشه یه حساسیتی نسبت بهش ایجاد بشه. در هر صورت اگر منظور شما نوع دوم باشه... نمیگم کاملا مخالفم اما بیشتر در مورد منظورتون توضیح بدید یه دلیل قانع کننده تر بدید.
ویرایش ،جواب پایینی: امین، اینکه اون افراد میتونن تو سمپاد باشن یا نه دقیقا چه ربطی به میتینگ این سایت داره؟
وقتی میگم حاشیه، یعنی واقعا حاشیه هستش.
(نمیدونم اینجا به این نشان های یوزر ها چی میگن، اما تو فروم قبلی SMF ای که بودم به لین افراد full memberمیگفتن) ،از تو که full member هستی بعیده که ندونی که سوالت اسپم حساب میشه.
گویا خاک انجمن خورده میگید