پاسخ : برنامه نهایی میتینگ بهاری سمپادیا [افتاد روز جمع
بچه ها من به عنوان کوچکترین فرد اینجا هم از سن و سال هم سطح فکر اینا...
ببینید بچه ها گاهی تو فیس بوک یا سوشال نتورکس
دیگه میان میتینگ میذارنو حالا بعضی ها میرن بعضی ها نمیرن,که من باشم شاید نرم چه تک جنسیتی به قول شما چه مختلط چون از هر قشری ممکنه بیان و هدف یه سریا تو میتینگ های فیسبوکی که همه ازادن بیان فرق میکنه
احتمالا منظورمو متوجه شدین,ولی میتینگ هایی که شماها برگزار میکنید بچه ها خیلی فرق داره با اون میتینگ ها.حالا نمیخوام راجب اونا حرف بزنم ولی اکثرشون شاید از لحاظ درک و شعور بواسطه ی دانشگاهیی نبودن یا خیلی معمولی بودن پایین تر باشه
ولی این میتینگ های شما کسایی میان که واقعا از همه لحاظ پرفکت ان
همه تحصیل کرده همه با سواد همه سطح شعور اجتماعی شون ماکسیمم
پسرای اینجا با پسرای کوچه خیابون فوق دارن که میان میتینگ چرا انقدر راجبشون فکر بد میکنید؟؟
این کلمه ی تک جنسیتی و اینا به نظر من واقعا زشت هست واسه ی کسایی که در بالاترین سطح درس میخونن
شماها همش میاید میگید نگا کنید عکس هارو چقدر پسرا زیادن!!!!دخترا کمن!!!!من یه سوال دارم ایا این دلیلی بر خراب بودن جو پسراس که دخترا نمیرن؟؟؟نه خیر اصلا.اون دخترایی که میرن حتی اگه یک نفر هم برن مهم اینه که همیشه بهشون خوش گذشته و به قول عزیزان معذب نبودن.
شماها رفتید توی یه سری جمع های پسرونه که توش معذب بودید حالا بخاطر همون میاید اینجا میگید که نه دخترا راحت نیستن.عاغا راحت نیستید خب نیاید
اصل اینه که تو این میتینگ ها ادم ها از روزمرگی و فشار زندگی شون تو هر بعدی واسه ی حتی شده ۲ساعت خارج بشن.
چرا فکر میکنید هر پسری که بخواد بیاد جایی که چنتا دختر هم هست افکار شومی داره؟؟؟
نکنید این کارو زشته.هرکسی باشه حرف های شمارو بشنوه ناراحت میشه خب
باز هم میگم بیخیالش مهم اینه که حتی اگه ۲عدد دختر به همراه چند عدد پسر میرن میتینگ کامل خوش میگذرونن و خاطره خوش میشه براشون.کسایی هم که نمیرن بشینن رو هیتر برقی یا بخاری ای کع تا ته زیاده
ادما از خداشونم باشه با همچین کسایی برن میتینگ.بستنی که میدن.سیب زمینی که میدن احتمالا در اینده میتینگ ها منوی غذا خواهیم داشت.
یکی پرسید میتنگ تک جنسی بذاریم بقیه گفتن نه:D حالا سرشو کرده تو لوله بخاری که چراااا چراااااا گفتید نه.چرا مخالفیدددد سریع بگید ارهع خوبه موافقم
عاغایون داداشام ببخشید اظهار نظر کردم