اه آره.این ـا که همه ـرو بن کردن بگیم نگار ـم بن کنن من یکم خالی کنم خودمو!به نقل از شـراره :خدائیش فان بود. ولی غیرقابل تحمل!! واقعا حس میکنم این دوماه تعادل روانی پیدا کردم ندیدیمش
نگار نیاد :-ss
مریم تا به خود خانوم سجادی نگیم خالی نمیشیم! چقدر پشت سرش غر زدیم فایده نداشت!به نقل از سوال تشریحی ـای قلمچی :اه آره.این ـا که همه ـرو بن کردن بگیم نگار ـم بن کنن من یکم خالی کنم خودمو!![]()
ترجیح میدم خالی نشم تا این که بخام اضافه بر واجبات با ـش صوبت کنم.به نقل از شـراره :مریم تا به خود خانوم سجادی نگیم خالی نمیشیم! چقدر پشت سرش غر زدیم فایده نداشت!
ولی من تو برنامههامه بعد کنکور در گوشمو بگیرم برم هرچی دلم خواست به بتی و نیلچی و این بگم. چون در گوشمونگیرم یکی میگم هزارتا باید بشنوم!به نقل از سوال تشریحی ـای قلمچی :ترجیح میدم خالی نشم تا این که بخام اضافه بر واجبات با ـش صوبت کنم.
تاریخ ادبیات اصلا نگرانی نداره نخوندنش! یه لیستی پیدا کن که همه ی تاریخ ادبیاتای کتابا رو داشته باشه(من از لیست پنج گنج استفاده کردم که سه چهار صفحه و فوق کامل بود) می تونی از کسی بگیری و کپی کنی اگه نداری هم. بعد شروع کن بخون و اونایی که بلد نیستی علامت دار کن. دور بعد باز هم تکرار کن و علامت بعضیا میره طبعا.. خلاصه انقد مرور کن حفظ شی ! سه چهار روزه حله! من خودمم اصلا نخونده بودم و با این روش بعد عید بستم کامل!به نقل از armina.f :ببخشيد ميپرم وسط حرفتونا
من تا حالا تاريخ ادبيات نخوندم ، اصن حالم ازش بهم ميخوره :-&
چي كار ميشه كرد تو اين مدت كه حفظم بشن؟
پنجگنج کتاب ـه؟ مال کدوم انتشارات؟به نقل از رعنــا :تاریخ ادبیات اصلا نگرانی نداره نخوندنش! یه لیستی پیدا کن که همه ی تاریخ ادبیاتای کتابا رو داشته باشه(من از لیست پنج گنج استفاده کردم که سه چهار صفحه و فوق کامل بود) می تونی از کسی بگیری و کپی کنی اگه نداری هم. بعد شروع کن بخون و اونایی که بلد نیستی علامت دار کن. دور بعد باز هم تکرار کن و علامت بعضیا میره طبعا.. خلاصه انقد مرور کن حفظ شی ! سه چهار روزه حله! من خودمم اصلا نخونده بودم و با این روش بعد عید بستم کامل!
هو ایز امیررضا؟به نقل از سوال تشریحی ـای قلمچی :من دیگه وضع ـم از نگرانی برا خودم رد شده ؛ کم کم دارم نگران امیررضا میشم...![]()
چیزی ـش نشده باشه؟!
امیر رضا کیه؟؟به نقل از سوال تشریحی ـای قلمچی :من دیگه وضع ـم از نگرانی برا خودم رد شده ؛ کم کم دارم نگران امیررضا میشم...
چیزی ـش نشده باشه؟!
یه کتاب عظیمه از مهر وماه. فقط تاریخ ادبیاتش اونم این چند صفحه به درد می خوره. اگه تونستین از جایی پیدا کنین بد نیستبه نقل از سوال تشریحی ـای قلمچی :پنجگنج کتاب ـه؟ مال کدوم انتشارات؟
لقمه چهطور ـه؟ من حس میکنم زیادی زیادی گفته...![]()
لقمه رو دیگه باید این خلاصه سحرآمیز تهشو بخونی.به نقل از سوال تشریحی ـای قلمچی :پنجگنج کتاب ـه؟ مال کدوم انتشارات؟
لقمه چهطور ـه؟ من حس میکنم زیادی زیادی گفته...![]()
آهان مرسی.به نقل از رعنــا :یه کتاب عظیمه از مهر وماه. فقط تاریخ ادبیاتش اونم این چند صفحه به درد می خوره. اگه تونستین از جایی پیدا کنین بد نیست
همین به نظرم زیادی ـه!به نقل از شـراره :لقمه رو دیگه باید این خلاصه سحرآمیز تهشو بخونی.
عزیزم این همشه دیگه! خلاصهترنمیشهبه نقل از سوال تشریحی ـای قلمچی :همین به نظرم زیادی ـه!![]()