به نقل از خواهر کاظم،عمه کرامت:) :به 40 برسونین لا اقل بعد برین
موافقمبه نقل از سوال تشریحی ـای قلمچی :ن این ـو قبلا ـم گفتم. الان مناسب ترین موقعیت برا شورش کردن ـو مدیریت سایت ـو به دست گرفتن ـه![nb]هر چند من قبلا ـم گفتم که من اصن دنبال این پست ـای مدیریتی نیستم؛برا خودتون میگم! [/nb]
من ساعت ۷ تا حالا این گوشتکوب دستمه. تموم عضلات بند انگشتام تحلیل رفتن! شورش کنیم بره دیگهبه نقل از سوال تشریحی ـای قلمچی :ن این ـو قبلا ـم گفتم. الان مناسب ترین موقعیت برا شورش کردن ـو مدیریت سایت ـو به دست گرفتن ـه![nb]هر چند من قبلا ـم گفتم که من اصن دنبال این پست ـای مدیریتی نیستم؛برا خودتون میگم! [/nb]
الان داریم شلوغ میکنیم دیگه معلوم نیستبه نقل از شـراره :من ساعت ۷ تا حالا این گوشتکوب دستمه. تموم عضلات بند انگشتام تحلیل رفتن! شورش کنیم بره دیگه
به قول محدثه بابا مطهری! آروم تر از این حرفاست با اونم چهار کلمه مسالمت آمیز صحبت کنیم حله بابابه نقل از سوال تشریحی ـای قلمچی :شراره تو به تخت سلطنتی مطهری حمله کن من میرم سراغ یکی دیگه!
جالا سراغ کی برم؟! کاش مهسا بود با ـش صوبت میکردم خیلی ملاطفت آمیز خودش صندلی مدیریت ـشو به ـم میداد!
برام آرزوی موفقیت کنینبه نقل از شـراره :خب ما منتظرمم همینجا برو صوبت کن بیا کمتر مدیر کل راضی نشیا!
اوووووه!به نقل از خواهر کاظم،عمه کرامت:) :من برنامه ریزی بلند مدت کردم .. میخوام مخ محمد رو تو افطاری دبیرستان بزنم...
حضوری بهتره
بذار کنکور تموم شه من دوباره میکروبلاگ نودتیا رو میارم بالا خیلی هم از اینجا خوشگل تره ، دختر خوبی باشه مدیرت میکنم :)به نقل از سوال تشریحی ـای قلمچی :اوووووه!
کو تا افطاری؟!
ما حالا مدیریت میخایم.
تا افطاری مطمعن باش سایت کلی آقابالاسر پیدا میکنه!
دیگه کسی به ما محل نمیزاره. الان تو مضیقه ـن امیدی ـم که به کنکور ما ندارن...
تنور ـو تا داغ ـه باید چسبید.