این تاپیک قفل شه سیل ِ پست های ملتم سرازیر میشه.موقتیه.به نقل از شـراره :نه آخه من پسته رو خوندم اصن. ولی خب این حس ضایع شدن لحظهایت جذاب بود
جدی سایت چرا اینقدر ترسناک شده!!
همون که گفتم . هیشکی به ما امید نداره!به نقل از شـراره :نه آخه من پسته رو خوندم اصن. ولی خب این حس ضایع شدن لحظهایت جذاب بود
جدی سایت چرا اینقدر ترسناک شده!!
حــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرف نزنبه نقل از سوال تشریحی ـای قلمچی :همون که گفتم . هیشکی به ما امید نداره!
در این حد که مثلا فک میکنن رتبه ـای کنکور امسال از 1000 شروع میشه اصن!
واسه همین همه دعوا ـو قهر ـو آشتی ـو استعفا ـو همه بند ـو بساط ـشون ـو گذاشتن برا 1 ماه مونده به کنکور ما!![]()
ینی مثلا سنجش دفعه پیش من میشه کنکورم. رفتم رتبهها تابستونمو دیدم اون موقعم همچین رتبه ضایعی نداشتم!به نقل از سوال تشریحی ـای قلمچی :همون که گفتم . هیشکی به ما امید نداره!
در این حد که مثلا فک میکنن رتبه ـای کنکور امسال از 1000 شروع میشه اصن!
واسه همین همه دعوا ـو قهر ـو آشتی ـو استعفا ـو همه بند ـو بساط ـشون ـو گذاشتن برا 1 ماه مونده به کنکور ما!![]()
اگه قرار ـه سرنوشت ـمون مث این داخلی ـا بشه نمیخام.به نقل از شـراره :ینی مثلا سنجش دفعه پیش من میشه کنکورم. رفتم رتبهها تابستونمو دیدم اون موقعم همچین رتبه ضایعی نداشتم!
اشکال نداره بیا بریم مدیر داخلی شیم اصنما تو سختیا تو سایت موندیم
![]()
خب اخه چی بگم بت؟؟؟؟به نقل از سوال تشریحی ـای قلمچی :بهار خیلی عصبانی ـیا !
کنترل کن خودتو یهکم!![]()
بعله بعلهبه نقل از سوال تشریحی ـای قلمچی :اگه قرار ـه سرنوشت ـمون مث این داخلی ـا بشه نمیخام.
من اصن اینقد خاکی ـو متواضع ـم به هیچ وجه دنبال این مادیات ـو پست ـای مدیریتی ـو شهرت ـو این ـا نیستم!![]()
به به! به به!به نقل از رعنــا :آقا ما رم را میدین؟ دیر رسیدم البته! از عصر نشینی گذشته
موفق و خوشحال باشین! لاو یو آل!
رعنا جان یه وقت فکر نکنی ما ادمایی هستیم که از روی ظاهر و دانشگاه یکی قضاوت میکنیما!به نقل از سوال تشریحی ـای قلمچی :به به! به به!
قدم فارغالتحصیلی که از قضا نرم افزار شریف ـم باشه رو تخم چشم ما!![]()
ما اینیم.به نقل از قبل سنجش () ---> بعد سنجش () :بله![]()
مجنونی عالمیه![]()
+ 3/4 پست ها ماله فرز امین اصفهانه
قابل تقدیره !
کرامت رو از کجا آوردی؟!!!!!به نقل از خواهر کاظم،عمه کرامت:) :منم آواتارم رو تغییر دادم![]()
![]()
![]()
+ اسمم رو
دیگه رد دادیم رفت![]()
به نقل از رعنــا :تف به ریا! ینی چی این رشته و دانشگاه رو می نویسن زیر عکس آدم آخه؟![]()
![]()
بعله!به نقل از قبل سنجش () ---> بعد سنجش () :بله![]()
مجنونی عالمیه![]()
+ 3/4 پست ها ماله فرز امین اصفهانه
قابل تقدیره !