• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات کنکوری های 95 (فقط سوالات غیردرسی)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوری های 95 (فقط سوالات غیردرسی)

به نقل از incognito :
ی سوال من میخوام اول از سوم شروع کنم اونموقع باید برای تست همون کتابای سومو بزنم یا نه جامع هر درسو بخرم و شروع کنم از جامع زدن؟
مثلا واسه ریاضی3 من هم خیلی سبز3 و هم گاج3 رو دارم باید تست اینا رو از اول گام ب گام خوندنم بزنم یا نه شروع کنم از خیلی سبز جامع؟
+با این فرض ک هر کتاب تست سومو کامل تو سال تحصیلی زدم
فک کنم بهتر باشه تو تابستون از کتابای خودت استفاده کنی چون بعدا قرار دوباره بخونی،اونموقع کتابای جامع رو بگیر

درمورد پایه خیلی سخت نگیرید، یبار درسارو خوندید و بلدید (اگر هم به هوای المپیاد اینا نخوندید مهم نیست) لازم نیست براش یه کتاب جدا بخرید! کتابای پایه تو پایه زدید! بذاریدش کنار (مثلا ریاضی 3 که بالا گفتن) برای پایه یه کتاب جامع بسه! مخصوصا که اکثر سوالای پایه تو ریاضی رو میشه با دانش پیش جواب داد!

اگر هم پاک پاکید درمورد پایه، میتونید کل پایه رو 2 قسمت کنید (نه به صورت 2 سال!) (عربی هم جزو پایه حساب نکنید) و واسه خودتون دو تا اردو درسی یه هفته ای برگزار کنید! و پایه رو ببندید توش! این کار بیشتر از 2 هفته طول نمیکشه ( میتونم یه لیست تهیه کنم براتون از کسایی که اینکارو کردن و نتیجه گرفتن)
به طور ویژه درمورد شیمی2 که خیلیا ازش میترسن... واقعا چیزی بیشتر از کتاب درسی لازم نیست! ولی درسنامه مبتکران خوبه! حفظیاشم مثل تاریخ ادبیات باهاش برخورد کنید ( میتونید روی کاغذا کوچیک بنویسید و مرور کنید)

اگر سعی کنید پیش رو خوب بخونید و تا عید تمومش کنید (خیلی به این سیستم انتقاد هست ولی به ما چه :D )، توی عید درمورد پایه میتونید خیلی کارا بکنید!

كلاساي بيرون بريم يا نه؟

بستگی به خودت داره،اما زیاده روی نکن.فقط چیزایی رو کلاس برو که توش مشکل داری،یا زبون معلم خودتو توش نمی فهمی...کلاس زیاد رفتن وقت مطالعه تو می گیره.

بچه ها چه جوری آزمونارو ارزیابی کنیم؟! یه توضیحی هم در مورده دفتر ارزیابی بدین :-" :D

به نقل از Her :
كلاساي بيرون بريم يا نه؟
نه
(دلایلشم اگر خواستید توی پ.خ توضیح میدم)

به نقل از Her :
كلاساي بيرون بريم يا نه؟
تا جایی راه داره نه
وقتت کامل مال خودت باشه کمتر ضرر میکنی

به نقل از Miro :
نه
(دلایلشم اگر خواستید توی پ.خ توضیح میدم)

ميشه همينجا توضيح بدين بقيه هم استفاده كنن؟

ببینید اولا چیزی وجود نداره که شما نتونید اونو بفهمید! پس با کتاب و سوال از بقیه بیشتر مشکل حل میشه
دوما مشکل موسسه ها ست... خب ببینید من خیلی از مشاورای معروف رو میشناسم، خیلی از معلمای معروف... به جرئت میتونم بگم 95% آموزشگاه ها اصلا براشون مهم نیست شما چه نتیجه ای میگیرید (اگر نتیجه نگیرید واسشون بد نمیشه! نتیجه هم بگیرید علاوه بر پولی که گرفتن میتونن کلی تبلیغم بکنن) و خب این اصلا خوب نیست! (یک نقد به قلمچی این بود که قلمچی نبود چه فرقی میکرد واقعا؟ که البته خود قلمچی اینو ایده تبلیغاتی کرد براخودش... سوال مهمیه! قلمچی نبود چی میشد؟ هیچی! دانش آموز سخت کوش درسشو میخوند، تنبلم نمیخوند! الانم که هست سخت کوش میخونه، تنبل نمیخونه)
سوما وقته!
چهارما کلاس بیرون آخرین راه حل هست همیشه؛ میتونید از کتابای مختلف استفاده کنید برای مشکلتون... میتونید از دوستای قویترتون بخواید کمکتون کنن، یا از مدرسه بخواید براتون کلاس بذاره

با قسمت آخر حرف بالای بشدت موافقم!
واقعا باور داشته باشید که خیلی بعیده مطلبی رو با خوندن و فکر کردن نشه فهمید،
با این حال بنظرم اگه حس کردید ممکنه زیاد ازتون وقت بگیره یا اعتماد به نفستون از بین بره و استرس بگیرید بهش فکر کنید!

Back
بالا