• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات کنکوری های 95 (فقط سوالات غیردرسی)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوری های 95 (فقط سوالات غیردرسی)

+ اینکه میگن زیست خوندن و ادبیات خوندن و دینی خوندن و فلان لِم داره و کنکوری خوندن خاصّه، دقیقا واسه هر درس چه مدلی مد نظره[nb]برای زیست چیزی فراتر از خط کشیدن قیدها منظورمه: -"[/nb]؟ :-"

+ برای تمرکز هم اگه پیشناهادی دارید پذیراییم. ;;‌)

به نظرتون کنکور میوفته بعد ماه رمضون یا قبلش؟ :D

به نقل از sina1804 :
به نظرتون کنکور میوفته بعد ماه رمضون یا قبلش؟ :D

بعد ماه رمضون. چون آزمون های سنجش تا آخر ماه رمضون ادامه دارن

به نقل از shima. :
+ اینکه میگن زیست خوندن و ادبیات خوندن و دینی خوندن و فلان لِم داره و کنکوری خوندن خاصّه، دقیقا واسه هر درس چه مدلی مد نظره[nb]برای زیست چیزی فراتر از خط کشیدن قیدها منظورمه: -"[/nb]؟ :-"

+ برای تمرکز هم اگه پیشناهادی دارید پذیراییم. ;;‌)
بنظرم کنکوری خوندن گرفتن مفهوم دقیق و تست زدن از منبع خوب بطور منطقی و تعداد هرچه بیشتر بهتره.در واقع چیزی جز این نباید/نمی تونه باشه. :دی
و خب جز این چیز خاصی نیست فقط یه سری روش های متداول و معروفی هست ببین کدومشون برای تو بهترینه و یا نیاز به تغییر داره که بدرد تو بخوره.

تمرکز به مرور با مداومت تو خوندن درس به وجود میاد.
ولی یه سری راه ها هست برای تقویتش.مثلا اینکه یه کاغد بذاری کنارت هرچیز مزاحمی که وسط درس خوندن یادش افتادیو بنویسی که بعد درس بهش فکر کنی یا اینکه ذهنتو شرطی کنی:یه جای مخصوص داشته باشی برای درس خوندن که کار دیگه ای انجام ندی اونجا ناخودآگاه وقتی بشینی پای درس ذهنت سراغ چیزای دیگه نمیره.کتابخونه هم میتونه گزینه خوبی باشه.

یه سوال : کسی می دونه انتشارات مختلف کتاب هاشون رو که حالا برای کنکور 95 هست و ویرایش میشن حدوداً چه تاریخی وارد بازار می کنن ؟

به نقل از Poorya - 4 :
یه سوال : کسی می دونه انتشارات مختلف کتاب هاشون رو که حالا برای کنکور 95 هست و ویرایش میشن حدوداً چه تاریخی وارد بازار می کنن ؟
خیلیاشون همین مرداد و شهریور ویرایش جدید میدن و حتی سوالات 94 رو هم میزارن مخصوصا گاج

بعضیا هم فعلا خستن طول میکشه خستگیشون در بره

الان کسی که می خواد از اوخر تیر دیگه بر طبق آزمون ها شروع کنه چکار باید بکنه ؟ بریم چاپ آخر ( قبلی ) کتاب ها رو بگیریم ؟؟
تجربه ی شما چی بوده ؟

به نقل از Poorya - 4 :
الان کسی که می خواد از اوخر تیر دیگه بر طبق آزمون ها شروع کنه چکار باید بکنه ؟ بریم چاپ آخر ( قبلی ) کتاب ها رو بگیریم ؟؟
تجربه ی شما چی بوده ؟
برید تو سایت انتشاراتی مورد نظر از خودشون بپرسین که تغییرات چطوریه و کی میدن و ایناها.

به نقل از sepehr94 :
به نظر شما مشاور داشتن چه زمانی لازم میشه!؟

نقش مشاور کاملا بستگی به خود دانش آموز داره
اگه خود دانش آموز نخواد مشاور هیچ کاری نمیتونه انجام بده
البته

به تعریفی داشته باشیم اول از مشاور
مشاور کسی نیست که به عده دانش آموز رو دورش جمع کنه و برای همه یه برنامه واحد بنویسه و وقتی نتایج اومد ازون رتبه برتر ها برای تبلیغ استفاده کنه و بقیه رو به خدای بزرگ بسپاره

من سال اول مشاور داشتم و هیچ نفعی برام نداشت
اما سال دوم مشاور نداشتم و به کمک یکی ااز بچه های پشت کنکوری سایت خوندم و نتیجه م خیلی بهتر شد

ازون به بعد هم دارم کمک میکنم به بچه ها به عنوان مشاور

میزان مفید بودن مشاور کاملا بستگی به دانش آموز داره و برای یکی ممکنه لازم باشه و برای یکی غیر ضروری

ی سوال من میخوام اول از سوم شروع کنم اونموقع باید برای تست همون کتابای سومو بزنم یا نه جامع هر درسو بخرم و شروع کنم از جامع زدن؟
مثلا واسه ریاضی3 من هم خیلی سبز3 و هم گاج3 رو دارم باید تست اینا رو از اول گام ب گام خوندنم بزنم یا نه شروع کنم از خیلی سبز جامع؟
+با این فرض ک هر کتاب تست سومو کامل تو سال تحصیلی زدم

Back
بالا