- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- رشته دانشگاه
- دندانپزشکی
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوری های 95 (فقط سوالات غیردرسی)
شرایط محیط هم ک تا حدودی میشه شبیه سازی کرد تو خونه حتی!
مثلا میز با دسته صندلی کم مساحت،یا نور کم یا حتی باد کولر(ی پنکه رو بذارید کنارتون نزدیک،که حتی صفحه ها بهم بخوره) یا صندلی دست راست(اگر چپ دستید) و جایی ک سکوت مطلق باشه امتحان ندید،مثلا ممکنه یکی کیک و تنقلات خوردنش خ پر سر و صدا باشه!!
خلاصه که "وحشتناک" نیست،اگر امادگی ذهنی از قبل داشته باشی!بتونی با تلقین خودتو اروم کنی!و هول نکنی ک ای وقت داره تموم میشه ای ی ربع مونده!
واقعا ترسناک نیست!من ک پارسال چیزی حس نکردم(بجز صندلی که کمر دردو بعد ازمون بخاطر راست بودنش حس کردم
)
اینکه تمرکز داشته باشی یا نه،هم محیط تاثیر داره هم روحیات خود ادم،که هر دوش رو میشه با اثرات بدش مقابله کرد،یعنی تو ازمونای ازمایشی،شرایطو واسه خودت بچیتی،یعنی به خودت بقبولونی ک این اخرین ازمونه،ولی من تمام تلاشمو کردم و امادم!و روحیه بدی ک اگر سوال سخته،برای همه سخته!یا اگر چنتا سوال اول درسی سخت بود،بهم نریزی!فقط رد شی!یا هر چیزی ک ممکنه پیش بیاد!به نقل از @@sin :راسته می گن جو کنکور خیلی وحشتناکه؟؟
اینکه اصلا تمرکز نداری و اینا؟؟؟
اونایی که تجربه دارن بگن.لطفا
شرایط محیط هم ک تا حدودی میشه شبیه سازی کرد تو خونه حتی!
مثلا میز با دسته صندلی کم مساحت،یا نور کم یا حتی باد کولر(ی پنکه رو بذارید کنارتون نزدیک،که حتی صفحه ها بهم بخوره) یا صندلی دست راست(اگر چپ دستید) و جایی ک سکوت مطلق باشه امتحان ندید،مثلا ممکنه یکی کیک و تنقلات خوردنش خ پر سر و صدا باشه!!
خلاصه که "وحشتناک" نیست،اگر امادگی ذهنی از قبل داشته باشی!بتونی با تلقین خودتو اروم کنی!و هول نکنی ک ای وقت داره تموم میشه ای ی ربع مونده!
واقعا ترسناک نیست!من ک پارسال چیزی حس نکردم(بجز صندلی که کمر دردو بعد ازمون بخاطر راست بودنش حس کردم
)

خیلی ناراحتم

اونقدر جا ب جا زده بودم ک عربی ای ک 10 تاشو ج دادم برا درصد 70 زدن تو کارنامم ! :)