حس و حال بد
کاربر فوقفعال

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- شهر
- تهران
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوری های 95 (فقط سوالات غیردرسی)
خیلی سریع سوالا رو بخوت و حل چونکه خیلی وقتا خود خوندن سوالاته ک وقت میگیره ، چون تمرکز نداری باید چند دور بخونی ، استراتژی بازگشت کانون هم خیلی خوبه ، چون مجبورت میکنه توی اون نیم ساعتی ک وقت واسه اختصاصیا میزاری سریعتر حل کنی سوالا رو ، خود این تمرکزتو میبره بالا .
بعد اینکه باید سوالا رو خوب تشخیص بدی ، خیلی وقتا وقت رو سوال الکی گذاشتنس زان از دست میده ، اول اون بحثایی که بات راحته رو سوالاشو ج بده ، ینی توی اون نیم ساعتی که داره توی این استراتژیه برو بحثایی ک برات اسون تره ج بده . کلا یه حالتیه ک باید تمرین کنی تو ازمونایی ک میدی سرعت عملت خیلی بره بالا
باید یه جوری سریع کار کنی که مغزت تیلیت شه ، البته دقت رو هم باید حفظ کنی . انگار یکی دنبالتهبه نقل از shima taj :روش یادگرفتنش هم میشه بگی؟! :)
ینی چه جوری این طوری بریم سر جلسه؟!
من کاملن حس میکنم با آزمون دادن مشکل دارم...
بعد لطفا یکی در مورد وقت کم اوردن تو اختصاصی ها هم یه توضیحی بده...شدیدا نیازمندیم89 به نظرم عین داخلش بود ولی 90 خارجش سوالش بهتر از داخل بود بنظرم...91 هم نزدم...
خیلی سریع سوالا رو بخوت و حل چونکه خیلی وقتا خود خوندن سوالاته ک وقت میگیره ، چون تمرکز نداری باید چند دور بخونی ، استراتژی بازگشت کانون هم خیلی خوبه ، چون مجبورت میکنه توی اون نیم ساعتی ک وقت واسه اختصاصیا میزاری سریعتر حل کنی سوالا رو ، خود این تمرکزتو میبره بالا . بعد اینکه باید سوالا رو خوب تشخیص بدی ، خیلی وقتا وقت رو سوال الکی گذاشتنس زان از دست میده ، اول اون بحثایی که بات راحته رو سوالاشو ج بده ، ینی توی اون نیم ساعتی که داره توی این استراتژیه برو بحثایی ک برات اسون تره ج بده . کلا یه حالتیه ک باید تمرین کنی تو ازمونایی ک میدی سرعت عملت خیلی بره بالا

89 به نظرم عین داخلش بود ولی 90 خارجش سوالش بهتر از داخل بود بنظرم...91 هم نزدم...

چرت گفته،ن؟