• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات کنکوری های 95 (فقط سوالات غیردرسی)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوری های 95 (فقط سوالات غیردرسی)

به نقل از shima taj :
روش یادگرفتنش هم میشه بگی؟! :)
ینی چه جوری این طوری بریم سر جلسه؟!
من کاملن حس میکنم با آزمون دادن مشکل دارم...
بعد لطفا یکی در مورد وقت کم اوردن تو اختصاصی ها هم یه توضیحی بده...شدیدا نیازمندیم :-"89 به نظرم عین داخلش بود ولی 90 خارجش سوالش بهتر از داخل بود بنظرم...91 هم نزدم...
باید یه جوری سریع کار کنی که مغزت تیلیت شه ، البته دقت رو هم باید حفظ کنی . انگار یکی دنبالته :دی خیلی سریع سوالا رو بخوت و حل چونکه خیلی وقتا خود خوندن سوالاته ک وقت میگیره ، چون تمرکز نداری باید چند دور بخونی ، استراتژی بازگشت کانون هم خیلی خوبه ، چون مجبورت میکنه توی اون نیم ساعتی ک وقت واسه اختصاصیا میزاری سریعتر حل کنی سوالا رو ، خود این تمرکزتو میبره بالا .
بعد اینکه باید سوالا رو خوب تشخیص بدی ، خیلی وقتا وقت رو سوال الکی گذاشتنس زان از دست میده ، اول اون بحثایی که بات راحته رو سوالاشو ج بده ، ینی توی اون نیم ساعتی که داره توی این استراتژیه برو بحثایی ک برات اسون تره ج بده . کلا یه حالتیه ک باید تمرین کنی تو ازمونایی ک میدی سرعت عملت خیلی بره بالا ;;)

به نقل از سارا کانر :
هان،مرسی!:د

بعد ی مشاوره میگف 94داخلو خارجو هفته آخر بزنین:| چرت گفته،ن؟:-"
نه چرت نگفته:-"
من ک قراره اینکارو بکنم!البته فقط خارجشو هفته اخر میزنم!
داخل ی هفته عقب تر:دی

• لایک
امتیازات: ZDM

سرعت تست زنی شیمیم پایینه!تو ازمونا فیزیک و تو تایم خودش میزنم از ریاضی12 دقیقه میزنم،زمین 5 دقیقه جواب میدم به زیست در حد 5-10 دقیقه بیشتر وقت میدم ولی امان از شیمی! :|
تو خونه هم ازمون زمان دار میگیرم وقت کم میارم!چ کنم؟

به نقل از MHO :
سرعت تست زنی شیمیم پایینه!تو ازمونا فیزیک و تو تایم خودش میزنم از ریاضی12 دقیقه میزنم،زمین 5 دقیقه جواب میدم به زیست در حد 5-10 دقیقه بیشتر وقت میدم ولی امان از شیمی! :|
تو خونه هم ازمون زمان دار میگیرم وقت کم میارم!چ کنم؟
من شیمی رو اول سوالای حفظیش رو میزنم بعد از آخر شروع میکنم به حل کردن حسابیا! تا جایی که وقت شیمی تموم شه!

بعد 20 دقیقه با زمان نقصانی دارم میرم سراغ نزده های ریاضی و فیزیک اگه تهش چیزی موند میام بقیه ی حسابیارو حل میکنم :))

به نقل از amirziaee680 :
من شیمی رو اول سوالای حفظیش رو میزنم بعد از آخر شروع میکنم به حل کردن حسابیا! تا جایی که وقت شیمی تموم شه!

بعد 20 دقیقه با زمان نقصانی دارم میرم سراغ نزده های ریاضی و فیزیک اگه تهش چیزی موند میام بقیه ی حسابیارو حل میکنم :))
خب اینجوری که درصد خوب نمیشه.من الان حدودای 70 میزنم
اگرم وقت اضافه بیارم تو بقیه درسا بازم میرم شیمی،چون بالاخره شیمی مهمتر از فیزیک و ریاضیه ولی تا جاییکه اسیب نزنه!

به نقل از MHO :
خب اینجوری که درصد خوب نمیشه.من الان حدودای 70 میزنم
اگرم وقت اضافه بیارم تو بقیه درسا بازم میرم شیمی،چون بالاخره شیمی مهمتر از فیزیک و ریاضیه ولی تا جاییکه اسیب نزنه!

شیمی سنجش رو 70 میزنی؟؟ واقعن!؟؟

به نقل از amirziaee680 :
شیمی سنجش رو 70 میزنی؟؟ واقعن!؟؟
جامع تا حالا شرکت نکردم ولی سوالاشو تو تایم خودش تو خونه میزنم اره،حدودا
ولی کانونو حدودا
اشتباهام بخاطر همین کمبود وقت واقعا بده!

به نقل از MHO :
جامع تا حالا شرکت نکردم ولی سوالاشو تو تایم خودش تو خونه میزنم اره،حدودا
ولی کانونو حدودا
اشتباهام بخاطر همین کمبود وقت واقعا بده!
من دیگه حرفی ندارم خوشبحالت!
ایول! فک کتم 70 خیلی خوب باشه!!
موفق باشی ایشالله

• لایک
امتیازات: MHO

دس راستتم رو سر ما حتی! :))

من درسی ک آخر میزنم(اکثرا فیزیک) درصدش بد میش خیلی(خ بی دقتی میکنم،بعدم سر اون درس خستم دیگ!)همین فیزیکو اگ قبل شیمی بزنم خوب میزنم،ولی خب چون شیمی مهمتره قبل فیزیک میزنمش. چ کنم؟

+زمانهای نقصانیرم تالا نتونسم اجرا کنم:-" اینو چیکارش کنم؟

به نقل از سارا کانر :
دس راستتم رو سر ما حتی! :))

من درسی ک آخر میزنم(اکثرا فیزیک) درصدش بد میش خیلی(خ بی دقتی میکنم،بعدم سر اون درس خستم دیگ!)همین فیزیکو اگ قبل شیمی بزنم خوب میزنم،ولی خب چون شیمی مهمتره قبل فیزیک میزنمش. چ کنم؟

+زمانهای نقصانیرم تالا نتونسم اجرا کنم:-" اینو چیکارش کنم؟
نیم ساعت قبل خواب تست اون درس رو بزن که ذهنت عادت کنه تو شرایط خستگی سوال حل کنی

Back
بالا