amirali.a
کاربر نیمهفعال
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی 3
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- داروسازی
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوری های 95 (فقط سوالات غیردرسی)
فقط حواست باشه که الان وقتت زیاده به نظرت میاد خیلی سبز کمه وقتی مدرسه شرو شه و درسای پیشم اضافه شه ممکنه نتونی گاج و کامل بزنی یه ذره روحیت و از دست بدی به این دلیل به نظر من خیلی سبز بهتره
از ریاضی کنکورم نترس برو درصدای هر سال و ببین و این که چن نفر بالا 50 , 60 زدن می بینی که تعداد از حد انتظارت خیلی پایین تره و درصد بالای 60 تو ریاضی برا بچه های تجربی خیلی خیلی خوبه
مبحثارو با تست زدن می تونی به هم ربط بدی تو این مورد مشکلی برات پیش نمیاد
به نظر من از دی وی دی استفاده نکن اگه ریاضیت خوبه درسنامه ی کتابا برات کافیه اگه ریاضیت ضعیف بود می گفتم مهر و ماه که درسنامش خوبه ولی یکم زیاده و سطح تستاش پایینه حالا که می گی ریاضیت خوبه و به نظرت درسنامه و تستای خیلی سبز کمه به نظر من گاج بهترین گزینسبه نقل از ı ๓คгzเє ı :سلام
خب يه مشكلي پيش اومده، منيكم دير اقدام مردم واسه كلاس و كلاس رياضي گيرم نيومد
الان من ٢تا راه دارم حلوم يا صبر كنم تا مهر و اون زمان كلاس بگيرم كه احساس ميكنم يكم دير ميشه
يا كلا بيخيال كلاس رياضي بشم و با دي وي دي و ودرسنامه و اينا خود خواني كنم كه امكان داره نتونم... و منبع چندان مناسبي هم سراغ ندارم...
خب به نظر شما كدوم راهو انتخاب كنم؟؟ اگر راهه دوم مد نظرتونه لطفا منبع هم پيشنهاد بدين ،
لازمه بگم رياضي چندان ضعيفي هم ندارم ولي يه جوري از رياضي پيش و كنكور ترسوندنم ...
پيشاپيش تشكر ميكنم
فقط حواست باشه که الان وقتت زیاده به نظرت میاد خیلی سبز کمه وقتی مدرسه شرو شه و درسای پیشم اضافه شه ممکنه نتونی گاج و کامل بزنی یه ذره روحیت و از دست بدی به این دلیل به نظر من خیلی سبز بهتره
از ریاضی کنکورم نترس برو درصدای هر سال و ببین و این که چن نفر بالا 50 , 60 زدن می بینی که تعداد از حد انتظارت خیلی پایین تره و درصد بالای 60 تو ریاضی برا بچه های تجربی خیلی خیلی خوبه
مبحثارو با تست زدن می تونی به هم ربط بدی تو این مورد مشکلی برات پیش نمیاد