• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات کنکوری های 95 (فقط سوالات غیردرسی)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : 7 ماه تا کنکور 95 مانده.آیا میشود؟؟؟

به نقل از ahoo3654 :
سلام دوستان.

من فارغ التحصیل هستم و رشتم تجربیه.تا حالا خوندم اما با برنامه نخوندم و کم خوندم و یه جورایی از خوندنم اصلا راضی نیستم.

10 روز هست که دارم با برنامه ریزی دقیق و با تایم حداقل 12 ساعت در شبانه روز میخونم.به نظرتون امکان داره یه رتبه ی زیر 500 بیارم باتوجه به این زمان باقی مونده؟؟؟

میدونم سوالم تکراریه.ولی کسی نیست جواب بده در واقع باورم نمیشه که بشه اگر بخوام.

ممنون میشم راهنماییم کنید.

ببین مطمین باش میشه.مطمئن.

خیلی از ادما رو میشناسی که مشکلاتی خیلی بزرگ تر از تورو داشتن و موفق شدن.زیر 500 که هیچ زیر 100 هم شدن!
فقط به مسیر دقت کن.نه به حاشیه.دوستات جلوئن به درک :-" /m\ /m\.فقط خودتو و خودت!

پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوری های 95 (فقط سوالات غیردرسی)

بچه ها به نظرتون

1- حرف آقای قلم چی رو که میگن فقط آبی رو کار کنید جدی بگیرم؟ خیلی باهاش موافقم که میگه تعدد منابع باعث آشفتگیه چون من دارم خودمو خفه میکنم حالم بده از مباحثی که هی ناقص میمونه تستاش ولی سطح سوالای کانون آبی خیلی پایین نیست ؟

2- دی وی دی ته کتاباش چی ؟ به درد بخور هست ؟ کسی استفاده کرده ؟

3- آقا خدایی تشریحی خوندن لازمه ؟ خیلی چندشه ولی هی دارم میشنوم از این و اون که برو دوسالانه کار کن . اینا تبلیغ کتابه صرفا یا چاره ش همینه ؟

4- تهوع و ضعف و سرگیجه کسی داشته که حل شده باشه ؟ دم نوشی ، دارویی ، چیزی کسی سراغ داره ؟

دم شمایی هم که وقت میذاری جواب میدی گرم :)

به نقل از صدف . الف :
بچه ها به نظرتون

1- حرف آقای قلم چی رو که میگن فقط آبی رو کار کنید جدی بگیرم؟ خیلی باهاش موافقم که میگه تعدد منابع باعث آشفتگیه چون من دارم خودمو خفه میکنم حالم بده از مباحثی که هی ناقص میمونه تستاش ولی سطح سوالای کانون آبی خیلی پایین نیست ؟

3- آقا خدایی تشریحی خوندن لازمه ؟ خیلی چندشه ولی هی دارم میشنوم از این و اون که برو دوسالانه کار کن . اینا تبلیغ کتابه صرفا یا چاره ش همینه ؟

4- تهوع و ضعف و سرگیجه کسی داشته که حل شده باشه ؟ دم نوشی ، دارویی ، چیزی کسی سراغ داره ؟

1: حرفای عمو کاظم :)) :)) :کتابای آبی کانون :)) تعدد منابع اره خیلی بده ولی بدتر از اون کتابای ابی کانونه چرند ترین کتابای موجود در بازار +تستات رو مضربی بزن که نمونه
2:DVD ته کتاب :o ول کنیین جون خودتون این سوسول بازی هارو :D
3:تشریحی خوندن :o :o :o یعنی خداوکیلی امسال کنکور دارین مثلنا!!!!
4:مواد قندی بیشتر مصرف کنین

به نقل از صدف . الف :
بچه ها به نظرتون

کتابای ابی،فقط ریاضیش و فیزیکش خوبه..البته خودم استفاده نکردم،ولی دوستام چرا،مفقید بوده..درباره چند کتابی شدن هم،دو تا عامل هست،تو با کدوم راحت تری،کسایی ک نتیجه گرفتن چیا استفاده کردن..تو تاپیک منابعم بپرسی جوابتو میدن
2_تشرییحی اگه اون پنج درصد اضافیو میخوای اره،اونم نهایی واسه همه درسا نیست،واسه امتحانای ترم اول،معلمامون راههای تستیو هم قبول میکردن،اگه بتونین راضیشون کنین ک واسه همون ترم دوم بسه:؟
3_هرسه مورد:))
راستش من شبا جوشونده گل گاوزبون و این چیزارو میخوردم ک خواب ارومی داشته باشم،تو اتاقمم گیاه اسطوخدس بود ک بوش ارامش بخشه..البته مال من همش از استرس بود،الان ک استرسم خیلی خیلی کمتر شده،اینام رفتن

+راستی،بعضیام واسه ی درسی دوتا گتاب دارن،اول مطمین شو ک میتونی تک تک تستارو بزنی از یک کتاب،بعد برو سراغ بعدی،اشگالاتم هی مرور کن

به نقل از عشق سیاه دلقک مرده :
یکی به من بیچاره کمک کنه یه هفتس اصلا حال درس خوندن ندارم یکی بگه چیکار کنم
خودم از نخوندنم دارم کلافه میشم
هر روزم استرسم بیشتر میشه
کمک :(( :(( :(( :((

این تجربه ی خودمه واسه غلبه بر درس نخوندن تو سال کنکور :-"
" بهترین راه حل برنامه ریزی ایه ک اجرا بشه و خب تقریبا من هر مدل برنامه می ریختم اجرا نمیشد واسه همین خودم اومدم متناسب با روحیاتم یه مدل برنامه اختراع کردم من از ساعت نوشتن خیلی بدم میومد از اینکه مشخص کنم از قبل چه درسایی رو بخونمم خیلی بدم میومد برنامم این شکلی بود که تو یه لیست درسایی رو ک واسه قلم چی داشتیم از بالا به پایین فهرست می کردم و جلوش بنابر میزان سختی درس و حجمش از یک تا شش تا دایره میذاشتم اونورتَرِشَم بنابر تعداد تستاش از یک تا سه تا دایره میذاشتم بعد همه ی اینارو باهم جمع می کردم تقسیم بر تعداد روزایی ک تا آزمون مونده بود می کردم ، مثن میشد روزی شش تا دایره باید پر کنم بعد از هر درسی ک دلم میخواست می خوندم وتست میزدم هر روز تا بشه شیش تا دایره البته خب من کاملا دستم اومده بود که هر دایره معادل تقریبا چند صفحه از چه درسی و چند تا تست ازشه پیشنهادم اینه که برنامه واسه خود ِ خودت اختراع کنی و لذت ببری ازش ، خلاقیت به خرج بده ، خودکفا و خلاق باش تو درس خوندن و برنامه ریزی این جوری حوصلت سر نمیره و بیشتر خوشت میاد "
موفق باشی :دی

اول بگم ک پیش میاد
دوم اینکه،ب یکی بسپارین ک یاداوری کنه،چمیدونم دعوا کنه وغیره ،یا حتی با ی دوست بخونین،با دوستا خوندن،یجورایی باعث میشه ک نخواین کم بیارین از بقیه و حتما بخونین
موفق باشین

چند روز برو تو کتابخونه درس بخون و درسایی رو که دوست داری رو هم بخون

ببین تو الان یه هفتس درس نمیخونی و درواقع استراحت هم نمیکنی بیشتر خودتو عذاب میدی
یه روز تماما استراحت کن به درس فکر نکن اصلا یکی دو روز دیگه به خودت بگو مثلا امروز 4 ساعت میخونم فقط رفته رفته باز مثل قبل میشی کتابخونه رفتن هم خوبه

به نظرم یکی دو ساعتی عمومی بخونی حله . حتی حال نداری فقط روخوانی کن مث یه کتاب غیر درسی . اگه هی بشینی بگی عقب موندم ، حال ندارم ، استرس دارم و... اوضاع پیچیده تر میشه . یه بار یه جا خوندم" اقدام ، اظطراب ناشی از تعلل را از بین می برد " برا من که موثر بود این جمله . ببین فقط باید یه کم بخونی اصن مهم نیست چه درسی . مهم نیست با چه شرایطی . مهم نیست بگیری اون مطلبو یا نه حتی . تو فقط بخون یه چیزی . قول میدم یه نیم ساعت که بگذره کلی به خودت بد و بیراه میگی که من یه مدت تعلل میکردم همش واسه همینقد سختی بود؟ این کجاش سخت بود؟
البته اینجاست که باید به خودت بگی اصولا همه رقیبای من آدمن نه ربات . و تقریبا کسی نیست که براش پیش نیاد که یه جاهایی خسته شه ، بازیگوشی کنه ، تنبلی کنه یا هرچی .

به ترسها و استرست میدون نده . تو فقط توی بیان شرایط دچار اغراق شدی . همین
موفق باشی :)

سلام
بچه ها یه کتابی چیزی سراغ ندارین واسه وقت هایی که حس درس خوندن نیست؟یه بمب انرژی!! :D

Back
بالا