صدف . الف
کاربر نیمهفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 5
- شهر
- مشهد
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوری های 95 (فقط سوالات غیردرسی)
قبلناااا یه تاپیکو اتفاقی پیدا کردم وقتی میخوندم با دیده اعجاب می نگریستم به تاپیک و با خودم میگفتم یا امام زمان مگه داریم همچین کنکوریایی ؟ چن وقت پیش که حالم داغون بود و از نتایجم راضی نبودم و درواقع داشتم زیر فشار افکار منفیم له میشدم ، یهویی یاد اون افتادم . الآن بوک مارکش کردم که هی یادآوری بشه بهم که شرایط من چیز عجیب و غریبی نیست . پیشنهاد میکنم یه دور بخونیدش . شرایط توصیف شده بدترین شرایط ممکنه . یکی که کلا صفره ! از عید میخواد شروع کنه !!!!!! تازه کنکوره اونام که زودتر بوده . حله دیگه شما دقیقا هم که مث ایشون باشین حداقل زمان بیشتری دارین . جوابا هم که از من نیست یه عده بزرگوار مثال عینی آوردن . پس غمتون نباشه :)
http://www.sampadia.com/forum/index.php?topic=98291.0
این پاسخ ترکونده . من که قانع شدم اساسی . خدا آقای بنیسی رو حفظشون کنه
موفق باشید ( نشید با من طرفید )
پی نوشت : پشتیبانان محترم منو ببخشن . غوره نشده مویز نشدیما
درضمن لینکو درست کردم . پوزش
همون طور که تو عنوان تاپیک گفتم این 6 ماه اخریه که دارم و دیگه نمیتونم پشت کنکور بمونم بنا به شرایط
یعنی انگیزه هست ولی همراهش یه ترس بزرگم هست که نمیشه...مثل امروز که استارت زدم صبح 4 ساعت خوندم ولی همین ترس ناشت ادامه بدم و بعد از ظهر بخونم
قبلناااا یه تاپیکو اتفاقی پیدا کردم وقتی میخوندم با دیده اعجاب می نگریستم به تاپیک و با خودم میگفتم یا امام زمان مگه داریم همچین کنکوریایی ؟ چن وقت پیش که حالم داغون بود و از نتایجم راضی نبودم و درواقع داشتم زیر فشار افکار منفیم له میشدم ، یهویی یاد اون افتادم . الآن بوک مارکش کردم که هی یادآوری بشه بهم که شرایط من چیز عجیب و غریبی نیست . پیشنهاد میکنم یه دور بخونیدش . شرایط توصیف شده بدترین شرایط ممکنه . یکی که کلا صفره ! از عید میخواد شروع کنه !!!!!! تازه کنکوره اونام که زودتر بوده . حله دیگه شما دقیقا هم که مث ایشون باشین حداقل زمان بیشتری دارین . جوابا هم که از من نیست یه عده بزرگوار مثال عینی آوردن . پس غمتون نباشه :)
http://www.sampadia.com/forum/index.php?topic=98291.0
تو این 6 ماه بصورت رنج و نرمال به چه رتبه میشه رسید؟؟؟کاملا واقع بینانه ....
این پاسخ ترکونده . من که قانع شدم اساسی . خدا آقای بنیسی رو حفظشون کنه
میشه این فکر رتبه رو که آیا 1002 میشم یا 1003 از ذهنت بندازی دور....
اگه میخوای بخونی بخون....خوندن یا نخوندن تو الان مهمه نه اینکه آیا ما پیش بینی میکنیم تو با چه سرعت و شتابی در لحظه کنکور در چه نقطه ای از نمودار مکان زمان قرار داری......
فکر کردن به نتیجه در زمانی که میشه نتیجه رو تغییر داد واقعا دور از خرده...
مثل اینکه طرف تک به تک با دروازبانه داد میزنه "آقای مربی من بزنم به چپ گل میشه یا نه"
موفق باشید ( نشید با من طرفید )
پی نوشت : پشتیبانان محترم منو ببخشن . غوره نشده مویز نشدیما
درضمن لینکو درست کردم . پوزش