Anonymous98
کاربر فوقفعال
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوری های 95 (فقط سوالات غیردرسی)
اولین پست ام تو سمپادیا!!! بعد از این همه مهمان بودن و پست ندادن توش!
فقط رو سه چیز دقت کافی داشته باش.
1)کد سوابق تحصیلیت
2)عکس اسکن شده درست حسابی باشه با شرایطی که تو صفحه ی ثبت نام گفته
3)مهم تر از همه قبل ثبت نام باید پول کارت اعتباری (همون هزینه ازمون که 18 تومنه ) رو از خودت سنجش بخری
هر چند شما بری مصاحبه های رتبه های برتر رو بخونی اکثر دوران عید رو خونه مطالعه می کردن ولی میگم ریسک اش بالاست حداقل برای من!
در ضمن جو نگیرتت داداش تا 12 شب ؟ چه خبره؟ شما 12 ساعت با کیفیت بخون هر روز اندازه سه هفته مطالعاتی میشه!
اولین پست ام تو سمپادیا!!! بعد از این همه مهمان بودن و پست ندادن توش!
اقا دفترچه رو ول کن واقعا اون قدر پیچیده نیست!نمی خواد نگران باشی.نمی خواد بخونیش.این وظیفه مشاور هاست.شما وارد فرایند ثبت نام بشو هر صفحه ثبت نام توضیحات و شرایط ضروری مورد نیاز رو نوشته از تو خود دفترچه هم عینا متن رو کپی کرده!بقیه چیزایی که تو دفترچه ست اضافیه مثلا تبصره های چرت یا انواع سهمیه ها ،ضرایب دروس و منابع سوالات و این جور چیزهای بدیهی!به نقل از aliar :میشه واسه ثبت نام راهنمایی کنید؟ چی لازمه و اینا
فایلی که گذاشتن 48 صفحه است کی حال میکنه بخونه اخه! همه اش هم جمله بندی های پیچیده
لطفا
فقط رو سه چیز دقت کافی داشته باش.
1)کد سوابق تحصیلیت
2)عکس اسکن شده درست حسابی باشه با شرایطی که تو صفحه ی ثبت نام گفته
3)مهم تر از همه قبل ثبت نام باید پول کارت اعتباری (همون هزینه ازمون که 18 تومنه ) رو از خودت سنجش بخری
اقا اگر واقعا شک داری که مدرسه بخونی یا خونه اشتباه منو سر بازه ی مطالعاتی دی نکن!حتما اگه مدرسه تون تایم مطالعه داد برو.خونه در صورتی خوبه که درگیر حاشیه های نوروز (مث کلاه قرمزی ) نشی و بعد خانواده ات کاملا متوجه این دوران پر اهمیت باشن.یعنی مثلن وسط تعطیلات فامیل ها تون نیان برای دید و بازدید.به نظرم مدرسه خیلی بهتره.به نقل از @@sin :خب کم کم داریم به عید نزدیک می شیم.
من یه نظری دارم که مدرسه هم گفتم.خواستم نظر شما رو هم بدونید.
من این پیشنهاد رو دادم که مدرسه رو کلا تو ایام عید باز کنن از ساعت 7 صبح تا 12 شب.
اونجوری طبق یه برنامه مشخص یچه ها می تونن بیان مدرسه و درس بخونن.
ب نظر من عید رو خونه خوندن خیلی سخته . یعنی اصلا حال و هوا فرق می کنه.
حالا خواستم ببینم مدرسه شما هم همین کار رو می کنه؟؟
و یا اصلا به نظر شما پیشنهاد خوبیه؟
هر چند شما بری مصاحبه های رتبه های برتر رو بخونی اکثر دوران عید رو خونه مطالعه می کردن ولی میگم ریسک اش بالاست حداقل برای من!
در ضمن جو نگیرتت داداش تا 12 شب ؟ چه خبره؟ شما 12 ساعت با کیفیت بخون هر روز اندازه سه هفته مطالعاتی میشه!