• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات کنکوری های 95 (فقط سوالات غیردرسی)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوری های 95 (فقط سوالات غیردرسی)

برای مبارزه با دوران دلسردی چه باید کرد؟؟!!

اگه فکر میکنید راه حل مناسبی به ذهنتون میرسه که راه گشا باشه ممنون میشم بگید

به نقل از dinosaur :
کسی هست از بزرگترا این اردو نوروزی رو رفته باشه بگه مفید بوده یا نه؟ آدم خشک نمیشه اون همه ساعت پشت میز؟ محیط آدم عوض بشه کیفیت پایین نمیاد؟

من تجربه ی اردوی نوروزو داشتم!به هر کی یه کلاس داده بودن عااالی بود ولی یه بدی داشت اردو که تموم شده بود تو خونه دیگه نمیتونستم درس بخونم..البته کساییی بودن که تو اردو خوب خوندن بعد اردو هم خوب خوندن!
اگه عادت های مطالعتون عوض نشه عالیه واسه من که خیلی خوب بود تو عمرم اونقد خوب درس نخونده بودم ولی بعدش خراب شد همه چی!

به نقل از f-1391 :
برای مبارزه با دوران دلسردی چه باید کرد؟؟!!

اگه فکر میکنید راه حل مناسبی به ذهنتون میرسه که راه گشا باشه ممنون میشم بگید
تو محیط درس قرار بدین خودتون رو. من بعد عید رفتم کتابخونه. اونجا جو درس بالا بود. همه می‌خوندن. چه بد، چه خوب، بالاخره همه سرشون از صبح ۷ تا عصر ۸ تو کتاب بود. این باعث شد من کمتر اتلاف وقت داشته باشم.

با یه چند تا خرخون یه جا درس بخونین! لازم نیست عین برنامه‌ی اونارو اجرا کنین. همین که یه حس رقابتی درونتون شکل بگیره کافیه!

از گوش دادن به آهنگ‌های افسردگی‌آور بپرهیزید! ممکنه خنده‌دار بیاد ولی تو این دوران هر چییزی باعث دلسردی آدم میشه.

از معاشرت با آدم‌هایی که ورد زبونشون "وااای بسه دیگه. واااای من نمی‌تونم. واااای خسته شدم. واااای کی تموم میشه." خودداری نمایید!

در آخر هم کلا به این فکر نکنین که دوران دلسردی ممکنه پیش بیاد! با انر‌‌‌‌‌ژی برین جلو، خیلی موفقین!

به نقل از @@sin :
نظرتون در باره ی قهوه چیه؟؟
کلا در مورد تغذیه چ پیشنهادی دارید؟؟
که بازدهی رو بالا ببره!!؟
قهوه خوب است
من قهوه میخورم و قهوه را دوست دارم
شربت دوشاب یا شیره انگور هم فوق العادس
اصلا ریفرش می کنه ادمو
اب +دوشاب (خوشاب)

اگه معتاد کافئین هستین سعی نکنین ترکش کنین چون عصبی میشین تجربشو دارم
ولی اگه خیلی وابسته نیستین ب طبیعت سلامی دوباره کنید و دمنوشای گیاهی بخورید :D

به نقل از sadlove :
قهوه نخورین
چایی سبز با عسل بخورین ب جاش . خ بهتره .

از خوراکی هایی مثل خرما کنجد مغزیجات مثل پسته بادام و.. استفاده کنین . فست و فود شکلات و کلن هله هوله هر چی کمتر بخورین و رو بیارین ب غذاهای طبیعی بهتره .
آههههه قهوه !

براى بعد عيد،جامع پايه سنجش بهتره يا قلمچى!؟

قلم چی سطح سوالاش بالاست و سخته ک این باعث میشه عادت کنین و خب کنکورو ک دیدین سخت بودن سوالا نترسونتتون . سوالاتش استاندار تره ب نسبت سنجش . غلط هاش کمتره .

و اما سنجش ک بالا چند تا خصوصیاتش دستتون اومده ، جز این موارد میشه ازش یه مشابهت هایی با کنکور در اورد . پارسال چند تا نکات سوالاش عینن تو کنکور اومد . و همچنین بعضی شیوه های جدید طراحی سوالاش مثل ص غ شیمی ، عربی تشکیلا ک کدوم گزینه غلطه عینن تو کنکور اومد..

هر دو تاشو برین خیلی بهتره من دو تاشو رفتم مگرنه با توجه ب خصوصیاتشون انتخاب کنین "-: ک نظرات مشاورا متفاوته .

دوستان من يه مشكلي برام پيش اومده هفته ديگه بايد جراحي كنم . دوره نقاهت عملم خوشبينانه يك ماه طول ميكشه (حتي شايد ٢ ، ٣ ماه )امكان نشستن هم ندارم و درد زياديم داره .
خيلي ناراحتم . همه زحمتام داره به هدر ميره . دوران عيد رو از دست ميدم . چيكار كنم ؟!
اين هفته همه وقتم به دكتر رفتن و غصه خوردن گذشت اصلا نتونستم درس بخونم . اصلا انگيزمو از دست دادم

سلام
خدا قوت
بچه ها به نظرتون امسال تا کی درسا رو تموم کنیم خوبه؟
یعنی از کی جمع بندی رو شروع کنیم؟؟؟
من همش اضطراب دارم نکنه تا اخر اردیبهشت تموم شه دیر باشه.اخه من بعضی مباحث رو در حد متوسط بلدم.
نمی دونم به نظرتون می شه تو اون یک و نیم ماه کاریش کرد یعنی رسوندش در حد عالی؟؟

Back
بالا