• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

هزار راه نرفته [باید‌ها و نبایدها از زبان باتجربه‌ها]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
باید ها و نباید ها

این چیزی ک میخوام بگم راه هزاران بار رفته است:|
نگاهتون از گذشته بردارید همین! ن ولش کنید ب امون خدا ازش درس بگیرید و ازش بپرید خیلی راحت:)
..............................................................
شما ادم منحصر ب فردی هستین!میتونین بهترین یا بدترین نتیجه رو بگیرین....خ دنبال این نباشین فلانی چیکار کرد یک شد اینا الکیه کلن دو حالت داره یا طرف داره راس میگه و شما خوب شاید اصن شباهتی ب اون نداشته باشین ..یا داره دروغ میگه ک خیلیاشون (ن همه )در این حالت میگنجن ک خوب خانه از پایبست ویران است و شما میخوای رو حرفای ی دروغگو!:دی سنگ اول ارزوهاتو بچینی :)
بنظرم قدم برداشتن تو راه کنکور بدون ی راهنما کار درستی نیست
یکیو واس خودتون انتخاب کنید ک بیشترین شباهتو ب خودتون داشته باشه(اگه از بچه های سایته یا همسن و این چیزاست ) اگ از این مشاورای 40-50 ساله هم کمک میگیرین ی دو س جلسه برین و اگ دوس نداشتین ولش کنید :دی

پاسخ : هزار راه نرفته [باید‌ها و نبایدها از زبان باتجرب

رو تستهای تالیفی درسهای اختصاصی حسابی کار کنین تا جایی که وقت تون اجازه می ده :-< نگین تو کنکور ازینا نمیاد .

برا کنکور 94 و 94 به بعد" ازینا "می یاد اتفاقاً .

یه صحبتی هست " کنکور در حد بیشتردانش آموزاس ! متوسط رو به بالا و تیپ داره "اگه قصدتون رتبه های خوب آوردنه ، این حرف
رو تا حدود زیادی به فراموشی بسپارید . بحث غربال کردنه و براش از هر ابزاری استفاده می شه .

دل خوشی الکی ندید به خودتون که سر جلسه می بینید حاصلش رو .با قدرت و حوصله بخونید . ;)

آزمونایی که میدید فقط واسه آمادگی کنکوره نه اینکه تراز این آرمونا هدفتون باشه هدف فقط کنکور
فقط مهم ترین کار اینه که بدون تحلیل آزمون قبلی واسه آزمون بعدی لطفا درس نخونین (خیلی مهم)
واسه آزمونی که خوب دادین الکی مغرور نشین چون آدم واسه چیزی که رو آینده اش تاثیری نداره نه خوشحال میشه نه ناراحت
خواهشا وبلاگهای عاشقانه و چت روم و اینارو یه سال بیخیال شین
تا آخرین لحظه تلاش کنین یادتون باشه هیچ وقت وقتتونو نذارین واسه تاسف برای گذشته برنامه ریزی برای آینده مهم تره ^-^

بیشتر خوش میگذروندم :-" یه موقع هایی هست آدم اصلا حوصله درس خوندن نداره، ولی هی میگه نه من کنکوریم و باید درس بخونم و اینا. بعد میشینه یه جا زل میزنه به دیوار یا دور خودش میگرده :D بهتره اون لحظات برید بیرون یا یک تفریح باحال پیدا کنید. پیاده روی به نظر من خیلی خوبه. بعدم که برمیگردین حالتون خوبه و سرحال شروع میکنین به درس خوندن!

1.موقعی که یه مطلبی رو میخونین فکر کنین طراح کنکور سادیسم داره و از چیزایی ممکنه سوال بده که فکرشو نمیکنین در نتیجه با دقت تر بخونین به خصوص توی لغت خوندن معمولا معنی های دور از ذهن رو زیرشون خط بکشین
2. همیشه سعی کنین یه نقطه قوت داشته باشین اگه میبینین یه درسیتون خوبه ولش نکنید برید سراغ درسای ضعیف چون دوباره درس قویتون ضعیف میشه
3 . بعد از آزموناتون اینجوری نباشین که اگه خوب شدین مغرور شین و ساعت مطالعه تون کم شه یا اگه خراب کردین نا امید شین و بازم ساعت مطالعه تون کم شه ! اگه آزمونی رو خوب دادین بگردین ببینین چی کار کردین که از اون به بعد هم همون روش رو ادامه بدین یا اگه خراب کردین اشتباهتونو پیدا کنین
4 . بعد از آزمون حتما حتما تحلیلش کنین

5 . همیشه بیشترین تلاشتونو بکنین که اگه رتبتون خوب شد خودتونو لایق موفقیتتون بدونین واگه خدای نکرده نتیجه اون چیزی نشد که میخواستین بگین من تلاشمو کردم پس این خواست خداییه که صلاحمو بهتر از هر کس دیگه ای میدونه ;) ;)
6. برای هر آزمون جوری بخونین که انگار کنکور اصلیه !!

من یه پیشنهاد بدم که البته مال الان نیست بیششتر به درد عید ـو بعد ـش میخوره. سعی کنین یادتون بمونه. :-"

این که شما می بینید مثلا یه دوستاتون از یه درسی یه کتاب دیگه ای رو تست می زنه شما یه کتاب دیگه. وقتی کتاب خودتون تموم شد ـو مارک ـاتون رو دوباره زدید مرور کردید کلا کارتون با کتاب ـتون تموم شد اون موقع شما دنبال یه سری تست جدید برای اون درس یا اون مبحث هستین. یکی از بهترین کار ها این ـه که کتاب دوست ـتون رو بگیرید و مثلا مارکدار ـای اون یا اگه مشخص کرده سوال ـای مهم ـو جدید ـش کدومان اونا رو بزنید.
تو وقت ـو هزینه ـتون صرفه‌جویی میشه و خب یه سری سوال خوب ـو جدید دارید برای موقعی که کاملا مسلط شدید رو اون مبحث یا درس.

دو تا توصیه‌ی کلی دارم.
۱. از الان عادت کنین که هی به خودتون نگید «من کنکوری م و کنکوری در پیش دارم که قراره سرنوشت م رو تعیین کنه، چی کار کنم حالا؟» :-ss باور کنید که این حرف فقط باعث می‌شه همه چی خیلی سخت‌تر، وحشتناک‌تر و پیچیده‌تر از حالت عادی به نظر بیاد. درسته که کنکور سختی‌های انکارناپذیری داره، اما من ایمان دارم که جَو بیشترین نقش رو داره برای اینطور به نظر اومدن ش. به خودتون بگین «من قراره یک سال طوری زندگی کنم که احتمالاً متفاوت‌تر از سال‌های دیگه س. تو این یک سال قراره مثل همیشه درس بخونم، اما با برنامه‌ریزی و جدیت بیشتر و در نهایت هم از چیزایی که خوندم آزمون بدم.» کاملاً می‌فهمم که سخته و هر جا میرین حرفای استرس‌دهنده هست و این صحبتا، اما به این فکر کنین که همون ـا کافی ه خب، شما حداقل خودتون به این جَوها اضافه نکنید! آرامش تو امسال خیلی خیلی مهم ه، پس حداقل سعی کنید که برای خودتون شرایط رو غیرعادی جلوه ندید. حرف‌هایی که حقیقتاً اذیت تون میکنن و باعث میشن حال تون بد شه رو دقیقاً از یه گوش بشنوین و از یه گوش دیگه خارج ش کنید. :د به هیچ‌کسی و هیچ‌چیزی اجازه ندید که بهتون جَو الکی بده.
۲. ۵۰% کنکور درس ه، ۵۰% روحیه؟ راست ش من میگم روحیه ۹۰% قضیه س، یا حتی بیشتر! ممکن ه الان به این حرف بخندید، اما خیلی دیر نیست که برسید بهش. :د حتی اگه طول سال رو بذاریم کنار با اطمینان میتونم بگم تو چند ماه آخر و مخصوصاً روز کنکور، کسی بُرده که اعتماد به نفس داشته و یاد گرفته محکم باشه. شما همه سمپادی هستید، حالا کاری ندارم به این بحثا که از کی آزمون‌های ورودی سمپاد دیگه معیار هوش خیلی توش دخیل نبود و فلان. اینکه میگم سمپادی هستید -در هر صورت- یعنی تو دو مورد از بقیه جلوترین: اولاً، شما وقتی ۱۰-۱۱ سالتون بیشتر نبوده تو یه رقابت به نوع خودش بزرگ و مهم شرکت کردید و موفق شدید! ینی تو اون سن یه کنکور رو با ابعاد کوچیکتر تجربه کردین. خود همچین تجربه‌ی موفقیت‌آمیزی قطعاً اتفاق مثبتی محسوب میشه براتون. در مورد ورودی‌های دبیرستان هم همین‌طوره. کم نیستن کسایی که هر کاری کردن اما کلاً نشده وارد سمپاد بشن. دوماً،‌ شما تو همین آزمون نسبت به هم‌سن‌های خودتون یه برتری‌ای داشتین که قبول شدین. حالا این میتونه هر برتری‌ای باشه؛ قدرت حفظ کردن، تحلیل کردن، هوش، زیاد درس خوندن، یا هر چیز دیگه‌ای. فرقی نمیکنه چی، اینا هرکدوم میتونه امتیاز مثبتی براتون محسوب بشه. حتی اگر فکر میکنید این دو تا نمیتونن مقایسه شن و شباهتی با هم ندارن، گاهی صرفاً به خودتون به عنوان یه تجربه‌ی مثبت یادآوری ش کنید. :‌) کلاً معتقدم هر کار مجازی بکنید واسه اینکه روحیه تون رو حفظ و تقویت کنید، اما حواستون باشه که این حس‌ها به غرور کاذب تبدیل نشن. :د
×اینجوری نباشید که حرفای ماها رو بخونید بعد فکر کنید فلانی که خودش عمراً اینجوری نبود، بعد میاد به ما میگه؟! کلاً طی این سال به این دقت کنید که کسی که داره شما رو راهنمایی میکنه لزوماً تو همه‌ی مواردی که میگه موفق نبوده. تجربه خیلی وقتا از شکست‌هایی به دست میاد که آدم مثلاً در اثر نقطه ضعف‌هاش داشته. آدما ممکنه بیان همون نقطه ضعف‌ها رو شرح بدن برای شما، که اشتباه ی که اونا کردن رو تکرار نکنین. :د

1. درگیر فضای رقابتی با دوستان و هم کلاسی هاتون نشید ! خیلی کم پیش میاد جو خوبی داشته باشه که تاثیر مثبتی بذاره . سعی کنید نسبت به خودتون پیشرفت کنید .

2. اسیر رتبه و تراز آزمون هایی که شرکت میکنید نشید . برای پشت کنکوری ها کمتر و برای کنکوری ها بیشتر پیش میاد که به تمام بودجه بندی آزمون نرسن ، فاجعه نیست همیچین چیزی ! به این هم توجه داشته باشید که وقتی یه درسی رو کامل نخوندین و آزمون میدین ، مثلن بعدش ترازش میشه 5 هزار ، اون نخوندنه باعث شده که نتیجه این بشه ، پس زانوی غم بغل نگیرین !
(اینارو احتمالا در طی سال بهتر متوجه میشین )

3. تحلیل آزمون ها رو جدی بگیرید !

4. موقع برنامه ریزی حتمن مشخص کنید توی هر بازه ی مطالعاتی دقیقن قراره چه اتفاقی بیفته ، مثلن بنویسید 20 تست دینامیک + جزوه ، اینکار باعث میشه که درس خوندنتون مفید باشه و ساعت مطالعه ی زیاد و بازدهی کم نداشته باشید . سعی کنید تمام کاری رو که تو یه بازه پیش بینی کردین رو انجام بدین ، حتی اگر نیاز باشه زمانی بیشتر از اون چیزی که در نظر گرفته بودید صرف کنید .

5. موقع درس خوندن آزمونی تست زدن رو زیاد تمرین کنید .

6. دینی و ادبیات درسی نیستن که بشه زود جمعشون کرد ، نیاز به مرور و تکرار و مهارت دارن . از همین اول سعی کنید با برنامه آزمون پیش ببرینشون و عقب نیفتید .

7.خلاصه نویسی رو برای دینی و شیمی زیاد توصیه میکنم .

من یه چیزی راجب کتاب میخواستم بگم ؛ نمیدونم جاش اینجاست یا نه :-" ولی خب همینجا میگم!

ببینید یه نکته ای که بحثش الان بین بچه های کنکوری گرمه بحثه اینه که کدوم کتاب بهتره و اینا ؛ این خیلی خوبه که برید تحقیق کنید ببینید چی خوبه ، ولی نکته ای که کسی زیاد بهش توجه نمیکنه اینه که :آیا من با این کتاب جور میشم؟یا به زبان عامیانه تریپ این کتاب به من میخوره یا نه!
یعنی ببینید اصولا تو هر زمینه ای یه تعدادی کتاب خوب هست نه فقط یکی . وخب قاعدتا شما اونقدری تجربه ندارید الان بفهمید کتابی که به تریپتنون بخوره چیه!توصیم اینه که بعد تحقیق و اینا و بعد اینکه یکم مباحث رو خوندید مثلا آخر تابستون ، ممکنه حس کنید که یه درسو هم توش قوی اید هم دوسش دارید ، ولی اصلا حس زدن تستاشو ندارید!تو این مواقع شاید دلیل همین باشه!برید از کتاب خونه یا دوستان کتاب های مشهور دیگه ای رو بگیرید و نگاه کنید!اگه کتابی جذبتون کرد ، با مشورت مشاور و ... بد نیست عوض کنید منبع اصلی رو .
این اتفاق سر فیزیک پایه برای من افتاد و کاملا راضی ام از کاری که کردم!

+ این صرفا راجب کتاب بود ؛ یسری نصیحت کلی هم بعدا خواهم نوشت.

آها یه چیزی ! ( اگه تکراری نباشه )

سنگ بزرگ برندارین لطفاً !
خصوصاً برای الان که تابستونه خیلی ها وسوسه می شن حجم کار رو ببرن بالا که به خیال شون "کارشون در طول سال سبک تر باشه " ، مفید ترین کاری که در تابستون می شه کرد شک نکنین که خوندن پایه است و هرگونه پیش خوانی سال چهارم باید در فرع این کار قرار بگیره و در طول سال هیچ چیزی به اندازه ی تسلط بر پایه شما رو آروم نمی کنه .

برای درسهای پیش تا جایی که تونستین در کنار تسلط کامل بر پایه پیش خوانی های سبک داشته باشین و با مدرسه پیش رفتن بهترین روششه .برندارین کلی وقت بذارین رو درسای پیش پایه تون بمونه ! در طول هر سال تعداد زیادی از ضربه خورده های این حرکت رو می بینیم که حتی وسوسه می شن بذارن برای سال بعد کنکور بخونن ـ حالا چه با منشا روانی و چه واقعاً ـ ، تعادل داشته باشین و راه یک ساله رو سه ماهه نخواین که طی کنین . :دی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا