به نقل از فاطمــــــــه :دوستان تاثیر زمین زدن توی قلمچی چ قدی هست؟تراز رو حدودای چه قدر بالا میبره؟
كل تابع ، معادله و نامعادله و تعيين علامت ، كل آماربه نقل از افخم نیا :سلا بچه ها ببخشید کسی میدونه ریاضی هم پیش هم پایه دقیقا چه مبحثایی وتا کجا میاد برا آزمون بعد؟
به نقل از افخم نیا :یعنی کل مثلثاتم هست؟؟!!
ببینید,اینکار در نهایت به ضرر اوناست فقط,درسته ک شما ترازتون میاد پایین,اما مهم برای یک کنکوری ترازش نیست مهم اینه ک چند درصد مطالبو درست یاد گرفته(مثلا با درصدی ک زدین)...سر جلسه کنکور ک نمیتونن تقلب کنن..به نقل از aventador :آزمون 22 آبان هم سوالاش لو رفت. بازم سوالاشو خیلیا خریدن. این چ وضعیه آخه![]()
راستی زیست پایه واسه من سخته یا شما هم مث منید؟!!
زیست پیش سخت بود[nb]من ک کلا نزدم ولی آشنام با طراح شبه نقل از MHO :عمومیش سخت تر از دفه های پیش نبود؟حتی دینیشم سخ تر شده بود
زیستشم یکم سوالاش مشکل دار بود!!
سخت ک اره،ولی بیشتر پایه منظورم بود..به نقل از m0rvarid :زیست پیش سخت بود[nb]من ک کلا نزدم ولی آشنام با طراح ش[/nb]
ولی مشکل دار نه
فک کنم سوال ۱۵۵ ی مشکل ریز داشتبه نقل از m0rvarid :زیست پیش سخت بود[nb]من ک کلا نزدم ولی آشنام با طراح ش[/nb]
ولی مشکل دار نه
نسبت به قبلی در کل راحت تر شده بود و ترازشم زیاد بالا نبودبه نقل از مـیـنـا :آقا این دفعه فیزیک پیش خیلی سخت بود.انصافن :-\
شیمی پیش هم چند تا سوال اولش آب خوردن بود سوالای آخرش کلن نفهمیدم باید چیکار کنم.....
خیلی استاندارش کمه شیمی پیش......اصلن شباهتی به سوالای کنکور وخیلی سبز ومبتکران نداره [-(
من سوال ـا رو ندیدم اصن، ولی این بحث استاندارد و شباهت؛ با سوال ـای کنکور یکی دو سال اخیر مقایسه کردین یا با سال ـای قبلتر؟به نقل از مـیـنـا :خیلی استاندارش کمه شیمی پیش......اصلن شباهتی به سوالای کنکور وخیلی سبز ومبتکران نداره [-(
تا قبل از معادله های سرعت و شتاببه نقل از @rmin@ :كسي ميدونه نوسان تا كجا مياد؟![]()