باورم نمیشه یه تجربی پیدا شده که نگفته پزشکی داروسازی و یا دندونبه نقل از Billions of Bilious Blue Blistering Barnacles :من اول راهنمايى بودم اينجا يك تاپيك بود با مضمون رشته ى دلخواه آيندتون چيه؟ من پست دادم "حشره شناسى".
پنج سال گذشته و من همونقدر هنوز خل م كه اونموقع بودم.
در نتيجه، رشته اى كه ميخوام بخونم، زيست شناسى گرايش جانورى، دانشگاه تهران.
رتبه هم زياد فرقى نداره، به نظرم 1998 ميتونه رتبه كولى باشه يا 2016 هم خوبه و 1376 هم خوبه و 2222 و 1111 و اينا هم باحالن همه. رتبه م قرار نيست شاخ باشه، چه بهتر اگه فان باشه
+ حاضرم برم كره ى شمالى زندانى بشم ولى حاضر نيستم پزشكى بخونم
به نقل از N@JMEH :باورم نمیشه یه تجربی پیدا شده که نگفته پزشکی داروسازی و یا دندون
به نقل از twinkle :شانس آوردیم «برق ِشریف»آ و «نرم ِشریف»آ فعلاً نیومدن بگن .
به نظر من رشته ي خاص يه هدفه.. ولي رتبه نه! چطور ميتونيم مقايسه كنيم بين يه جمعيت مه هنوز سنجيده نشديم كجاييم؟؟به نقل از Billions of Bilious Blue Blistering Barnacles :من اول راهنمايى بودم اينجا يك تاپيك بود با مضمون رشته ى دلخواه آيندتون چيه؟ من پست دادم "حشره شناسى".
پنج سال گذشته و من همونقدر هنوز خل م كه اونموقع بودم. به خودم و اهداف و آرزوهامم بسيار مطمئنم.
در نتيجه، رشته اى كه ميخوام بخونم، زيست شناسى گرايش جانورى، دانشگاه تهران.
رتبه هم زياد فرقى نداره، به نظرم 1998 ميتونه رتبه كولى باشه يا 2016 هم خوبه و 1376 هم خوبه و 2222 و 1111 و اينا هم باحالن همه. رتبه م قرار نيست شاخ باشه، چه بهتر اگه فان باشه
+ حاضرم برم كره ى شمالى زندانى بشم ولى حاضر نيستم پزشكى بخونم
به نقل از ı ๓คгzเє ı :به نظر من رشته ي خاص يه هدفه.. ولي رتبه نه! چطور ميتونيم مقايسه كنيم بين يه جمعيت مه هنوز سنجيده نشديم كجاييم؟؟
ايشالا له رشته ي خودتون دست پيدا كنين .. ولي پيشبيني رتبه يا مثلا يه چيز فان يه جور فقط به احتمال بستگي داره... دوست داشتنه نه هدف.. مثلا من اگه من بخوام ٥٥٥ بشم و بدونم كافيه واسه اين رتبه نميام كمتر بخونم مبادا ٥٥٤شم! ينيي اصلا نميشه...
به نقل از ı ๓คгzเє ı :من بازم تند رفتم احتمالن.. ببخشيد...
بس به نظرم موضوع ميبود "دوست داشتنيهاتون واسه كنكور٩٥"منطقي تر بود..