به نقل از ı ๓คгzเє ı :والا من تاپيك مشابه رو خوندم ولي اينقدىي بهره ي هوشيم نبود كه نتيجه گيري شما رو لگيرم #شرمنده
به نظر من نميشه از اون ها هم اين نتيجه رو گرفت چون بعضي ها روياها يا همون دوست داشتيني هاشونو بيان كردن.. بعضي ها هم جايگاه خودشون رو ميدونن و اومدن هدف بيان كردن...
من با چيزي كه اسمسو بلند پروازي گذاشتي مخالفت نكردم.. من منظورم اينه رتبه دس تو نيس.. ولي ميتوني روي يه رشته تمركز كني... رتبه رو ميشه بيشبيني كررد يا هدف واسش تعيين كرد ولي الان موقعش نيست.. اين كار به نظرم بعد عيد٩٥معقولانس
به نقل از Mostafa.A :چه تاپیک مسخره ای
هر کی میاد اینجا:
غضنفر قلی هستم
رتبه منفی یک میخوام
تهران یا شریف که بتونم اپلای کنم
به عمل کار برآید،به سخندانی نیست
به نقل از زﮩرا :ایضا چه کار مسخره ای که به هدف بقیه میخندین و اینکه به کسی ربطی نداره ؛ هرکسی یه هدف داره و به کس دیگه ایم مربوط نیست حالا چه برسن چه نرسن.
ایضا بازم شما نه کنکوری 95 ای نه جای اونا برادرس خوندن اوهوم؟؟
به نقل از Mostafa.A :آهای دنیا همه بدونین هدف منو بهم آفرین بگین
مسخره نکردم
گفتم که چی؟
چه هدفی والایی رو دنبال میکنین؟
به نقل از twinkle :پناه میبریم به خدا از شر کنکوریهای 94 تازه کنکوردادهی زخمخوردهی ِتنخسته ((:
خب این همه حجم بدبینی رو منتقل کنید،خب که چی؟
عمو جون اون نی نی به لالا گذاشتن نیس لی لی عهبه نقل از زﮩرا :نه خیر ؛ آهای خودم ؛ من میخوام این بشم ؛ هدفم اینه ؛ مینویسمش که یادم بمونه ؛ بعدش اگه شدم خب شما اون موقع میتونی بگی آفرین و اینکه چرا سعی دارین گند بزنید تو روحیه بچه هایی که از دوهفته دیگه عملا وارد یه دوره جدیدی از زندگیشون میشن؟؟؟
این تاپیک عینا بدای شماها هم زده شده قبلا.
من نمیدونم چرا اینقدر نی نی به لالای این 94ایا میذاریم اصلا؟؟؟
هدف بزرگ داشتن خودش یه عامل کمک کننده اس.اگه شما تراز آزمون اولت بشه 5900 میگی اوکی این سطح منه و ول میکنی؟خوب من یکی که نکردم و همینجوری تلاش کردم و به 7300 هم رسیدم.:]به نقل از Mostafa.A :عجبا
حجم بدبینی رو خوب اومدی
ببین من اصلن نگفتم شما نمیتونی و فلان بیصار
گفتم هدف یه چیز درونیه
و اینکه این همه ازش دم بزنی اینا خوب نیس
یه میلیون نفر آرزوشونه رتبه یک بشن
ولی قطعن 15 نفر یک میشن نه همه
شما 95 ایا از الان آرزوهاتونو گنده بر ندارین
اول چندتا آزمون تابستونو حداقل بدین ببینین سطح تواناییتون چقده،بعد واسش هدف گذاری کنین
الان این دم زدن از هدف کار درستی نیس
آقا شما که خودت کنکوری بودی چرا؟به نقل از Fireball.II :هدف بزرگ داشتن خودش یه عامل کمک کننده اس.اگه شما تراز آزمون اولت بشه 5900 میگی اوکی این سطح منه و ول میکنی؟خوب من یکی که نکردم و همینجوری تلاش کردم و به 7300 هم رسیدم.:]
حالا یکی دیگه تلاشش بیشتر بوده هشت هزار شده.واقعا قسمت عظیمیش به تلاشه صرفا.به اینکه دلسرد نشی و بخونی.
«سطح توانایی» و این صیغه ها رو نمیدونم یعنی چی کلا.هر چی بیشتر تلاش کنه طرف بیشتر هم پیشرفت میکنه دیگه.
خوب بهرحال هدف که یه چیز ثابت نیست.میشه تغییر کنه.من خودم با هدف بهشتی شروع کردم و بعدش دیدم که واقعا حوصله ندارم اونقدر درس بخونم.بعدش گفتم دندون مشهد هم بشه خوبه.حتی گفتم شیرازم بد نیس:دبه نقل از Mostafa.A :آقا شما که خودت کنکوری بودی چرا؟
هدف بزرگ داشتی باشی اما تواناییت کوچیک باشه از یه جا به بعد دیگه میبُره
هدفت زیادی گنده باشه مث این میمونه بخوای از یه دیوار صد متری بپری.که قطعن نمیتونی
با تلاش ـت موافقم.کللن ارزش آدم به تلاششه
به نقل از Mostafa.A :عجبا
حجم بدبینی رو خوب اومدی
ببین من اصلن نگفتم شما نمیتونی و فلان بیصار
گفتم هدف یه چیز درونیه
و اینکه این همه ازش دم بزنی اینا خوب نیس
یه میلیون نفر آرزوشونه رتبه یک بشن
ولی قطعن 15 نفر یک میشن نه همه
شما 95 ایا از الان آرزوهاتونو گنده بر ندارین
اول چندتا آزمون تابستونو حداقل بدین ببینین سطح تواناییتون چقده،بعد واسش هدف گذاری کنین
الان این دم زدن از هدف کار درستی نیس
عاغا من اول اینو گذاشته بودم ولی دیدم بچه ها خیلی با اعتماد به نفس تشریف دارن گفتم ما هم کم نیاریمبه نقل از ملیــڪا :نام:ملیکا
رشته تحصیلی:تجربی
رتبه:هرچی خدا بخواد
رشته مورد نظر:پزشکی فردوسی مشهد