ممنون از توضیحاتتون. در مورد عکس هم خوب من فک میکردم که اقتصاد نظری فقط از ریاضی دانشجو میگیره و کل ظرفیتش مال ریاضی هاست (که طبق گفته ی شما دیگه از 95 گرایش نداریم ) واسه همین واسم جالب بود که توی 1972 تا نمونه ای که کانون آمارشون رو داشت تعداد افرادی که شیمی کاربردی، روانشناسی، علوم قضایی، و حتی آموزش ابتدایی(!)چون گفتید کسی که اقتصاد تهران خونده یا میخونه بیاد بگه من هیچی نمیگم دیگه. عنا.
فقط اینکه ما از سال 95 دیگه گرایش کارشناسی نداریم و همه با اسم علوم اقتصادی وارد دانشگاه میشیم. با این حال برای سال های قبل هم این طور نبوده که گرایش نظری مختص بچه های ریاضی باشه. و اینکه اقتصاد سنجی رو هممون میخونیم ربطی به انسانی ریاضی نداره. اصلا دیگه وارد دانشگاه میشی براشون اهمیتی نداره تو از چه رشته ای پاشدی اومدی.
این عکس هم چیز خاصی نیست که.
رو انتخاب کرده بودن از افرادی که اقتصاد تهران زده بودن بیشتر بوده. البته قبول دارم که بعضی ازین رشته ها (مثل آموزش ابتدایی)استخدام میشن و آمار این 1972 نفر از 5000 نفر هم خیلی قابل استناد نیست ولی در هر صورت عدم علاقه بچه ها به اقتصاد قابل تامله!

منم از یکی از دانشجو های این رشته که تو دانشگاه تهران درس میخوند شنیدم که اگه طرف از ریاضی بره اقتصاد خیلی موفق تره چون یه مقتصد خوب باید حساب و کتابشم عالی باشه..من الان اقتصاد رو بیشتر برای بچه های ریاضی میبینم. مدیریت مالی که واقعا برای ریاضی ها باید باشه! چون درگیر همون اسم مهندس میشید حتی دنبال این رشته ها نمیرید که شاید بهش واقعا علاقه داشته باشید. برید تحقیق. درباره آدم خفنای اون رشته بخونید. مثلا همین اقتصاد، شما در نظر بگیر دکتر طیب نیا فکر میکنم با رتبه ی 16 رشته ریاضی رفته اقتصاد تهران. چقدر خفن آخه.
ظرفیت داره دیگه. مثلا اقتصاد تهران از ریاضی پنج یا شش نفر گرفت. علامه ده نفر اینا.ممنون از توضیحاتتون. در مورد عکس هم خوب من فک میکردم که اقتصاد نظری فقط از ریاضی دانشجو میگیره و کل ظرفیتش مال ریاضی هاست (که طبق گفته ی شما دیگه از 95 گرایش نداریم ) واسه همین واسم جالب بود که توی 1972 تا نمونه ای که کانون آمارشون رو داشت تعداد افرادی که شیمی کاربردی، روانشناسی، علوم قضایی، و حتی آموزش ابتدایی(!)رو انتخاب کرده بودن از افرادی که اقتصاد تهران زده بودن بیشتر بوده. البته قبول دارم که بعضی ازین رشته ها (مثل آموزش ابتدایی)استخدام میشن و آمار این 1972 نفر از 5000 نفر هم خیلی قابل استناد نیست ولی در هر صورت عدم علاقه بچه ها به اقتصاد قابل تامله!
بعدا نوشت ؛ حالا که دیگه گرایشی نیست یعنی هم انسانی و هم ریاضی علوم اقتصادی میزنن. اونوقت سازمان سنجش چجوری از بین اینا انتخاب میکنه؟

فرق که زیاد دارند. اقتصاد بیشتر نظریه ها و تئوری های اقتصادیه. تو اقتصاد بیشتر تئوری یاد میگیرید راجع به چیزهایی مانند تورم بیکاری نرخ رشد و عرضه و تقاضا. اما مالی بیشتر در سطح شرکت و سازمانه و ابزاری تر و کاربردی تره در عمل. .... بازار و بورس و کلا بازار کار مدیریت مالی بسیار مناسبه.فرق اقتصاد و مدیریت مالی ؟ کسی که علاقه به بازار بورس و سهام و .... داره کدوم براش بهتره ؟