نشر الگو چون زیاد غلط داره،هر چی ویرایش جدید تر بگیرید غلط های کمتری خواهد داشت.برای همین فکر کنم جدید بگیرید بهتر باشه.به نقل از ı ๓คгzเє ı :من يه زيست ١ دارم مال ٢سال پيشه.. ٩٢ يعني.. يكي ديگه بگيررم حالا؟
زيست ٢ رو اين جديده كه مال ارديبهشت امسال رو گرفتم.. نظر شخصي من اينه كه قديميه بهتر بود ..

من نظر عكس دارم.. چون بهنظرم روي يه چيزايي زوم كرده كه يا تو كتاب نيس يا برداشت اشتباه از متنه كه بتزم غلط محسوب ميشهبه نقل از Mr.Ra :نشر الگو چون زیاد غلط داره،هر چی ویرایش جدید تر بگیرید غلط های کمتری خواهد داشت.برای همین فکر کنم جدید بگیرید بهتر باشه.

ابی کانون رو من از یکی از کنکوریای 93 گرفته بودم و رسما افتضاح بود.نمیدونم حالا شاید جدید عوض کرده باشن.به نقل از one star :من برای سال دوم وسوم خیلی سبز داشتم و به نظرم سومش بهتر شده بود. البته توضیحاتش یکم برای کسی که وقت نداره و هنوز چهارم رو نخونده زیاده ولی تستاش خوبه.
ابی کانون هم برای اواسط سال چهارم خوبه که هرسه پایه رو خوندیم.

به نقل از Mr.Ra :ابی کانون رو من از یکی از کنکوریای 93 گرفته بودم و رسما افتضاح بود.نمیدونم حالا شاید جدید عوض کرده باشن.

کسی نیست جواب بده؟به نقل از فاطمــــــــه :زیست جامع گاج تغییر میکنه یا نه؟

به نقل از انیـــس :کسی نیست جواب بده؟![]()

به نقل از افخم نیا :سلام بچه هایی ک امسال کنکور دادن لطفا راهنمایی کنن من گاج دارم برا پیش کافیه یا باید الگوهم بگیریم؟چون احساس میکنم الگو رو اگ بگیرم نمیرسم تستاشو بزنم از طرفی شنیدم بعضی درسای پیش درسنامه میخوان!ممنون
سعی کن فقط از یه منبع استفاده کنی حتما یا گاج یا الگو خیلی خطرناکه چند منبعی بودن. در ضمن بنظرم درسنامه های فار خیلی عالیه اگه صرفا درسنامه میخوایبه نقل از افخم نیا :سلام بچه هایی ک امسال کنکور دادن لطفا راهنمایی کنن من گاج دارم برا پیش کافیه یا باید الگوهم بگیریم؟چون احساس میکنم الگو رو اگ بگیرم نمیرسم تستاشو بزنم از طرفی شنیدم بعضی درسای پیش درسنامه میخوان!ممنون
به نقل از سعید کیا :حتما یا گاج یا الگو خیلی خطرناکه چند منبعی بودن.

من تجربه شخصی خودم و بسیاری از کنکوری هایی که میشناختم رو گفتم اینکه شما بخواین از دو منبع استفاده کنین مشکلی نداره ولی حتما باید بعد از اینکه منبع اول رو تموم کردین برین سراغ منبع دومبه نقل از شوکوهــ :می تونم بپرسم چرا ؟
اتفاقاً باید فصل به فصل گشت و کتاب بهتر رو کار کرد ! دبیر ها هم همین رو به ما توصیه می کردن !
چون مولف های کتابهای تست زیست عموماً یا پزشک هستن یا زیست شناسی خوندن .
پزشک ها فصل های جانوری کتابشون قوی تر هست که خب کاملاً به چشم می یاد ،
زیست خونده ها فصل های گیاهی بهتری دارن در عوض . ـ عموماً ـ