- نام مرکز سمپاد
- فرزانگـان
- شهر
- شهرستان
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- دانشگاه
- ایران
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : منابع کنکور (زیست و زمین )
ببین ؛ بحث انتخاب بهترین منبع برای هر مبحث هست که از قضا بهترین روش تک منبعی بودن هست .شما چند کتاب دارید که از هر کدوم بهترین فصلاش رو کار کردید ،
برای فصلهای ضعیفتر رفتید سراغ کتاب بهتر . برای زیست روش بهتر انتخاب منبعی سراغ نمیشه داشت واقعا .
دبیر هر درس رو شاید بعنوان یک فرد ایده آل در اون درس نشه حساب کرد ، اما بهترین منبع شناسان از قضا دبیرها هستن همواره . ؛)
به نقل از سعید کیا :من تجربه شخصی خودم و بسیاری از کنکوری هایی که میشناختم رو گفتم اینکه شما بخواین از دو منبع استفاده کنین مشکلی نداره ولی حتما باید بعد از اینکه منبع اول رو تموم کردین برین سراغ منبع دوم
دو منبعی خوندن باعث سردرگمی داوطلب میشه شما نگاه کنین تعداد کسانی که تو یه درس خاص درصد بالایی زدن اکثرشون از یک منبع مطالعه میکردن اما متاسفانه چون بچه ها همیشه مصاحبه های نفرات برتر کنکور رو میخونن فکر میکنن باید مثل نفرات تک رقمی از دو منبع استفاده کنن تا نتیجه ایده آل بگیرن... تعداد زیادی از نفرات برتر زیر 2000 درسته که در همه ی درس ها درصد بالای 80 ندارن ولی کارنامشون رو که میبینین مثلا زیست رو 80 زدن ازشون که میپرسین میگن از یک منبع استفاده کردن به هر حال هر کدوم در یک یا چند درس عملکرد خیلی خوبی داشتن
اینکه داوطلب یک کتاب رو خوب بخونه خیلی بهتر از اینه که درگیر چند منبعی خوندن بشه و از هر کتاب کمی بخونه
درضمن معلم های یک درس مشاور های خوبی حتی برای درس خودشون نیستن چون شما باید رو تمام درس هاتون وقت بزارین و همه رو به یک نسبت بالا بیارین
باز دوستان خودشون قضاوت کنن![]()
ببین ؛ بحث انتخاب بهترین منبع برای هر مبحث هست که از قضا بهترین روش تک منبعی بودن هست .شما چند کتاب دارید که از هر کدوم بهترین فصلاش رو کار کردید ،
برای فصلهای ضعیفتر رفتید سراغ کتاب بهتر . برای زیست روش بهتر انتخاب منبعی سراغ نمیشه داشت واقعا .
دبیر هر درس رو شاید بعنوان یک فرد ایده آل در اون درس نشه حساب کرد ، اما بهترین منبع شناسان از قضا دبیرها هستن همواره . ؛)