Fireball.II
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد II
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- دانشگاه
- علوم پزشکی زاهدان
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : منابع کنکور (زیست و زمین )
یعنی در نظر بگیرید یه عده کلا میذارن کنار!یه عده مثل من میشن!
پس قطعا وقتی یه گروه عظیمی صفر بزنن، هر درصدی غیر صفر برای شما یه پوئن مثبت حساب میشه در زمینه رتبه کشوریتون.(البته برای انتخاب رشته رتبه زیرگروه مهمه)
بابا خیلیا نمیزنن.دقیقا من خودم به خاطر همین میخواستم دو سه تا بزنم ولی وقت نکردم!به نقل از Poorya - 4 :در تنها تحلیلی که سایت کانون ، برای زمین شناسی کنکور 94 گذاشته بود ، یه آقایی به اسم سید سینا نقیبی ایروانی که خودشون از رتبه های برتر در یکی دو سال پیش بودند ، اخر تحلیل خطاب به کنکوری های 95 نوشتند : که یا درس زمین شناسی را کلاً نخوانید یا برای 100% فقط کار کنید . بعد نوشته بود چرا ؟ چون در سیستم تراز دهی سازمان سنجش درصد 50 یا 60 که خیلی از داوطلبان دنبالش هستند تاثیر اصلاً زیادی نداره و یعنی به عبارتی ایشون گفته بودند : « فایده ای نداره »
حالا من از دوستان می خوام خصوصاً با تجربه ها که آیا واقعاً چنین هست ؟ سیستم تراز دهی مگه چطوریه ؟ ( جدای از بحث ضریب صفر در زیر گروه 1 ، به هر حال در رتبه ی کشوری تاثیر داره دیگه )
یعنی در نظر بگیرید یه عده کلا میذارن کنار!یه عده مثل من میشن!
پس قطعا وقتی یه گروه عظیمی صفر بزنن، هر درصدی غیر صفر برای شما یه پوئن مثبت حساب میشه در زمینه رتبه کشوریتون.(البته برای انتخاب رشته رتبه زیرگروه مهمه)