منابع کنکور (فیزیک)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

کتاب های پیشنهادی شما

• گاج سفید

رای‌ها: 5 3.2%
  • فار

رای‌ها: 8 5.1%
  • مبتکران

رای‌ها: 9 5.8%
  • خیلی سبز

رای‌ها: 37 23.7%
  • قلمجی

رای‌ها: 24 15.4%
  • گاج نقره ای

رای‌ها: 115 73.7%
  • نشر الگو

رای‌ها: 48 30.8%

• رای‌دهندگان
    156
پاسخ : منابع کنکور (فیزیک)

منظور از خیلی سبز ، خیلی سبز جامع است یا کتاب‌هایش که جدا جدا برا هر پایه است؟ کدوم بهتره؟

به نقل از ari76! :
منظور از خیلی سبز ، خیلی سبز جامع است یا کتاب‌هایش که جدا جدا برا هر پایه است؟ کدوم بهتره؟
یادش بخیر اون موقع ها جامعش نبود! (شاید من ندیدم ! )! :-"
نمیدونم خیلی ولی بنظرم اون تک تکا بهتر باشه !

به نقل از ari76! :
جامع اصلا کافی نیست خب! من تابستون که هنوز گرم نشده بودم جامع میزدم و چون تستاش جالبتر از گاج اینا بود خیلی خوب بود ولی تعداد خیلی بیشتر کیفیت تاثیر داره :)) از مهر خیلی سبز پیش و بعد اول و دوم رو زدم ولی واسه سوم همون جامع رو سه چهار بار زدم چون نکته‌های تستاش خیلی بهتر تست بیخودی زدن بود.
ولی اصولا جامع اصلا مال بعد عیده. وقتی همه مباحث تموم شد اینو واسه دوره کردن به جای مثلا تستایی که اول فصلای گاج نوشته میشه زد. خلاصه اینکه کتاب خوبیه داشته باشید واسه گاهی اوقات ولی اصلا کافی نیست.

به نقل از BlueFlare :
جامع اصلا کافی نیست خب! من تابستون که هنوز گرم نشده بودم جامع میزدم و چون تستاش جالبتر از گاج اینا بود خیلی خوب بود ولی تعداد خیلی بیشتر کیفیت تاثیر داره :)) از مهر خیلی سبز پیش و بعد اول و دوم رو زدم ولی واسه سوم همون جامع رو سه چهار بار زدم چون نکته‌های تستاش خیلی بهتر تست بیخودی زدن بود.
ولی اصولا جامع اصلا مال بعد عیده. وقتی همه مباحث تموم شد اینو واسه دوره کردن به جای مثلا تستایی که اول فصلای گاج نوشته میشه زد. خلاصه اینکه کتاب خوبیه داشته باشید واسه گاهی اوقات ولی اصلا کافی نیست.
خوب که سال شماها کنکور ندادیم :|
#اسپم

به نقل از BEYOND THE Infinity :
خوب که سال شماها کنکور ندادیم :|
#اسپم
فیزیکمون آسونتر شما بودا!:دی نه خب من کلا خیلی کتاب داشتم و هر دفعه از هرکدوم حسش میومد میزدم ولی همشو که نزدم که.
#اسپم
پایینی: عه واقعا؟ آخه من 93 رو خیلی بد زدم واسه همین فک میکردم سخت بوده:))

به نقل از BlueFlare :
فیزیکمون آسونتر شما بودا!:دی نه خب من کلا خیلی کتاب داشتم و هر دفعه از هرکدوم حسش میومد میزدم ولی همشو که نزدم که.
#اسپم
فیزیک ما سختتر بود باو. تحلیل های دبیرا کانون رو بخونین همه گفتن که سختتر بود.
#اسپم

برای فیزیک، این خیلی سبز تا کنکور 94 میشد دو جلد پیش، یک جلد سوم، یک جلد دوم و یک جلد اول. یعنی 5 جلد. ولی الان شده 4 جلد تحت عنوان فیزیک پایه (و پاسخ) و فیزیک پیش (و پاسخ) که خیلی قوی شده. کتاب خ خوبیه.

به نقل از باريون :
برای فیزیک، این خیلی سبز تا کنکور 94 میشد دو جلد پیش، یک جلد سوم، یک جلد دوم و یک جلد اول. یعنی 5 جلد. ولی الان شده 4 جلد تحت عنوان فیزیک پایه (و پاسخ) و فیزیک پیش (و پاسخ) که خیلی قوی شده. کتاب خ خوبیه.

همینا آقا ، همینا .
شُعارِ ما : خیلی سبز ِ نازنین دوسِت داریم ! :D :D :D

یه چیز

یه کتاب بگید واسه فیزیک که درسنامش کامل باشه و روون !! میکرو گاج رو نمیتونم باهاش کنار بیام !! جز اون

به نقل از aliar :
یه چیز

یه کتاب بگید واسه فیزیک که درسنامش کامل باشه و روون !! میکرو گاج رو نمیتونم باهاش کنار بیام !! جز اون

این چهار جلدی خیلی سبز به نظر خوب میاد
اینم لینک دانلود یه قسم از حرکت شناسیش
البته فعلا منتشر نشده تا اوایل مهر میاد
http://kheilisabz.com/wp-content/uploads/2015/09/PhysicPish_Harkat_Opti_Comp.pdf

من قبل از اینکه بتونم با تست هاش کنار بیام باید با درسنامه هم کنار بیام درسنامه هم میخوام ، جامع و کامل و روون!!

بعد اینکه کلا یعنی میگید خیلی سبز خوبه ؟ مولفش نوکنده نیست ؟؟

به نقل از aliar :
من قبل از اینکه بتونم با تست هاش کنار بیام باید با درسنامه هم کنار بیام درسنامه هم میخوام ، جامع و کامل و روون!!

بعد اینکه کلا یعنی میگید خیلی سبز خوبه ؟ مولفش نوکنده نیست ؟؟
تاليفي هاي خوبي داره .نمي شه بيخيال شون شد با روال سراسري هاي جديد :-"

به نقل از فاطمه م. :
برای رفع ضعف توی دو فصل دینامیک و سینماتیک چه کتابی توصیه می کنید؟ گاج نقره ای رو زدم قبلا.
'خب اگه گاج نقره ای رو قبلا کامل زدین فکر نمیکنم دیگه ضعفی باقی مونده باشه :-"
ولی اگه میخواین همه ی سوالای این مباحثو تو کنکور و آزمونا جواب بدین شاید خیلی سبز بتونه کمکتون کنه :)

فرق اين فيزيك جامع خيلي سبز با ٤جلديش كه داره مياد چيه ؟ سوالاش يكيه يا فرق داره؟!

به نقل از @rmin@ :
فرق اين فيزيك جامع خيلي سبز با ٤جلديش كه داره مياد چيه ؟ سوالاش يكيه يا فرق داره؟!
4 جلدي كلا سوالاي كنكور و سنجش و مقداري تاليفيه و حجمش زياده و واس آموزش و درطول سال كار كردن خوبه.
جامع اصلا كنكور و سنجش نداره و فقط تاليفيه و حجمش كمه

یه جمع بندی یکی بکنه لطفا
گاج میکرو پایه یا خیلی سبز جدید؟

خیلی سبز هنوز فقط پیش اومده ها!

بعد از تدریس معلم چه کتابی کار کنم؟مستقیما سراغ میکرو گاج رفتن کار درستیه؟

پ.ن:سلام :-"

آزمون فار فیزیک چجوریه؟ کسی استفاده کرده؟
اگه در حد شیمی آزمون فار باشه عالیه

به نقل از Amir HD :
آزمون فار فیزیک چجوریه؟ کسی استفاده کرده؟
اگه در حد شیمی آزمون فار باشه عالیه
اصلا در اون حد نیست و به نظرم اصلا خوب نیس.

سلام
برای فیزیک پیش من گاج ـو گرفتم ولی میخوام ی کتاب دیگه هم بگیرم بین نشر الگو و خیلی سبز موندم چی بگیرم :-" ؟؟؟
نمیدونم الآن وقت میکنم هر دوشونو بخونم(گاج +خ سبز یا الگو) یا فعلا باید از هر کدوم سوالای مضربی مثلا زوج ها رو بزنم ؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید :)

Back
بالا