یادش بخیر اون موقع ها جامعش نبود! (شاید من ندیدم ! )!به نقل از ari76! :منظور از خیلی سبز ، خیلی سبز جامع است یا کتابهایش که جدا جدا برا هر پایه است؟ کدوم بهتره؟
جامع اصلا کافی نیست خب! من تابستون که هنوز گرم نشده بودم جامع میزدم و چون تستاش جالبتر از گاج اینا بود خیلی خوب بود ولی تعداد خیلی بیشتر کیفیت تاثیر داره از مهر خیلی سبز پیش و بعد اول و دوم رو زدم ولی واسه سوم همون جامع رو سه چهار بار زدم چون نکتههای تستاش خیلی بهتر تست بیخودی زدن بود.به نقل از ari76! :منظور از خیلی سبز ، خیلی سبز جامع است یا کتابهایش که جدا جدا برا هر پایه است؟ کدوم بهتره؟
خوب که سال شماها کنکور ندادیمبه نقل از BlueFlare :جامع اصلا کافی نیست خب! من تابستون که هنوز گرم نشده بودم جامع میزدم و چون تستاش جالبتر از گاج اینا بود خیلی خوب بود ولی تعداد خیلی بیشتر کیفیت تاثیر داره از مهر خیلی سبز پیش و بعد اول و دوم رو زدم ولی واسه سوم همون جامع رو سه چهار بار زدم چون نکتههای تستاش خیلی بهتر تست بیخودی زدن بود.
ولی اصولا جامع اصلا مال بعد عیده. وقتی همه مباحث تموم شد اینو واسه دوره کردن به جای مثلا تستایی که اول فصلای گاج نوشته میشه زد. خلاصه اینکه کتاب خوبیه داشته باشید واسه گاهی اوقات ولی اصلا کافی نیست.
فیزیکمون آسونتر شما بودا! نه خب من کلا خیلی کتاب داشتم و هر دفعه از هرکدوم حسش میومد میزدم ولی همشو که نزدم که.به نقل از BEYOND THE Infinity :خوب که سال شماها کنکور ندادیم
#اسپم
فیزیک ما سختتر بود باو. تحلیل های دبیرا کانون رو بخونین همه گفتن که سختتر بود.به نقل از BlueFlare :فیزیکمون آسونتر شما بودا! نه خب من کلا خیلی کتاب داشتم و هر دفعه از هرکدوم حسش میومد میزدم ولی همشو که نزدم که.
#اسپم
به نقل از باريون :برای فیزیک، این خیلی سبز تا کنکور 94 میشد دو جلد پیش، یک جلد سوم، یک جلد دوم و یک جلد اول. یعنی 5 جلد. ولی الان شده 4 جلد تحت عنوان فیزیک پایه (و پاسخ) و فیزیک پیش (و پاسخ) که خیلی قوی شده. کتاب خ خوبیه.
به نقل از aliar :یه چیز
یه کتاب بگید واسه فیزیک که درسنامش کامل باشه و روون !! میکرو گاج رو نمیتونم باهاش کنار بیام !! جز اون
تاليفي هاي خوبي داره .نمي شه بيخيال شون شد با روال سراسري هاي جديدبه نقل از aliar :من قبل از اینکه بتونم با تست هاش کنار بیام باید با درسنامه هم کنار بیام درسنامه هم میخوام ، جامع و کامل و روون!!
بعد اینکه کلا یعنی میگید خیلی سبز خوبه ؟ مولفش نوکنده نیست ؟؟
'خب اگه گاج نقره ای رو قبلا کامل زدین فکر نمیکنم دیگه ضعفی باقی مونده باشهبه نقل از فاطمه م. :برای رفع ضعف توی دو فصل دینامیک و سینماتیک چه کتابی توصیه می کنید؟ گاج نقره ای رو زدم قبلا.
4 جلدي كلا سوالاي كنكور و سنجش و مقداري تاليفيه و حجمش زياده و واس آموزش و درطول سال كار كردن خوبه.به نقل از @rmin@ :فرق اين فيزيك جامع خيلي سبز با ٤جلديش كه داره مياد چيه ؟ سوالاش يكيه يا فرق داره؟!
اصلا در اون حد نیست و به نظرم اصلا خوب نیس.به نقل از Amir HD :آزمون فار فیزیک چجوریه؟ کسی استفاده کرده؟
اگه در حد شیمی آزمون فار باشه عالیه