پاسخ : منابع کنکور (عربی)
خب این پستم شاید مفیدباشه برای اینجا!
خرید کتاب رو لفت بدید
برای جامع ها صبرکنید
پیش هم که حتما صبرکنید
همشم میخ آهنین بود درسنگ
بررسی عربی
خب عربی درسیه که اگر یه کم وقت بذاری با اکثر کتابا به نتیجه میرسی
مهم استفاده طی یه روش درسته:
کتابی که برمیدارید درست بخونید
من خودم خیلی باهاش دوستم
معرفی میکنم:
گاج سبز
یه روش ساده و پایه ای مطالعه: خوندن گاج به صورته کااامله مخصوصا بررسی متن درسش که شما رو راه میندازه-یعنی صفحه به صفحه
گاج سبز سوم تستاش کاملا خوب و کافیه:تستای کنکوروسنجش واینا:آخرهردرس
-دومش هم خوبه
به ترجمه و تحلیل و ترکیب و ... مسلط میشید
شما میتونید تابستون کامل بخونیدش و به سطح خوبی برسید - اگرهم سوم خوندید-مثل من-که عالیه
خیلی سبز صفحه کلید دار
مجموعه تست : قرار نیست شما تموم کنید این کتاب رو حجم زیادی داره اما کتاب خوبیه و میشه هرمبحث روباهاش خوند و تست و مسلط شد
برای بچه هایی که مثلا گاج رو خوندن و حالا مباحثی رو که بلد نیستن میرن میخونند حل میکنند
درسنامه هاش خوبه اما قواعده فقط
قسمت خوبش نگارش به شیوه ی محاوره ای و خودمونیه
الگو پرسش چهارگزینه ای اونی که درس به درسه
برای هر درس (درس!!!) حدود 100-150 تست داره که شامل ترجمه و تحلیل هم میشه و معمولا تستای نکته دار قواعد رو آورده
حجمش از سبز کمتره و با گاج برابر اما تستاش از گاج بیشتره
چینش درس بدرسش تو کتابای تست کمتردیده میشه
برای اونا که مثلا عربی رو تابستون جمع کنند و طول سال با ازمونا درس به درس جلو برن + گوشه چشمی به تقویت متن خوانی :مناسبه
فوت و فن :
کتابی قطور :قطر سه چهارم اون خیلی سبز قبلی : و بازهم از خیلی سبز
درسنامه و قواعد کاملی داره و لفظ کامل رو براش بازم تکرار میکنم
مورد تایید خیلی ها که عربی خوندن و پیشرفت کردن-حجم تست هاش زیاد نیس
شخصا فکر میکنم اگر میریدسراغش بایدعربی براتون خیلی مهم باشه
تفاوت این دوتاخیلی سبز: صفحه کلیدیه دراصل تسته تو پاسخنامه کادراموزشی خلاصه داره-فوت و فن محور اصلیش اموزشه با تعدادی تست
یه عده ای هم بودن اساسا عربی اوت بودن :این رتبه برترها : با فوت و فن کارشون راه افتاد
گاج ابی قواعد:
اگه عربیت خوبه این کتاب رو داشته باش!چون در قطع tick8ه :اسمش یادم رفته نمیخوام سوتی بدم! : و بطورخلاصه نکات رو جمع کرده با تعدادی تست سراسری و اینا
درسنامه اش مهم تره مخصوصا جهت مرور نکات
گاج آبی متن عربی هم هست برای تمرین متن این رو مطمئن نیستم
میکرو گاج هم دیکه از رونق افتاده یا وجود حجم زیادش و کتابای خوبی که اومده : بالا
انتشارات تخته سیاه آموزش : معمولا خوبن اگه احساس علاقه به گرافیکش کردین بخرید:) علاقه شما خ مهمه
جامع مهروماه : کتاب خوبیه اما راستش در کنار کتابای قبلی که گفتیم اونا قوی تر ، مفیدتر به حجم مناسب تر و گرافیک روون ترهستن
همایش عربی دریافت
برای بعد عید میتونه مفیدباشه اگه گیرتون اومد.
نکات:
زرد عمومی هم بعدامیزنیددیگه!
اگر جزوه خوبی دارید یه کتاب تست محور بردارید
تستای کنکورم اگر بزنیدفقط کارتون راه میافته مشابه ادبیات تستاش زیادن
دقیقا ازاینایی هستم که دنبال بهترین کتاب با کمترین تست ممکن رفتم خودم و اینکه قیافشم دوست داشتنی باشه بشینی بخونی