alibasirat
کاربر حرفهای
پاسخ : تبعیض و نژادپرستی از دوران پهلوی تا کنون
توهین به افراد رو پست ترین کار میدونم اما توهین و تمسخر عقاید افراد رو از لزوم آزادی بیان میدونم هر چند کار شاید به مزاق افراد خوش نیاد چنان که کاریکاتور و تمسخر آتئیسم رو کار بدی نمیدونم.
الان:
b]بلاخره خوشتون بیاد یا نیاد من آتئیست آزربایجانی هستم و عقاید من هم به شما هیچ ربطی نداره و به موضوع تاپیک هم ربطی نداره.[/b]
باو بزار دودقیقه از اظهارات روشنفکریت بگذره بعد بیا عصبانی شو
باوشه شما به همون خونخوار خطاب کردنت ادامه بده من دیگه نظر نمیدم ولی با این تفکرات مبارزاتیتون که بسیار بش پایبندید(همانطور که الان نشون دادید ) بدبخت مارکس توگور لرزید
همین چند دقیقه پیش:به نقل از sadeg :اینجا انجمن تاریخ هست نه جای عقده گشایی های شما-ضمنا من مسئول جمهوری آزربایجان و دولت ترکیه نیستم.
واقعا احساس کمبود مدیر تو این انجمن به چشم میخوره.
خوب الان این آقا اومدن حرف نامربوط به موضوع تاپیک گفته اند کسی نیست پست های ایشون رو حذف کنند؟
بلاخره خوشتون بیاد یا نیاد من آتئیست آزربایجانی هستم و عقاید من هم به شما هیچ ربطی نداره و به موضوع تاپیک هم ربطی نداره.
لطفا مثل من سند و مدرک سخنانتان را ذکر کنید مدرک بیاورید که کوروش عادل بوده و همچنین مدرک بیاورید که مردم بابل آدم خوار بوده اند.
دوست عزیز بحث منطقی باید با اشاره به منابع و مدارک باشد.
توهین به افراد رو پست ترین کار میدونم اما توهین و تمسخر عقاید افراد رو از لزوم آزادی بیان میدونم هر چند کار شاید به مزاق افراد خوش نیاد چنان که کاریکاتور و تمسخر آتئیسم رو کار بدی نمیدونم.
الان:
b]بلاخره خوشتون بیاد یا نیاد من آتئیست آزربایجانی هستم و عقاید من هم به شما هیچ ربطی نداره و به موضوع تاپیک هم ربطی نداره.[/b]
باو بزار دودقیقه از اظهارات روشنفکریت بگذره بعد بیا عصبانی شو
باوشه شما به همون خونخوار خطاب کردنت ادامه بده من دیگه نظر نمیدم ولی با این تفکرات مبارزاتیتون که بسیار بش پایبندید(همانطور که الان نشون دادید ) بدبخت مارکس توگور لرزید