- شروع کننده موضوع
Yabançı
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- طلایه داران
- شهر
- لاچین
- رشته دانشگاه
- JLE
پاسخ : تبعیض و نژادپرستی از دوران پهلوی تا کنون
نظر شما به تاریخ نگارانی که نوشتم چی بود؟
الان تورات رو سند و مدرک برای دادخواهی کوروش آوردید؟
تو کدوم قسمتش در مورد دادخواهی کوروش نوشته شده؟
(من یه مدت هم اینترنت در دسترسم نیست احتمالا طول بکشه جواب بدم ولی خواهشا بحث رو منحرف نکنید.)
انسان ممکن الخطاست.
من نمیگویم توی فارس بدی من نمیگم من برترم.این حرف رو میتونی درک کنی؟
من میگم این جریان نژاد پرستی که تو کشور برات داره اسطوره میسازه و جباب کوروش و داریوش باد میکنه چرندیات هست و این آدما آدمای خوبی نبودن.
هیچ نژادی خوب یا بد نیست.
خوب یا بد بودن تنها قابل بحث در مورد تک تک انسان ها است.
->انسان گاو نیست که یک نژادش شیر بیشتری داشته باشد.
هر انسانی شایستگی این را دارد که فارغ ار نژاد و جغرافیا تنها به خاطر افکارش مورد اهمیت قرار گیرد.
(احتمالا بعضی از دوستان گمان کرده اند من هم نظر با اولین پرسنده رتبه کنکور هستم.من از ایشون خواهش میکنم پست نژادپرستانشون رو حذف کنند.)
× پستها ادغام شد؛ متوالی پست ندید دیگه خواهشاً :-استیصال
یعنی گفته های کتب دین یهودیا رو قبول دارین؟به نقل از چوکک :اینکه کوروش دادخواه وخوب بوده ساخته وپرداخته ای ایرانیا نیست.خودیهودیا توکتب دینیشون گفتن.اوناکه ایرانی نیستند اصلا بنی اسرائیلن
نظر شما به تاریخ نگارانی که نوشتم چی بود؟
الان تورات رو سند و مدرک برای دادخواهی کوروش آوردید؟
تو کدوم قسمتش در مورد دادخواهی کوروش نوشته شده؟
(من یه مدت هم اینترنت در دسترسم نیست احتمالا طول بکشه جواب بدم ولی خواهشا بحث رو منحرف نکنید.)
بله شما درست میفرمایید اگر چنین کاری کردم کار اشتباهی بوده.به نقل از بره ناقلا :این پستمم لطفا پاسخ بدین
انسان ممکن الخطاست.
دایناسور عزیز(!؟ ) باید بگم فکر نکنم در جایی من ذکر کرده باشم که صفویان اسطوره بودند و شاه اسماعیل یا عباس انسان های خوبی بودند.اتفاقا صفویان از سلسله هایی است که مورد نفرتم هست.به نقل از dinosaur :من اونقدری نمیدونم که چیزایی که در مورد کوروش گفتی رو رد یا تایید کنم ولی واقعن هدف کوبیدن کوروشه؟ صفویان هم کم ناکار نکردن! واقعن فک نکنم تبعیض نژادی تو ایران ربطی به کوروش داشته باشه! شده یه شیرازی بگه بهت چرا شما کسی مثه کوروش رو نداشتین؟!
میدونین، درک میکنم خیلی اذیت میکنه فکرای چرت تو کله های یسری از مردم راجبه نژاد و اینا، ولی مگه مقصود شما این نیست که همه نژاد ها برابرن؟ چه سودی داره نژاد های دیگرو بکوبین؟
نمیگم این چیزهارو نباید میگفتین، میگم اینجا جاش نبود، حداقل من فک میکردم هدف تاپیک اینه که کم کنیم حساسیت هارو نه این که بدترش کنیم
من نمیگویم توی فارس بدی من نمیگم من برترم.این حرف رو میتونی درک کنی؟
من میگم این جریان نژاد پرستی که تو کشور برات داره اسطوره میسازه و جباب کوروش و داریوش باد میکنه چرندیات هست و این آدما آدمای خوبی نبودن.
هیچ نژادی خوب یا بد نیست.
خوب یا بد بودن تنها قابل بحث در مورد تک تک انسان ها است.
->انسان گاو نیست که یک نژادش شیر بیشتری داشته باشد.
هر انسانی شایستگی این را دارد که فارغ ار نژاد و جغرافیا تنها به خاطر افکارش مورد اهمیت قرار گیرد.
(احتمالا بعضی از دوستان گمان کرده اند من هم نظر با اولین پرسنده رتبه کنکور هستم.من از ایشون خواهش میکنم پست نژادپرستانشون رو حذف کنند.)
× پستها ادغام شد؛ متوالی پست ندید دیگه خواهشاً :-استیصال